Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım eski topik arkadaşım :))Slm vıenna nasılsın gunluğğn hayırlı olsun maşlh ıyı vermişsn
bu sabah hemen başlıyorum liste ile inşallah verebilirm bende.Aslında pek de irade isteyen bir liste değil dolu dolu
Acıkmaya fırsat bulamıyordum ki :)
bende başlıcam kesinlikle bugün canım çok istiyorum kilo vermeye. bir ara o kadar iyi gidiyordum ki 1 hafta da 4 kilo gitti benden 71 den 67 ye indim dikkat etmeyince 1 ini geri aldım 68 deyim şuan.irade şart cnm
hele bi an önce kilolarını vermek istiyorsan çok dikkatli olman gerekir...
sana başlayacaksan yolunda başarılar dilerim..
başlamanı da tavsiye ederim...
ben pek listeye uyamıyorum ama daha sağlıklı beslenmeye başladım..
sebze yemiyordum şimdi özel kendime sebze yemekleri yapıp yiyorum...
merhaba arkadaşlar ben 165 boyunda 68 kiloydum bu diyete başladığımda 1 ayın sonunda 60 kilo oldum hala devam ediyorum hedef 55
Benimle birlikte bu listeyi uygulayacak arkadaşları topiğime bekliyorum
Liste çok doyurucu asla aç kalmıyorsunuz ve ben 7 kilosunu yağdan verdim
İşte liste ;
Sabah kalkınca 1 koca bardak ılık su
Kahvaltı:
1 dilim orta Yağlı beyaz peynir veya dil veya taze kaşar
Domates Salatalık yeşillik
2 dilim kepek veya Çavdarlı tost ekmeği
3-4 zeytin
Haftada 2: 1er yumurta ek
Öğle:
1 porsiyon tavuk Şiş veya 1 porsiyon tavuk ızgara veya 4 yumurta kadar köfte veya 1 bir veya 15 kuşbaşı sote veya 2 el kadar tavuk veya el kadar et veya 1 orta boy balık veya 160 gr diyet ton Balığı
Salata
1 dilim kepekli veya çavdar ekmek
1 ayran
Ara:
Haftada 2: 1 kase Sütlü tatlı veya 3-4 top dondurma veya 40 gr gofret
Diğer günler: 1 bardak diet süt+ 5 Kaşık nesfit veya 1 bardak süt veya ayran+ 1 paket diet Bisküvi (40-50 gr)
Akşam:
8 Kaşık sebze yemeği (susuz patatessiz)
1kase diet yoğurt
Salata
1 dilim kepekli veya çavdar ekmeği
Ara:
2-3 porsiyon meyve
Tüketilmemesi gereken gıdalar: şekerli Yağlı ürünler şarküteri ürünleri Tam Yağlı gıdalar krema ketçap mayonez Kızartma kuruyemiş katı yolu Tereyağ hamur işleri şeker içeren içecekler
Not:1kg sebze yemeğine 2-3 Çorba kaşığı zeytin yağ koyabilirsiniz.
Dikkat edilecek hususlr;
Yeşil Çay içilebilir
En fazla 1 kutu diet içecek içilebilir
1 adet sade soda içilebilir
Salatalara 1 tatlı kaşığı Zeytinyağı limon sirke nar ekşisi konulabilir tuz yasak
Baharatlar serbest
Öğün atlamak kesinlikle yasak
Yavaş yiyin
Kızartma veya kavurma seklinde değil ızgara fırın ya da Haşlama şeklinde yemek hazırlayın
PATATES BEZELYE VE KURUBAKLAGILLER ILK 2 HAFTA YASAK
GÜNDE 10-12 BARDAK SU İÇİN
tavuğun derisini yemeyin
Sulu yemeklerin suyunu yemeyin çünkü Yemeğin Yağı suya geçer
LISTE;
Kişi......................Boy...............B.Kilo..........Hedef.............G.kilo.............fark
Vienna.................165...............60................54...................--....................--
12345emine........156...............76.6..............60..................--....................--
Kkburcu81..........170...............70.8..............60..................--....................--
Merveakoglu.......168...............66.................--...................--....................--
Everyday26.........155...............62.4..............50..................--....................--
asyss...................165...............57.7................53...................--....................--
Katze...................165...............57.4...............53...................--...................--
Efsun64..............153...............83.1...............65..................--.....................--
Ezgoz..................171................66.................58...................--....................--
Rewend...............165................68................57....................--....................--
Scaleswomen.......168...............72................65...................--....................--
Dolmakalem........163...............82................57...................--....................--
Kimyayas.............158...............79,5..............--...................--....................--
Hisinem...............175...............76.................65..................--....................--
merhaba arkadaşlar ben 165 boyunda 68 kiloydum bu diyete başladığımda 1 ayın sonunda 60 kilo oldum hala devam ediyorum hedef 55
Benimle birlikte bu listeyi uygulayacak arkadaşları topiğime bekliyorum
Liste çok doyurucu asla aç kalmıyorsunuz ve ben 7 kilosunu yağdan verdim
İşte liste ;
Sabah kalkınca 1 koca bardak ılık su
Kahvaltı:
1 dilim orta Yağlı beyaz peynir veya dil veya taze kaşar
Domates Salatalık yeşillik
2 dilim kepek veya Çavdarlı tost ekmeği
3-4 zeytin
Haftada 2: 1er yumurta ek
Öğle:
1 porsiyon tavuk Şiş veya 1 porsiyon tavuk ızgara veya 4 yumurta kadar köfte veya 1 bir veya 15 kuşbaşı sote veya 2 el kadar tavuk veya el kadar et veya 1 orta boy balık veya 160 gr diyet ton Balığı
Salata
1 dilim kepekli veya çavdar ekmek
1 ayran
Ara:
Haftada 2: 1 kase Sütlü tatlı veya 3-4 top dondurma veya 40 gr gofret
Diğer günler: 1 bardak diet süt+ 5 Kaşık nesfit veya 1 bardak süt veya ayran+ 1 paket diet Bisküvi (40-50 gr)
Akşam:
8 Kaşık sebze yemeği (susuz patatessiz)
1kase diet yoğurt
Salata
1 dilim kepekli veya çavdar ekmeği
Ara:
2-3 porsiyon meyve
Tüketilmemesi gereken gıdalar: şekerli Yağlı ürünler şarküteri ürünleri Tam Yağlı gıdalar krema ketçap mayonez Kızartma kuruyemiş katı yolu Tereyağ hamur işleri şeker içeren içecekler
Not:1kg sebze yemeğine 2-3 Çorba kaşığı zeytin yağ koyabilirsiniz.
Dikkat edilecek hususlr;
Yeşil Çay içilebilir
En fazla 1 kutu diet içecek içilebilir
1 adet sade soda içilebilir
Salatalara 1 tatlı kaşığı Zeytinyağı limon sirke nar ekşisi konulabilir tuz yasak
Baharatlar serbest
Öğün atlamak kesinlikle yasak
Yavaş yiyin
Kızartma veya kavurma seklinde değil ızgara fırın ya da Haşlama şeklinde yemek hazırlayın
PATATES BEZELYE VE KURUBAKLAGILLER ILK 2 HAFTA YASAK
GÜNDE 10-12 BARDAK SU İÇİN
tavuğun derisini yemeyin
Sulu yemeklerin suyunu yemeyin çünkü Yemeğin Yağı suya geçer
LISTE;
Kişi......................Boy...............B.Kilo..........Hedef.............G.kilo.............fark
Vienna.................165...............60................54...................--....................--
12345emine........156...............76.6..............60..................--....................--
Kkburcu81..........170...............70.8..............60..................--....................--
Merveakoglu.......168...............66.................--...................--....................--
Everyday26.........155...............62.4..............50..................--....................--
asyss...................165...............57.7................53...................--....................--
Katze...................165...............57.4...............53...................--...................--
Efsun64..............153...............83.1...............65..................--.....................--
Ezgoz..................171................66.................58...................--....................--
Rewend...............165................68................57....................--....................--
Scaleswomen.......168...............72................65...................--....................--
Dolmakalem........163...............82................57...................--....................--
Kimyayas.............158...............79,5..............--...................--....................--
Hisinem...............175...............76.................65..................--....................--
kolay gelsin Allah kabul etsin bende diyete başladım diyetisyenle liste hemen hemen aynı.
ama bana diyetisyen en az 2 kilo verirsin dedi bana göre 2 kilo az. sen bayağı iyi
yaş kilo boy herşeyimiz aynı canım :)Bemide yazın kizlar kilo 68 boy 165 yaş 25 evlenince kilo aldim derlerdi inanmazdmmmm bana destek olunn lutfen
bnde gunde 6. 8 tane iciomNescafe için öneriniz varmı acaba benm vazgecilmezim oldu nescafe
Canım hap sakın kullanma bence ben kullanmıştım karaciğer fonksiyonlarım ast alt çok yükselmişti. Kızlar bize doğal çay önerirmisinizlutfen bildginz etkili bi hap weya bitkisel ot warsa msj atin lutfennn 05370419326
spor weya diyet yapamiyorumCanım hap sakın kullanma bence ben kullanmıştım karaciğer fonksiyonlarım ast alt çok yükselmişti. Kızlar bize doğal çay önerirmisiniz
baktrdm bi dr calsmio tiorit dedi . dieri gayt iyi dedi . ole kaldiSenle ben aynı durumdayız sanırım ama bende polikistik over var canım sen kan tahlili yaptırdınmı gizli şeker yada troid e baktırdınmı
pokolist nedemk cnmmbaktrdm bi dr calsmio tiorit dedi . dieri gayt iyi dedi . ole kaldi