Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben seni öyle hayal etmişim demek ki :)))))Canım benim kilom 80.2 değil 80.8 olcak panoya yanlş yazlmiş :)
Ben de öle tahmin ettim :))) neyse inşallah haftaya daha güzel sonuçlarla gelirim :)ben seni öyle hayal etmişim demek ki :)))))
Teşekkür ederim şekerim kaldı 1 kilo 900 grhanımlar 2 kişi dışında bildirimler yapıldı. aysss ve efsun64 arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz
Canım katıl bize ilk sayfadaki listeyi uygulaBende 20 yaşındayım evlendikten sonra 15 kilo aldım ve şuanda 92 kiloya kadar çıktımm şuanda diyete çok ihtiyacım varr bir el atın şu kardeşinizee gören şaşırıyor çok moralim bozukk ve benim troid bezlerimde de hormonlarda da baya sorun var Ben kilo verebilir miyim diye çok düşünüyorumm
canım önce metabolizma hastalıklarına gitmelisin benceBende 20 yaşındayım evlendikten sonra 15 kilo aldım ve şuanda 92 kiloya kadar çıktımm şuanda diyete çok ihtiyacım varr bir el atın şu kardeşinizee gören şaşırıyor çok moralim bozukk ve benim troid bezlerimde de hormonlarda da baya sorun var Ben kilo verebilir miyim diye çok düşünüyorumm
bi ara hergün tartılırdım. ama insanın psikolojisini bozuyor. sanki kilo vermiyormuş gibi geliyor. haftada bir tartılmak bencede ideal :)Ben de geldim:)
Aradığım enerji var burada ...
Boy :1.56
Kilo :78 kg
Hedef :60 kg
Kızlar her pazartesi kg larimizi yazalım mi? Sürekli tartilmak doğru mu? Sizce ...
dahiliyeye gitmeyi düşünüyorum. Siz kaç kilo verdiniz :) ilk önce inanmak gerekiyorr vereceğine. İnanmak istiyorum.canım önce metabolizma hastalıklarına gitmelisin bence
ben her gün tartılıyorum.bir sonraki güne daha az çıkak için egzersiz yapmamı sağlıyor.bence kişiden kişiye değişir bu olay.
ilk tartıldığım gün 67.4 çıkmıştım 2. günüm 66.6 çıktı bu 3. günüm ve 66.0 olmuşum bence sen de her gün tartıl daha hızlı kilo vermene ve daha azimli olmana yardımcı olur
bence sabah ne yediğin değil akşamki önemli o yüzden sabah ve öğlen seni tok tutucak şeyler yemen doğruKahvaltı için bu patates çok mu arkadaşlar
Tebrikler canım :))-1000 oldu bu hafta