Diyetisyen Sürecim

Asiasena

Anne 💜 öğretmen💜 kedisever 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
2.503
5.615
358
37
Kayseri
Herkese merhaba, daha önce de bu alana konu açmıştım, düşük karbonhidrat diyeti ile 3 ayda istediğim kiloya indim fakat kan değerlerim yerle bir oldu. Bıraktığım an fazla fazla geri aldım kiloları. Troidim yok kan değerlerim düşük yaşım da artık küçük değil. O yüzden dedim ki bir uzmanla ilerleyeyim. Kendi başıma yaptığım zamanda kilo veriyorum ama hem sağlık gidiyor hem de kilolar geri geliyor.. bu vesileyle yola çıktım 3 diyetisyen ile görüştüm ama içime sinmedi. Arkadaşım ısrarla kendi diyetisyenin şahane olduğunu söylüyordu, telefonla görüşme sağladım. O kadar tatlı bir hanımdı ki, kilo vermek o kadar da büyütülecek bişey değil, evvela sağlık, önce sağlığınızı düzeltip bağışıklığınızı güçlendirelim sonra kalıcı şekilde kilo veririz zaten dedi.. yarın okul çıkışı gideceğim bakalım yüz yüze de aynı mükemmel enerjiyi alacak mıyım? İlk kez mide ve bağırsak sağlığı ile bu kadar ilgili bir uzmana denk geldim. Mide ameliyatı olmama rağmen ilaçlara rağmen midemle ilgili hiçbir doktor bana bunu söylememişti diyetisyen hanım, mide asidiniz az ondan kaynaklı olabilir dedi. Bakalım yarın neler olacak, 3 4 güne şehir dışına çıkacağım, geldiğimde kan tahlili değerlendirmesi ile başlayacağım bakalım, haftalık da buraya yazacağım ki hem bana motivasyon olsun hem de belki birilerine faydam dokunur 🥰

Back