Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Kızlar 4 gündür bağırsaklarımdan sürekli ses geliyor hareketlilik hissediyorum artık rahatsız etmeye başladı bu beni. neden böyle oluyor ki. ?

12.00 Öğle Yemeği ...
1 Kase Tarhana Çorbası
2 adet biber dolması
Yoğurt
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği

Benim öğle yemeğim
4 küçük köfte
Turplu havuç salatası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmeğin dış kabuğu

Benim sorumla ilgilenecel kimse yokmu yine :KK43:( kaç kere soru sordm hiiç ilgilenmiyosunuz...

Benim sorumla ilgilenecel kimse yokmu yine :KK43:( kaç kere soru sordm hiiç ilgilenmiyosunuz...
Lütfen şöyle söyleme artık Kırıcı oluyor. Kimse Kasıtlı yapmaz bilgisi yoktur ya da görmemiştir. Ben mesela bugün ilk defa giriyorum foruma. Sorunun cevabına da gelirsek tahminimce mikrop kaptın bu mevsimde normal

Lütfen şöyle söyleme artık Kırıcı oluyor. Kimse Kasıtlı yapmaz bilgisi yoktur ya da görmemiştir. Ben mesela bugün ilk defa giriyorum foruma. Sorunun cevabına da gelirsek tahminimce mikrop kaptın bu mevsimde normal
Tşkler

Kızlar ilaç içiyorum 4 gün önce regl olmam gerekiyordu ama olmadım ilaç kullanmasam normal 4 gün derim fakat şişlikten nefes alırken bile karnım ağrıyor. Maydonoz kaynatma falan iyi gelir diye birşey duymuştum ama buna bir çözüm yolu olan var mı en kötü şişkinliğime iyi gelecek bir önerisi olan :KK43: böyle olunca ağzıma yemek koymakta istemiyorum elim hep çikolataya gidiyo durum kötü :/

merhaba kızlar :)

bugün hastanece taşındık, yeni hastaneye geçtik o yüzden çok yoğun geçti hiç yazamadım. Sabah 57,4 kg çıktım 100 gr daha vermişim çokk mutluyum :) cuma diyetisyen kontrolüm var, 3 gün yediklerimi yazıp götürücem

Azimli ve sabırlı olmak gerek bu sıralama olayı da motivasyon için iyi oldu bundan sonra kaçamak yaparken 2 kez daha düşünüce :)))

Günaydıın canm arkadaşlarııımm :) nasılsınız bugün ?

Aynen ya motive ediyor insanı. Azmini dinamik tutuyor. ^_^ pantolonun beli daha güzel durdu bugün. Seneye kocaman olacak inşallah :) kış sonunda birisine vereceğim ^_^

Kızlar 4 gündür bağırsaklarımdan sürekli ses geliyor hareketlilik hissediyorum artık rahatsız etmeye başladı bu beni. neden böyle oluyor ki. ?

Beslenme düzenin olduğu için belki düzenli çalışmaya başlamıştır efsun. Bilemedim. :/

Sabah
Yumurta büyüklüğünde poaça ve çay

(3 dilim diyet bisküvi ve 0.5 lt süt vardı düşüncemde. Komisyon toplantısında mecbur kaldım yemeye ben de kahvaltımı yapmış saydım)

Ara
Ada çayı
Az şekerli Türk kahvesi

Öğle
3 dilim ekmekten tost
Domates
Biber

Ara
Elma
Yeşil çay

Akşam
Yumurtalı patates salatası
(Limon, marul, patates, kara lahana, azıcık havuç, taze soğan, yumurta)
Çay

Ara
5 badem

Yarım saat yürüyüş
Jillian level 1
2 lt su

Bana ne bana ne :)))) kaptırmam yerimiii :)))) takılıyorum canm benim.. inşallah sen de ilk üçe girersin haftaya :)) ben bugün dar gelen pantolonuma sığdım ya daha 2 kilo bile vermemişken dünyalar benim oldu telefon ekranıma da burda 3. Olduğımu hatırlatan gönderinin resmini çekip koydum kendime gaz vermek için :)) haftaya da bu mutluluğu sen yaşa inşallah

daha yeni giriyorum iş güç spor notlar derken anca...

inşallah cnm inşallah...
insan biraz az çıkınca mutlu oluyor...
mesela ben bugün dünden daha az çıktım...
yarın da daha da az çıkarım inşallah....:KK48::KK48::KK48:

12.00 Öğle Yemeği ...
1 Kase Tarhana Çorbası
2 adet biber dolması
Yoğurt
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği

biber dolması yemeseydin daha iyi olurdu cnm...
sonuçta onun içinde pirinç var...

Kızlar ilaç içiyorum 4 gün önce regl olmam gerekiyordu ama olmadım ilaç kullanmasam normal 4 gün derim fakat şişlikten nefes alırken bile karnım ağrıyor. Maydonoz kaynatma falan iyi gelir diye birşey duymuştum ama buna bir çözüm yolu olan var mı en kötü şişkinliğime iyi gelecek bir önerisi olan :KK43: böyle olunca ağzıma yemek koymakta istemiyorum elim hep çikolataya gidiyo durum kötü :/

çikolata yeme cnm ...
vücut alışmasın...
bu kız bizi ara ara ihya ediyor bizde bu kıza kilo verdirmeyelim der yoksa...:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

menüm
sabah: 2 kaşık lor, 1 domates, çay 1 dilimekmek
ara: ayran
öğle: 1 bardak yağsız sossuz makarna üstüne yoğurt
ara: 1 ceviz 1 kuru incir
akşam: yoğurtlu karnabahar yemeği 1 dilim ekmek 1 tane incik haşlama
ara: 1 havuç

4km yürüyüş
su ne kadar bilmiyorum çok içtim çok...

sizleri seviyorum
asla kendinizi bırakmayın...

hepiniz birbirinden değerli insanlarsınız....

Kaynamış suya 10-12 tane kiraz sapı atıp 5 dakika bekleyin.İçin. Bütün şişliği alıyor.

X