azmadip 26 olmadan zayflayalım canım ben bebek tedavisinde aldım kiloları. bir dahaki ay yine tadavi ihtimali var. o yüzden kilo vermek zorundayım. onlar malum hormon ilaçları yine kilo aldıracak.Valla kotu durumdayiz bu yasta bu kiloo kiziyorummm ikimizedee
doktor bana vermedideZaten ara öğünde haftada 2 dondurma veya Sütlü tatlı var canım listeye bir daha bak istersen gofret falan da var
Evet yapabilirsin :)vienna canım senin listeyi uygulamaya başlayacağım öğünlerin yerini değiştirsek sorun olurmu yani sebze yemeğini öğlen et-protein grubunu akşam yesek sorun olur mu
Ben haftada bir tartılıyorum o Yüzden kilo alıyor muyuz ertesi gün bilememdoktor bana vermedidedondurma zaten bu havada olmazda sütlü tatlı yedikten sonra ertesi gün kilo aldığın oluyor mu?
Cnm tavsiyem light yogurdu iyice cirp 1 kasik toz tatlandirici ve tarcin ekle super oluo tadi krema gibi
Canlar tatlandırıcı zararlı değilmi?Teşekkür ederim :) deyeceğim tabi ki umarım bastırır tam bir çikolata delisiyim çünkü :/
Migros vs buyuk marketlerde takita vs toz tatlandricilar oluyo ben her tatlimi recelimi vs diyetteyken hep kullanrmTatlandırıcı nerden alınıyor canı.
Tatlim birde dr outkerin kucuk siselerde aromalari oluyo vanilya limon favorim cok ta ucu 4 tl falan tarcin yerine yogurdu iyice cirp 2 ser damla aromalardan koy ve tatlandricii en baba tatli oluo vallaTeşekkür ederim :) deyeceğim tabi ki umarım bastırır tam bir çikolata delisiyim çünkü :/
Valla ben yillardr kullaniyorum diyette dwglkwn bile çaya kahveye katiorum hicbi zarari olmadi..ama tabi abartmamali gunde 1 vey 2 tatli kaşığı en fazlaZararlı değilmi canım
Kızlar bende aranıza katılmaknistyorum yaş26 boy 167 kilo 55 hedefim 45((((
pilates yapmalıyım, hemen şimdi
bnde gunde 7. bnde gunde 6. 8 tane iciom
tatlı konusu geçmişken diyet tatlılar yiyebilir miyiz acaba? sürekli değil tabiki ama arada bir canım çok tatlı istiyo hem ödüllendirmek niyetine
Yok canım ya tam oluyor çunku 47 yken bile gobek bel basen yaglari cok var