Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Valla kotu durumdayiz bu yasta bu kiloo kiziyorummm ikimizedee
azmadip 26 olmadan zayflayalım canım ben bebek tedavisinde aldım kiloları. bir dahaki ay yine tadavi ihtimali var. o yüzden kilo vermek zorundayım. onlar malum hormon ilaçları yine kilo aldıracak.

vienna canım senin listeyi uygulamaya başlayacağım öğünlerin yerini değiştirsek sorun olurmu yani sebze yemeğini öğlen et-protein grubunu akşam yesek sorun olur mu

Zaten ara öğünde haftada 2 dondurma veya Sütlü tatlı var canım listeye bir daha bak istersen gofret falan da var
doktor bana vermedide :KK43: dondurma zaten bu havada olmazda sütlü tatlı yedikten sonra ertesi gün kilo aldığın oluyor mu?

arkadaşlar doktorumun verdiği kitapçığa tekrar bi göz attım ve arkadaki tabloda neye karşılık geldiklerini yazan örnekler var. 1 kase sütlaç yada muhallebi (şekersiz olmak şartıyla) 1 bardak süt ve 1 dilim ekmeğe geliyor. bugünkü ekmek ve süt hakkımı muhallebiden yana kullanıcam tatlı krizine girenler için bi alternatif olabilir :KK56::KK68:

doktor bana vermedide :KK43: dondurma zaten bu havada olmazda sütlü tatlı yedikten sonra ertesi gün kilo aldığın oluyor mu?
Ben haftada bir tartılıyorum o Yüzden kilo alıyor muyuz ertesi gün bilemem
Etkilediğini düşünmüorm kilo vermeyi

Teşekkür ederim :) deyeceğim tabi ki umarım bastırır tam bir çikolata delisiyim çünkü :/
Tatlim birde dr outkerin kucuk siselerde aromalari oluyo vanilya limon favorim cok ta ucu 4 tl falan tarcin yerine yogurdu iyice cirp 2 ser damla aromalardan koy ve tatlandricii en baba tatli oluo valla

Boy 158 bu kış 62 ye kadar cıktı kilom bugünden itibaren bu diyete başlıyorum ayda 2 kg bile versem hazirana kadar 10 kilo yapar hedef 52 hadi bakalım

bnde gunde 7. bnde gunde 6. 8 tane iciom

ayy İzmirlim çok değil mi?

ben de izmir kızıydım ta ki mesleğe başlayana kadar..
şimdi yılda 2 ya da 3 hafta orda olabiliyorum ailem hala izmir de çünkü...

tatlı konusu geçmişken diyet tatlılar yiyebilir miyiz acaba? sürekli değil tabiki ama arada bir canım çok tatlı istiyo hem ödüllendirmek niyetine o_O

ben tatlı ihtiyacımı kuru incir ve kuru üzümle gideriyorum..
2 tane incir yiyorum günde ama nasıl
gözümü kapatarak hmm hmm diye diye yavaş yavaş yiyorum..:-):-):-):-):-):-):-)

Yok canım ya tam oluyor çunku 47 yken bile gobek bel basen yaglari cok var

o zaman sen diyete değil de spora yönelmelisin sıkılaşmak için..
ben plates yaparken vücudum çok sıkıydı
60 kiloydum 55 kilo olduğum kıyafetlere girebiliyordum...

X