Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

vienna sen harikasın cnm maşallah maşallah 2.4 kg vemişsin çok iyi...
grup yöneticisi olunca kendini sorumlu hissettin herhalde...

bnm vücudum duraklama evresine girdi gibi sanki
2 gündür düşmedi aynı yerinde sayıyor....
ama pes etmek yok aynen devam ediyorum...

menümü yazayım
sabah: 2 kaşık lor, 1 domates, roka, 1 dilim kepek ekmeği, çay
ara:yok
öğle : tavuk sulu tarhana çorbası , 1 dilim kepekli ekmek
ara: 1 portakal, 2 grissini, yarım havuç
akşam : yoğrtlu acılı karnıbahar haşlama, 1 dilim ekmek....

vienna sen harikasın cnm maşallah maşallah 2.4 kg vemişsin çok iyi...
grup yöneticisi olunca kendini sorumlu hissettin herhalde...

bnm vücudum duraklama evresine girdi gibi sanki
2 gündür düşmedi aynı yerinde sayıyor....
ama pes etmek yok aynen devam ediyorum...

menümü yazayım
sabah: 2 kaşık lor, 1 domates, roka, 1 dilim kepek ekmeği, çay
ara:yok
öğle : tavuk sulu tarhana çorbası , 1 dilim kepekli ekmek
ara: 1 portakal, 2 grissini, yarım havuç
akşam : yoğrtlu acılı karnıbahar haşlama, 1 dilim ekmek....
Aynen canım grubu açınca bir sorumluluk oluyor :))

Evet sanırım daha bildirim gelmeyecek.böyle Bölük pörçük bildirim toplamak zor oluyor arkadaşlar. Sınır koyalım12ye kadar verilsin bildirimler :KK43:
Başta kendimi sonra ikinci ve üçüncü olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum :KK49::KK70:kkburcu81 ve efsun64 :KK60:

Evet sanırım daha bildirim gelmeyecek.böyle Bölük pörçük bildirim toplamak zor oluyor arkadaşlar. Sınır koyalım12ye kadar verilsin bildirimler :KK43:
Başta kendimi sonra ikinci ve üçüncü olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum :KK49::KK70:kkburcu81 ve efsun64 :KK60:

tebrik ederim sizleri :) haftaya pazartesi ben de en az 1.5 kg vereceğim :) 79'u görmek istiyorum haftaya en az.

Ben teşekkür ederim canım yol göstericiliğin için :))

efsun kilolarımız benzer. ben de 81.3'üm şu anda. haftaya pazartesine hedefim 79'u görmek. inşallah görürürüz her ikimiz de :)

ahh ahh 70li rakamlara ne ara geldim geçtim de şimdi oralara inince mutlu oluyorum? :/
Canm sen benden önce yazmşsın zaten geç gördüm. İnşallah canım :) insan daha mutlu oluyor kendindeki değişiklikleri hissettikçe ben bugün dar gelen pantolonumu rahatça giydim :))

Canm sen benden önce yazmşsın zaten geç gördüm. İnşallah canım :) insan daha mutlu oluyor kendindeki değişiklikleri hissettikçe ben bugün dar gelen pantolonumu rahatça giydim :))

Ayyy tebrik ederim ^_^ ben de yeni bir pantolon almıştım onu giyeyeceğim yarın. İnşallah daha güzel olur göbek kısmı. (Tam oturuyordu)

kkburcu81 ve efsun64 sizi de tebrik ederim....

aman ben hırs yaptım şimdi....
ilk 3'te olabilir miyim acaba?:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

5 km lik yürüyüşümü yaptım ..:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
yürüyüşten sonra tartıldım da sabahki kilomdan az çıktım...:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

bu sabah 56.4 çıktım
ben de kendime hedef koyayım o zaman
haftaya bugün hedefim tam 55 olsun

bende 4. olmuşum cnm o kadar da kötü değil....:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
Bana ne bana ne :)))) kaptırmam yerimiii :)))) takılıyorum canm benim.. inşallah sen de ilk üçe girersin haftaya :)) ben bugün dar gelen pantolonuma sığdım ya daha 2 kilo bile vermemişken dünyalar benim oldu telefon ekranıma da burda 3. Olduğımu hatırlatan gönderinin resmini çekip koydum kendime gaz vermek için :)) haftaya da bu mutluluğu sen yaşa inşallah

haftaya ben de ilk üçte olmak istiyorum :KK43: erkek arkadaşım da olmam gerektiğini söyledi. ama bakalım. yarın moral lazım. sanki tartıda istediğimi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.

iyi geceler... uyurken bol bol kalori yakmanız dileğiyle...

haftaya ben de ilk üçte olmak istiyorum :KK43: erkek arkadaşım da olmam gerektiğini söyledi. ama bakalım. yarın moral lazım. sanki tartıda istediğimi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.

iyi geceler... uyurken bol bol kalori yakmanız dileğiyle...

Azimli ve sabırlı olmak gerek bu sıralama olayı da motivasyon için iyi oldu bundan sonra kaçamak yaparken 2 kez daha düşünüce :)))

Günaydıın canm arkadaşlarııımm :) nasılsınız bugün ?

Günaydın Arkadaşlar ,
Sabah uyandığımda light yoğurt içerisine 1 tatlı kaşığı zencefil , zerdeçal ve tarçın koyup yedim .
Üstüne 1 bardak su içtim .
Yarım saat sonra kahvaltımı yaptım .
2 adet zeytin
Maydanoz
Kırmızı biber , yeşil biber
Domates
Tuzsuz beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği :110:

X