Diyetisyenimin verdiği liste ile günlüğüm..

Yumurtalıklarımda çok sayıda kist varmıs sürekli kilo alıyorum hep yorgunluk stres( 2ayda bir adet oluyorum(

Saol canım eski topik arkadaşım :))

Sağlıksız verdiğim kiloları birkaç ay içinde geri Alınca mecbur diyetisyene gittim ama şimdi kendimi iyi hissediyorum bir 5 kilo daha verirsem benden iyisi yok :))))
ıyı inşlh onuda verırsn lısten çok guzel aslında belki bende ıygulayabılırm ama doktorunun sana verdgı bı liste herkesn bunyesıne uygun olmayabılır

Herkese günaydınn kızlaar :) bugun karnım çok şiş ve bayağı ağır uyandım yarın öbürgün regl olucam sanırım. Benim için en zor dönem tatlı krizlerine dayanmam lazımm size ihtiyacım var bu süreçte :)

numaranizi silin bence erkeklwrde girio gizlice biz burdanda yazariz takip edin

Cnm tavsiyem light yogurdu iyice cirp 1 kasik toz tatlandirici ve tarcin ekle super oluo tadi krema gibi

bende başlıcam kesinlikle bugün canım çok istiyorum kilo vermeye. bir ara o kadar iyi gidiyordum ki 1 hafta da 4 kilo gitti benden 71 den 67 ye indim dikkat etmeyince 1 ini geri aldım 68 deyim şuan.
Kızlar bende aranıza katılmaknistyorum yaş26 boy 167 kilo 55 hedefim 45 ((((
Nescafe için öneriniz varmı acaba benm vazgecilmezim oldu nescafe
Hoşgeldiniz hanımlar :)))
Nescafé içebilirsiniz şekersiz ve sütsüz ya da tadımlık Sütlü olabilir

Kalbinde çarpıntı oluyorsa Zayıflama hapları otları vs hiç deneme
Zaten kimse önermiyor ki (

Hep destek tam destek :)))

ıyı inşlh onuda verırsn lısten çok guzel aslında belki bende ıygulayabılırm ama doktorunun sana verdgı bı liste herkesn bunyesıne uygun olmayabılır
Saol canım :)
Evet bana verdi bu listeyi ama genel geçer bir liste ve sağlıklı denenebilir

tatlı konusu geçmişken diyet tatlılar yiyebilir miyiz acaba? sürekli değil tabiki ama arada bir canım çok tatlı istiyo hem ödüllendirmek niyetine
Zaten ara öğünde haftada 2 dondurma veya Sütlü tatlı var canım listeye bir daha bak istersen gofret falan da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…