Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

bugün de pilatesimi yaptım yarın kaç çıkıcam bakalım tartıda

2 haşlanmış yumurta çok olmuş...
normalde 2 haşlanmış yumurta tüm hafta boyunca yiyebiliriz....
senin bir hafta boyunca yememen gerekir...
Ay öyle mi diyorsun? Ben günde bir yumurta yemek gerek diye biliyorum. Ama bilemedim bak şimdi.

Sabah öğle saatinde uyandığım için güne öğleden sonra başladım.

Öğle
Yarım dilim ekmek
1 dilim peynir
2 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
1 domates

Ara öğün
1 portakal

Akşam
Sebzeli tavuk sote
Ayran

Ara öğün
Badem ve kabak çekirdeği (biraz biraz)

2 lt su içildi, ev işi yapıldı ve alışveriş yapıldı.

Topigin ilk sayfadinda diyet ornegi var orada haftada iki kez yumurta diyor . Bende diyeti aynen uygulamiyorum ama sende yeşillik eksik gibi geldi

sabah kahvaltılarında roka vazgeçilmezim oldu..
bide kızlar size tavsiyem (bi arkadaşım söyledi) sabahları normal peynir yerine 2 kaşık lor peyniri yiyin...
lor peyniri diğer peynirlere göre kalorisi en düşük peynirmiş...

yine tavsiyem yeşil veya siyah zeytin yemeyin...
aşağı yukarı 1 siyah zeytinin kalorisi 1 tane domatese denk...
1 siyah zeytin mi 1 domates mi onun kararını siz verin...

bugünkü menüm sağlıksız oldu öğle yoktu... kızımla uyudum son tatil gününde...

sabah: 3 çatal yumurta,2 kaşık lor peynir, roka, yarım domates,1 dilim kepek ekmeği
ara: 1 portakal 1 galeta
akşam: karnıbahar haşlama üzeri sarımsak yoğurtlu ve bol acılı(acı iyi bir ödem atıcıdır)
1 dilim kepek ekmeği

6-7 tane fındık, 1 kuru incir
3 litre su
5 km hızlı tempoda yürüyüş

veeee artık yatışşşş..........

ya ben de pek zaytinle arası olmayanlardanım. İlk günlerde zeytin yemiyordum kahvaltıda ama son 3 gündür yemeye alışayım dedim yedim. Keşke yemeseymişim

ben aslında kahvaltılıkları genel olarak pek yemeyen kahvaltıda bile makarna yiyebilcek derecede hamurcu biriyim :)
peynir yoğurt süt ayran pek yemem yani yemezdim. Diyet dönemlerimde yiyorum. Ve hafif yemeye o kadar alışmış k, midem eski düzenim gibi yemeği biraz fazla kaçırınca çok rahatsız oldum 9 ocakta. Midem çok bulandı ve ben buna çok sevindim :)

Evet acıdan ben de faydalanıyorum çorbalarıma sabah yumurtama ve uygun olan her şeye bol bol pul biber döküyorum diyet dönemimde. acıyı da zaten çok severim benim için harika oluyor. Bi de ben artık yemek yerken aniden doymaya başladım. yani 2 kaşıktan sonra midem birden tıka basa yemişim gibi doluyor sanki ve yiyesim gelmiyor.

Viennacım hiç özel mesaj atmamıştım ulaştı mı mesajım doğru yapabilmiş miyim ??

Günaydın , İyi Haftalar Arkadaşlar ,
Sabah kahvaltımı yaptım .
Peynir ,
Domates,
Maydanoz , Kırmızı Biber , Yeşil Biber
2 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay :)

Günaydınlar... İşyerimdeki tartıda daha az çıkıyorum ama ben evdekini esas alıcam... 57,5 kiloyum. Bu hafta sonundaki hedefim: 56,5

Ben kendi düzenime göre 4 ocakta başladım. 5 ocakta da sizlerle devam etmeye karar verdim yani arada 1 gün var :)
4 Ocak : 83.7
5 Ocak :83.1
12 Ocak : 81.6

Doğum günümdeki hatalarım olmasaydı daha iyi bir sonuç elde edebilecektim ama buna da şükür. Zaten diyetisyenim 1 haftada en fazla 2 kilo ver fazlası sağlıksız olur diyordu.

Vienna ;
Benim başlangıç tarihim : 05.01.2015
Başlangıç Kilom : 62, 6
Yeni başladığım için 1 ay sonra tartılacağım .
1 ay dayanabilceksen helal olsun vallahi ben her sabah hem iş yerinde hem evde tartılıyorum

Kahvaltım: 1 tane çiçek ekmek
6-7 zeytin (listemde bu şekilde)
domates salatalık peynir

1 ay dayanabilceksen helal olsun vallahi ben her sabah hem iş yerinde hem evde tartılıyorum
Aynen canm :) süre çok uzun kendini daha kontrol altında tutabilmen için en az haftada 1 tartıl derim. Ki ben dayanamıyorum ben de her gün tartılıp bi kağıda yazıyorum.

Aynen canm :) süre çok uzun kendini daha kontrol altında tutabilmen için en az haftada 1 tartıl derim. Ki ben dayanamıyorum ben de her gün tartılıp bi kağıda yazıyorum.

Bu süreyi belki 2 haftalık yapabilirim .
Yüzme antrenörümle görüşmem sonucunda karar vereceğim .
Bu akşam havuza geçicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…