Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen şöyle söyleme artık Kırıcı oluyor. Kimse Kasıtlı yapmaz bilgisi yoktur ya da görmemiştir. Ben mesela bugün ilk defa giriyorum foruma. Sorunun cevabına da gelirsek tahminimce mikrop kaptın bu mevsimde normalBenim sorumla ilgilenecel kimse yokmu yine ( kaç kere soru sordm hiiç ilgilenmiyosunuz...
TşklerLütfen şöyle söyleme artık Kırıcı oluyor. Kimse Kasıtlı yapmaz bilgisi yoktur ya da görmemiştir. Ben mesela bugün ilk defa giriyorum foruma. Sorunun cevabına da gelirsek tahminimce mikrop kaptın bu mevsimde normal
Azimli ve sabırlı olmak gerek bu sıralama olayı da motivasyon için iyi oldu bundan sonra kaçamak yaparken 2 kez daha düşünüce :)))
Günaydıın canm arkadaşlarııımm :) nasılsınız bugün ?
Kızlar 4 gündür bağırsaklarımdan sürekli ses geliyor hareketlilik hissediyorum artık rahatsız etmeye başladı bu beni. neden böyle oluyor ki. ?
Bana ne bana ne :)))) kaptırmam yerimiii :)))) takılıyorum canm benim.. inşallah sen de ilk üçe girersin haftaya :)) ben bugün dar gelen pantolonuma sığdım ya daha 2 kilo bile vermemişken dünyalar benim oldu telefon ekranıma da burda 3. Olduğımu hatırlatan gönderinin resmini çekip koydum kendime gaz vermek için :)) haftaya da bu mutluluğu sen yaşa inşallah
12.00 Öğle Yemeği ...
1 Kase Tarhana Çorbası
2 adet biber dolması
Yoğurt
1 Dilim Tam Buğday Ekmeği
Kızlar ilaç içiyorum 4 gün önce regl olmam gerekiyordu ama olmadım ilaç kullanmasam normal 4 gün derim fakat şişlikten nefes alırken bile karnım ağrıyor. Maydonoz kaynatma falan iyi gelir diye birşey duymuştum ama buna bir çözüm yolu olan var mı en kötü şişkinliğime iyi gelecek bir önerisi olan böyle olunca ağzıma yemek koymakta istemiyorum elim hep çikolataya gidiyo durum kötü :/
Kaynamış suya 10-12 tane kiraz sapı atıp 5 dakika bekleyin.İçin. Bütün şişliği alıyor.Kızlar ilaç içiyorum 4 gün önce regl olmam gerekiyordu ama olmadım ilaç kullanmasam normal 4 gün derim fakat şişlikten nefes alırken bile karnım ağrıyor. Maydonoz kaynatma falan iyi gelir diye birşey duymuştum ama buna bir çözüm yolu olan var mı en kötü şişkinliğime iyi gelecek bir önerisi olan böyle olunca ağzıma yemek koymakta istemiyorum elim hep çikolataya gidiyo durum kötü :/