Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

bugün akşama kadar çok iyiydi yemem içmem..
ama ta ki eşim gelene kadar..
eşim geldi izmirden annem koli göndermiş onu getirdi..
içinden ne çıkacak diye heyecanla açtım veeeeeeeee:eek::eek::eek:
izmir de yapılan kıymalı pideler bana ben onlara bakıyorum :110::110::110::110::110::110:
burdakiler aynısını yapamıyor..
yememek için çabaladım çabaladım
ama tadımlık 20 cm uzunluğunda bir pide yedim....
onun için 1 km fazla yürüdüm...

bi de kar tatilinin tadını çıkarıyorum bugün tatildi..
sonra bi baktım ki yarın da tatilmiş...:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bugün akşama kadar çok iyiydi yemem içmem..
ama ta ki eşim gelene kadar..
eşim geldi izmirden annem koli göndermiş onu getirdi..
içinden ne çıkacak diye heyecanla açtım veeeeeeeee:eek::eek::eek:
izmir de yapılan kıymalı pideler bana ben onlara bakıyorum :110::110::110::110::110::110:
burdakiler aynısını yapamıyor..
yememek için çabaladım çabaladım
ama tadımlık 20 cm uzunluğunda bir pide yedim....
onun için 1 km fazla yürüdüm...

bi de kar tatilinin tadını çıkarıyorum bugün tatildi..
sonra bi baktım ki yarın da tatilmiş...:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hangi şehir asysss ?

Ay bu aralar o kadr yoğunum ki ne yediğimi paylaşamıyorum bari toplu paylaşayım

Sabah: çok acelem vardı kepekli Ekmeğe sandviç Yaptım
Öğle 2 yumurtadan yeşilllikli Peynirli Omlet
Ara:Türk kahvesi leblebi
Akşam: patates Haşlama ( aslında listede yok biliyorum ama başka seçeneğim yoktu)
Yoğurt
Sağlıksız bir akşam yemeği oldu biliyorum ama çok işlerim vardı bunları bile zor yedim akşam

lutfen bildginz etkili bi hap weya bitkisel ot warsa msj atin lutfennn 05370419326

ben kekik çayı demlemeni ve içmeni tavsiye ederim.
Canım hap sakın kullanma bence ben kullanmıştım karaciğer fonksiyonlarım ast alt çok yükselmişti. Kızlar bize doğal çay önerirmisiniz

kesinlikle kekik öneriyorum ben çoook faydasını görüyorum fazla kaçırsam bile ertesi güne kilo vermiş olarak uyanıyorum. tabi bünyeye göre değişir ama bi deneyin kızlar.

canlarım.. canım arkadaşlarım.. dün giremedim k. bakmayın. hoş girsem de nedense benim mesajlarım sorularım pek önemsenmiyor. yokluğumu hissetmemişsinizdir bile .. ama ben yine de yazayım. dün benim doğum günümdü. malum doğum günleri pasta vardır :KK43:
akşam olacakları bildiğim için gün içinde çok bişey yemedim. normalden fazla su içtim gün içinde. ona rağmen zaten pek bişey yiyesim de gelmemişti. 2 diyet bisküviyi zorla yemiştim hatta. akşam yemeğinde et, ekmek ve yoğurt yedim.
sonra doğum günü kutlamaları sırasında 2 pasta geldi eve. ikisinden de 1 dilim yedim. Biraz önce de tartıya korkarak çıktım. ama inanamadım tam 3 sefer tartıldım. dünden bugüne 300 gr vermişim :)) sanırım gün içinde kendimi tutup kalorileri akşama bıraktığım için oldu çok mutluyum bugün daha çok dikkat edip spor yapıcam :) kekik çayımdan vazgeçemem..

Bir de seneler önce diyetisyenim ara öğün için 1 kase yoğurtla yaban mersini ye demişti. onu uygulamaya çalışıyorum ama kuru yaban mersinini pek yiyememiştim. onu biraz suda bekletince daha rahat yedim tavsiye ederim.

Bu da sabah kahvaltım

Eklentiler

• 20150109_083335.jpg
    20150109_083335.jpg
    119,2 KB · Görüntüleme: 87

kesinlikle kekik öneriyorum ben çoook faydasını görüyorum fazla kaçırsam bile ertesi güne kilo vermiş olarak uyanıyorum. tabi bünyeye göre değişir ama bi deneyin kızlar.

canlarım.. canım arkadaşlarım.. dün giremedim k. bakmayın. hoş girsem de nedense benim mesajlarım sorularım pek önemsenmiyor. yokluğumu hissetmemişsinizdir bile .. ama ben yine de yazayım. dün benim doğum günümdü. malum doğum günleri pasta vardır :KK43:
akşam olacakları bildiğim için gün içinde çok bişey yemedim. normalden fazla su içtim gün içinde. ona rağmen zaten pek bişey yiyesim de gelmemişti. 2 diyet bisküviyi zorla yemiştim hatta. akşam yemeğinde et, ekmek ve yoğurt yedim.
sonra doğum günü kutlamaları sırasında 2 pasta geldi eve. ikisinden de 1 dilim yedim. Biraz önce de tartıya korkarak çıktım. ama inanamadım tam 3 sefer tartıldım. dünden bugüne 300 gr vermişim :)) sanırım gün içinde kendimi tutup kalorileri akşama bıraktığım için oldu çok mutluyum bugün daha çok dikkat edip spor yapıcam :) kekik çayımdan vazgeçemem..

Bir de seneler önce diyetisyenim ara öğün için 1 kase yoğurtla yaban mersini ye demişti. onu uygulamaya çalışıyorum ama kuru yaban mersinini pek yiyememiştim. onu biraz suda bekletince daha rahat yedim tavsiye ederim.
Böyle düşünmene çok üzüldüm efsun:KK43:
Kimsenin kimseye bilerek cevap vermediği yok aşk olsun
Menüne gelince
Biraz düzensiz olmuş evet ama arada olur böyle sen toparlarsın sonra

Aa iyi ki doğdun canımm :) görmemişizdir ya bundan sonra daha dikkat ederiz olur mu hiç :KK43:
Bir de şu kekik çayını bende deneyeyim diyorum alınca sorularım da olur umarım işe yarar

Böyle düşünmene çok üzüldüm efsun:KK43:
Kimsenin kimseye bilerek cevap vermediği yok aşk olsun
Menüne gelince
Biraz düzensiz olmuş evet ama arada olur böyle sen toparlarsın sonra

toparlamalıyım :)

Aa iyi ki doğdun canımm :) görmemişizdir ya bundan sonra daha dikkat ederiz olur mu hiç :KK43:
Bir de şu kekik çayını bende deneyeyim diyorum alınca sorularım da olur umarım işe yarar

tabi sorabilirsin .. inşallah senin bünyene de fayda eder.

Canım kahvaltıdan sonrakı ara öğün yok o sırada yeşil çay kahve fln içsek olur mu

Canım kahvaltıdan sonrakı ara öğün yok o sırada yeşil çay kahve fln içsek olur mu
bence bitki çaylarının en verimli olabildiği saatler o saatler canm çok iyi olur ama kahve ya da siyah çay ben tavsiye etmem. aktardan alınan taze otlar ya da senin dediğin gibi yeşil çay en güzeli :)

bence bitki çaylarının en verimli olabildiği saatler o saatler canm çok iyi olur ama kahve ya da siyah çay ben tavsiye etmem. aktardan alınan taze otlar ya da senin dediğin gibi yeşil çay en güzeli :)
Teskr ederım benım tercıhım de yeşil çay bı de karabaş otunu duymuştum kekığın bı turuymüş en kısa zamnda onu denerm

efsun64 doğum günün kutlu olsun cnm..

öyle düşünme lütfen...

kendi adıma söyleyeyim sana cevap veremediysem senin sorularınla ilgili pek bi bilgim olmadığındandır...
şimdi ben senden öğreniyorum kekik çayının işe yaradığını
aktardan bulabiliriz herhalde?

efsun64 doğum günün kutlu olsun cnm..

öyle düşünme lütfen...

kendi adıma söyleyeyim sana cevap veremediysem senin sorularınla ilgili pek bi bilgim olmadığındandır...
şimdi ben senden öğreniyorum kekik çayının işe yaradığını
aktardan bulabiliriz herhalde?

teşekkür ederim asysss..

Bana komşumuz toplayıp getirmişti ama aktarlarda da mutlaka vardır diye düşünüyorum.

Kızlar yazmakta geç kaldım bugün :KK43:sabh kahvaltı edemedim, öğlen1 kase tarhana cçorbası içtim.arada bi portakal. Akşam da Kıymalı kabak firinda.
Bu arada kilometre76.7 indim tekrar:)
Acı Çehre otunu denenmiştavsiye ederim.yrmekkerden yyarımsaat önce 2 adet çiğneyin şu icittiriyor ,bağırsak ttemizliği yapıyor:)

X