senin boyun kaç canım, ben de başladığımda o kilolardaydımKatze ben öyle sürekli tartıya çıkarsam aklımı kaçırırım :)
En iyisi aylık :)
Ama tabi herkesin kendini motive etme yolları farklı olabiliyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin boyun kaç canım, ben de başladığımda o kilolardaydımKatze ben öyle sürekli tartıya çıkarsam aklımı kaçırırım :)
En iyisi aylık :)
Ama tabi herkesin kendini motive etme yolları farklı olabiliyor .
senin boyun kaç canım, ben de başladığımda o kilolardaydım
Ortalama kayıplar aynı seviyelerde ne kadar güzeell :))) beraber başarıcazGünaydın özelden paylaştım ama birde burdan yazayım. .
Geçen hafta: 57.7
Bu hafta: 56.4
Canm nerelerdesin yaaa gözüm yollarda kaldı :)Bldirim yapanlari guncelledim ilk msja bakablirsnz :)
Haftanin ilk is gnu yogunlugu canim anca vakit buluyorum bir de regl sancısı tuttu iste bile yattm yaniCanm nerelerdesin yaaa gözüm yollarda kaldı :)
Geçmiş olsn canm benm :) ve de kolay gelsin nasıl sonçlar senceHaftanin ilk is gnu yogunlugu canim anca vakit buluyorum bir de regl sancısı tuttu iste bile yattm yani
Smdiye kadar gelen sonuclar cok iyi insallah boyle devami gelir :)Geçmiş olsn canm benm :) ve de kolay gelsin nasıl sonçlar sence
İnşallah canm en çok sen kilo vermişsin sanırım tebrikler :))Smdiye kadar gelen sonuclar cok iyi insallah boyle devami gelir :)
ONCEDEN KAÇ KG DUNUZ ?Gunaydinlarr :)