Ay öyle mi diyorsun? Ben günde bir yumurta yemek gerek diye biliyorum. Ama bilemedim bak şimdi.2 haşlanmış yumurta çok olmuş...
normalde 2 haşlanmış yumurta tüm hafta boyunca yiyebiliriz....
senin bir hafta boyunca yememen gerekir...
Topigin ilk sayfadinda diyet ornegi var orada haftada iki kez yumurta diyor . Bende diyeti aynen uygulamiyorum ama sende yeşillik eksik gibi geldiAy öyle mi diyorsun? Ben günde bir yumurta yemek gerek diye biliyorum. Ama bilemedim bak şimdi.
Sabah öğle saatinde uyandığım için güne öğleden sonra başladım.
Öğle
Yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
2 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
1 domates
Ara öğün
1 portakal
Akşam
Sebzeli tavuk sote
Ayran
Ara öğün
Badem ve kabak çekirdeği (biraz biraz)
2 lt su içildi, ev işi yapıldı ve alışveriş yapıldı.
bugün de pilatesimi yaptımyarın kaç çıkıcam bakalım tartıda
sabah kahvaltılarında roka vazgeçilmezim oldu..
bide kızlar size tavsiyem (bi arkadaşım söyledi) sabahları normal peynir yerine 2 kaşık lor peyniri yiyin...
lor peyniri diğer peynirlere göre kalorisi en düşük peynirmiş...
yine tavsiyem yeşil veya siyah zeytin yemeyin...
aşağı yukarı 1 siyah zeytinin kalorisi 1 tane domatese denk...
1 siyah zeytin mi 1 domates mi onun kararını siz verin...
bugünkü menüm sağlıksız oldu öğle yoktu... kızımla uyudum son tatil gününde...
sabah: 3 çatal yumurta,2 kaşık lor peynir, roka, yarım domates,1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 portakal 1 galeta
akşam: karnıbahar haşlama üzeri sarımsak yoğurtlu ve bol acılı(acı iyi bir ödem atıcıdır)
1 dilim kepek ekmeği
6-7 tane fındık, 1 kuru incir
3 litre su
5 km hızlı tempoda yürüyüş
veeee artık yatışşşş..........
Senin dr mi başlangıç 5 ocak canmGunaydin kozlar
Kilo bildirimi
Baslangic 70.8
Bugün 69.1
1 ay dayanabilceksen helal olsun vallahi ben her sabah hem iş yerinde hem evde tartılıyorumVienna ;
Benim başlangıç tarihim : 05.01.2015
Başlangıç Kilom : 62, 6
Yeni başladığım için 1 ay sonra tartılacağım .
Aynen canm :) süre çok uzun kendini daha kontrol altında tutabilmen için en az haftada 1 tartıl derim. Ki ben dayanamıyorum ben de her gün tartılıp bi kağıda yazıyorum.1 ay dayanabilceksen helal olsun vallahi ben her sabah hem iş yerinde hem evde tartılıyorum
1 ay dayanabilceksen helal olsun vallahi ben her sabah hem iş yerinde hem evde tartılıyorum
Aynen canm :) süre çok uzun kendini daha kontrol altında tutabilmen için en az haftada 1 tartıl derim. Ki ben dayanamıyorum ben de her gün tartılıp bi kağıda yazıyorum.