- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 598
- 34
- Konu Sahibi diyetisyensenamelek
-
Sizin ara öğünler oldukça fazla :)
Kahveyi ara öğün olarak düşünmeyin, eğer sade içerseniz istediğiniz zaman içebilirsiniz kahveyi. Süt tozuyla kahve içmeyin zaten yağ oranı oldukça fazla. Sabah kalkar kalkmaz en az 2 bardak su için. Akşam yatmadan da 2 bardak su. Sular ılık su olsun ve isterseniz içine biraz limon da sıkabilirsiniz.
Açlıktan uyuyamanız oldukça ilginçiştahınız oldukça iyi maşallah. ara öğünleri kesmezseniz kilo verme zorlukları yaşarsınız. isterseniz şu yazıya bir göz atın. Ara öğün yemeyin dememi daha iyi anlayacaksınız.
Ara öğünler yerine şekersiz çay, şekersiz sade kahve, bitki çayları içebilirsiniz biraz daha fazla tutabilir.
Öğlen ve akşam yemeklerinizi yavaş yemeniz de bir diğer tavsiyem
merhabalar rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi,bende hamile kalmak için tedavi görüyorum dr um kilo vermem gerektiğini söylediğinden bu yana 8 kg verdim sporla ama zar zor gitti düzenli adet görmüyorum malesef 3 ana 3 ara beslenip 3 lt yakın su tüketimim var haftada en az 4 gün spor ama hiç adet olmadığım ay gram veremiyorum ne yapmalıyım sizce
evet aynen söylediğiniz gibi çok fazla şiş hissediyorumm kendimi soğan kürü denedim işe yaramadı malesef..öneriniz için teşekkürlerrMerhabalar canım,
Kilo vermek motivasyon işidir iyi odaklanmalısınız öncelikle. Adet sıkıntısı kendini şiş hissetmene, kasık ağrılarına sebep olabilir. Vücudun dengesini sarsarak kilo vermende sıkıntılar yaratabilir. Sen en iyisi adet düzenleyici bitkisel bir çözüm olan soğan kürünü bir dene. Soğan kürü ile adetin düzene gireceği gibi kilo verme hızında artabilir. Ara öğünleri kesip güçlü ana öğünler yapmanı öneriyorum dayanabilirsen. Bol su içmeye ve spora devam
İnşallah Allah sana da bir bebek nasip eder.
Arkadaşlar öncelikle merhaba,
Özel bir şirkette 5 yıldır diyetisyen olarak çalışıyorum. Gelen insanlara diyet listeleri, spor programları hazırlıyorum. 7 aylık hamileyim ve ücretsiz izne ayrıldım. Hamilelikten sonra da 1-2 yaşına kadar kadar çocuğumu büyütmek istiyorum. Bu arada da aralarda girip en azından doğuma kadar burada sorularınıza cevap vererek hem kendimi geliştireyim, hem de yıllardır okuduğum forum sitesine ve sürekli gebeliğimi de takip ettiğim siz değerli okurlara faydam dokunsun istedim.
Diyetler, egzersizler, zayıflama kürleri, hesaplamalar her türlü soruyu sorabilirsiniz. Çok fazla talebe çok hızlı cevap veremezsem kızmayın canlarMalum sürekli bilgisayar başında değilim ve hamileyim :) idare edin beni biraz arada.
Bu şarlatanlara nasıl inandınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?