Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Kızlar ben yemekten sonra saat 14.30 'da olan ara öğünüm de hep meyve yiyiyorum . Acaba yanlış mı yapıyorum ?
Bilgisi olan beni bilgilendirirse mutlu olurum .

Benim diyetisyenim akşam yerine öğlen meyve ye aksam da yoğurt ye demişti meyve şekerli olduğu için. Dengelediğin sürece sorun olmaz bence.

Ayy bgn berbat bir yeme duzenim oldu yarn toparliorm ama :KK43:

Hanimlar bildirim nie bu kadr az ??

Pazartesiye hedefim 57 :)
Ne yapip edip o kiloya inicem :)
benim hedefim de 56,5. 56,9 bile görsem çokk sevinicem :) Bir daha hamilelik dışında tartıda 60 ları görmek asla istemiyorum. Sırtımdan 5 kg yük attım resmen :)

benim hedefim de 56,5. 56,9 bile görsem çokk sevinicem :) Bir daha hamilelik dışında tartıda 60 ları görmek asla istemiyorum. Sırtımdan 5 kg yük attım resmen :)
Aynen canim hedefim o
bir daha tok karnina kabanla bile tartida 60 gormek istemiorm :KK43:

Canım ben ya diet busküvi süt
Ya da nesfit süt yapıyorum
Şimdiye kadar protein barlarım vardı ama bittiler onlar iyi oluyordu

Yarım saat sonra çıkıyorum arkadaşlar .
Sanırım bugun herkes yoğundu , paylaşımları kendi kendime yapmış gibi hissettim :)
Ama yine yazınca daha motive oluyor insan .
Evde anneciğim hangi yemeklerle beni bekliyor acaba ?
Hiçbir fikrim yok tabi , :KK49:
Akşam 1 buçuk saat yüzmeyi planlıyorum :)
Herkese sağlıklı günler .
Yarın görüşmek üzere . :KK15:

benm hedefim de 79.6 :)

efsun kilolarımız benzer. ben de 81.3'üm şu anda. haftaya pazartesine hedefim 79'u görmek. inşallah görürürüz her ikimiz de :)

ahh ahh 70li rakamlara ne ara geldim geçtim de şimdi oralara inince mutlu oluyorum? :/

Bugün full time çalıştım. Baya yoğun bir gündü. Gerçi genelde böyle oluyor ama neyse. :) Haliyle anca girebiliyorum.

eveeet bugünkü menümü yazıyorum bayanlar :)

sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 siyah zeytin
1 domates

öğle
acı biber dolması
yoğurt çorbası

ara
haşlanmış mısır (yarım kaseden biraz fazla ama sossuz)
yeşil çay

akşam
tavuk sote
yoğurt

ara (henüz yapmadım)
1 portakal ve 1 mandalina düşünüyorum.

2 lt su içtim yatana kadar 3 e yaklaşır sanırım. (çayları saymıyorum)
spor yapmıyorum. perşembe salona başlıyorum. bugün belki dayanamayıp evde pilates yaparım.

Hanimlar listeye adini yazdirip hic msj atmayan bldrm yapmayanlar var aksama kadar ses gelmezse o kisilerden silinecekler listeden haberinz olsun cok optum bol kilo vermeli bir hafta olsun bize :)

sil cnm liste kabarık ama bildirim yapan az...

X