Ayy bgn berbat bir yeme duzenim oldu yarn toparliorm ama
Hanimlar bildirim nie bu kadr az ??
Aynen canım grubu açınca bir sorumluluk oluyor :))vienna sen harikasın cnm maşallah maşallah 2.4 kg vemişsin çok iyi...
grup yöneticisi olunca kendini sorumlu hissettin herhalde...
bnm vücudum duraklama evresine girdi gibi sanki
2 gündür düşmedi aynı yerinde sayıyor....
ama pes etmek yok aynen devam ediyorum...
menümü yazayım
sabah: 2 kaşık lor, 1 domates, roka, 1 dilim kepek ekmeği, çay
ara:yok
öğle : tavuk sulu tarhana çorbası , 1 dilim kepekli ekmek
ara: 1 portakal, 2 grissini, yarım havuç
akşam : yoğrtlu acılı karnıbahar haşlama, 1 dilim ekmek....
Evet sanırım daha bildirim gelmeyecek.böyle Bölük pörçük bildirim toplamak zor oluyor arkadaşlar. Sınır koyalım12ye kadar verilsin bildirimler
Başta kendimi sonra ikinci ve üçüncü olan arkadaşlarımı tebrik ediyorumkkburcu81 ve efsun64
Ben teşekkür ederim canım yol göstericiliğin için :))Evet sanırım daha bildirim gelmeyecek.böyle Bölük pörçük bildirim toplamak zor oluyor arkadaşlar. Sınır koyalım12ye kadar verilsin bildirimler
Başta kendimi sonra ikinci ve üçüncü olan arkadaşlarımı tebrik ediyorumkkburcu81 ve efsun64
Aynıyız sanırım senle canm şuan kaçsın ben de haftaya 79 ları görmek istiyorumtebrik ederim sizleri :) haftaya pazartesi ben de en az 1.5 kg vereceğim :) 79'u görmek istiyorum haftaya en az.
Canm sen benden önce yazmşsın zaten geç gördüm. İnşallah canım :) insan daha mutlu oluyor kendindeki değişiklikleri hissettikçe ben bugün dar gelen pantolonumu rahatça giydim :))efsun kilolarımız benzer. ben de 81.3'üm şu anda. haftaya pazartesine hedefim 79'u görmek. inşallah görürürüz her ikimiz de :)
ahh ahh 70li rakamlara ne ara geldim geçtim de şimdi oralara inince mutlu oluyorum? :/
Canm sen benden önce yazmşsın zaten geç gördüm. İnşallah canım :) insan daha mutlu oluyor kendindeki değişiklikleri hissettikçe ben bugün dar gelen pantolonumu rahatça giydim :))
Hadi inşallah bakalım :)))) haberleşelimAyyy tebrik ederim ^_^ ben de yeni bir pantolon almıştım onu giyeyeceğim yarın. İnşallah daha güzel olur göbek kısmı. (Tam oturuyordu)
tamam yarın onu giyeceğim :)Hadi inşallah bakalım :)))) haberleşelim
Amiiiiiiinnnn :)))tamam yarın onu giyeceğim :)
o halde haftaya pazartesiye 79u görüyoruz :)
Teşekkür ederiz ama bizi geçemezsin kiii geçemezsin kiii :))))))))kkburcu81 ve efsun64 sizi de tebrik ederim....
aman ben hırs yaptım şimdi....
ilk 3'te olabilir miyim acaba?
Teşekkür ederiz ama bizi geçemezsin kiii geçemezsin kiii :))))))))
Bana ne bana ne :)))) kaptırmam yerimiii :)))) takılıyorum canm benim.. inşallah sen de ilk üçe girersin haftaya :)) ben bugün dar gelen pantolonuma sığdım ya daha 2 kilo bile vermemişken dünyalar benim oldu telefon ekranıma da burda 3. Olduğımu hatırlatan gönderinin resmini çekip koydum kendime gaz vermek için :)) haftaya da bu mutluluğu sen yaşa inşallahbende 4. olmuşum cnm o kadar da kötü değil....
haftaya ben de ilk üçte olmak istiyorumerkek arkadaşım da olmam gerektiğini söyledi. ama bakalım. yarın moral lazım. sanki tartıda istediğimi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.
iyi geceler... uyurken bol bol kalori yakmanız dileğiyle...