- 4 Ocak 2015
- 389
- 378
- 35
öğle yemeğin çok az olmuş benceBenim menüm nasıl yorum yapın kızlar nereye gittiniz? Katze sen ne düşünüyorsun?
Canım Öğle çok hafif olduğundan akşam karbonhidrata yüklenmissinSelam kızlar birkaç gündür yazamadım. Bugün sabah
2 dilim ekmek
1 domates
5 yeşil zeytin
1 dilim peynir yedim
Öğlen
5 kaşık nesfit ve süt
Ara öğün
1 elma
Akşam yemeğim ise
Yağsız püre
Yağsız sosta haşlanmış sosis
Tarhana çorbası
Akşamki ara öğünüm ise muhtemelen meyve olur mandalina mesela :)
canım kaç kilo oldun
Ben de senin gibiyim ya yoksa diyette olduğumu unuturum gibi geliyor her sabah tartı heyecanıyla uyanıyorum :):) :)
Bu sabah 56.5 idim...
Ben her sabah tartiliyorum maalesef..
Yoksa yapamıyorum. .
Her sabah daha bi gaza geliyorum. ..
Yaa cok iyisin:) :)
Bu sabah 56.5 idim...
Ben her sabah tartiliyorum maalesef..
Yoksa yapamıyorum. .
Her sabah daha bi gaza geliyorum. ..
Ben de senin gibiyim ya yoksa diyette olduğumu unuturum gibi geliyor her sabah tartı heyecanıyla uyanıyorum :)
Bu sabah öğlen saatlerinde uyandığım için direk öğle yemeğinde kahvaltı yaptım.
1 dilim peynir
5-6 yeşil zeytin
2 haşlanmış yumurta
1 domates
Yarım dilim ekmek yedim. Şekersiz çay içtim. Tabii öğün öncesi suyumu içtim. ^_^
Gunaydinlarr :)
bu arada mavi yeşil in limonlu diyet bisküvisinden yiyen var mı ? bana aşırı şekerli geldi damağımı rahatsız etti o yüzden yoğurtla karıştırıp yemeye çalışıyorum ziyan olmasın :) Acaba limondan dolayı mı bu kadar tatlı geldi diycem ama eti form un ki bu kadar tatlı gelmemişti bana. Paketin dışında şeker ilavesiz yazıyor ama bana şekerli geldi.
Yaa cok iyisin( 57.5 ta kaldim ben ama yilmak yok ben de 56 li rakamlari gorucem
ben bikaç kere yedim ama fazla yemedim...
bu diyetimde hiç yemedim...
doğru söylüyorsun şekerli..
onun yerine şekersizlerden yiyebilirsin...
ben normalde altın başak yiyorum harika lezzeti sası değil ama babam onu markette bulamamış bunu almış :)