Diyetisyen Önerilerimiz...

Merhaba gizem seberin klinigine gitmek istiyorum. Muayene ucreti hakkinda bilgi verebilir misiniz?

Konya Özel Selçuklu Hastanesinin diyetisyen ücreti ne kadar bilen var mı acaba

istanbulda Emre Uzun u duyan giden var mı? İnstagramda, sosyal paylaşım sitelerinde epey aktif

ben mersinde neva estetik var oraya gidiyorum 2.5 ayda toplamda 11 kilo verdim aynı zmaanda sıkılaşma programınada aldılar beni micro plus diye bi cihazla yapıldı işlemim 11 kilo gibi değil 15 kilo vermişim gibi duruyor acayip sıkılaştım sonuçtan çok memnunum..işlemime emine hanım girmişti çok memnun kaldım ilgisinden.doktorları gül hanımda çok ilgili şiddetle tavsiyemdir mersinde olanlar için

Kızlar merhaba bahcesehir de iyi bir diyetisyen varmı bildiğiniz

Ben Özel Kadıoğlu Hastanesindeki diyetisyen Tuğçe Kalaycıoğlu’nu öneriyorum. Gerçekten uygulanabilir beslenme programı hazırlıyor .

Merhaba Sultançiftliği Bahat hastanesinde DR.Dilara KARACA var ben 3 haftada 4.200 kg 5.600 yagdan verdim 2 beden inceldim :) doktorun kendısıde zaten 50 küsür kilo vermıs muayene ücreti 40.tl kesinlikle git derim

İstanbul Levent bölgesi Neslihan Aras.. Muhtesemdir beni su içmeye ikna edebilen tek diyetisyen.(Hatta üzgün bi anımda sırf begendim diye küpelerini kulağından çıkarıp verebilen bir genç kadın) Aynı zamanda alan dışı psk destek de veriyor.. Onunla çok rahat diyet yapmıştım. İnsan diyetisyeninin sevmeli o zaman sonuç daha kolay geliyor.

Merhaba kızlar ben genelde üye olmadan uzaktan kadınlar klübünü okurum çok faydalı bir site ,alacağım ev aleti, yaşadığım hastalık,kullanmak istediğim ilaç bunlar hakkında bilgi almak ve öğrenmek için hep bu siteyi takip ederim .Şimdiye kadar üye olma ihtiyacım olmamıştı ama diyetisyen önerisi kısmı ilk defa dikkatimi çekti ve yazmak istedim herkes faydalansın.Benim diyetisyenim de Tarabya Enhar tıp merkezinde Ayşe Tuğba Şengel hem uygun fiyatlı hem de çok güleryüzlü,insanı çok güzel motive ediyor.Şişliden beşiktaştan çok giden var.Ben onunla 15 kg verdim ve devam ediyorum ,bir tanıdığımda 20 kg verdi.

İstanbul Medical Park Gaziosmanpaşa Hastanesinde Diyetisyen Duygu Çetin e gittim.İlk başta genç tecrübesiz olur falan diye tereddüt ettim ama aksine çok ilgili güler yüzlü , gereken açıklamaları bilgilendirmeleri yapmasından ilgisi alakasından memnun kaldım. Aç kalmadan özellikle yağdan giden kilolar verdim

Muayene ücreti de gayet uygun.Tavsiye ederim.

Arkadaşlar, bende size gidipte çok memnun kaldığım Diyetisyen Ayşe hanımı öneriyorum.Gaziosmanpaşa Belde Tıp merkezinde kendisi,mutlaka gitmelisiniz ve sağlıklı yaşamanın aslında ne kadar kolay olduğunu bilmelisiniz,ben kendisine iyiki gitdim ve bana yük olan bu kilolardan kurtuldum,kendisine buradan sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum.

Benimde gitmedğim diyetisyen kalmadı en ücra hastanelerden en iyilerine. En son acıbademe başladım bıraktım alman hast başladım bıraktım ve ikisinede paket fiyat ödediğim halde devam etmedim. Sorun bende sanırım kendime inancım yok

bend size bir öneride bulunabilirim. İstanbulda yaşıyorum kuzenim izmitte oturuyordu. Tiroit bezleri çalışmadığı içiin kilo verme problemi verdı. İzmitteki Adil Gökay Taflana gitmetmeye başladı. 6 ay sonra gördüğümde gözlerime inanamadım ve bende kilo vermeye karar verdim. 2 hafta bir diyetisyene gitmeye başladım. İzmit biraz uzak ama istanbuldaki para tuzaklarına kanmak ve çok para vermekte istemiyordum. 3 ayda 12 kilo verdim ve ne aç kaldım ne zorlandım. Başlarda kimse inanmadı şimdi gören herkez çko zayıfladım diye takılıyorlar ve çok mutluyum. 6 haziranda kontrolüm var öncesi sonrası fotografımıda başlasacak. Hayatımda hiç diyette başarılı olamamıştım ve düğünüm var düğünümde harika olacam :):)

merhaba hanımlar, ben de Sultangazi Orto Medico hastanesi'nde Dyt Azmi Yılmaz'a gidiyorum. yağ oranım 29 lardan 24lere indi. kilo olarak 6 kilo vermişim ama ben çok bi değişim göremiyorum kendimde Genç olması ve inceden azarlamaları ilk başta çekinmeme neden olduysa da seviyorum doktorumu. ama yine de verdiğim kilo normal mi az mı bilemediğimden Bahat hospital de bulunan Dilara hanıma da görünsem mi diye düşünüyorum. yani anlayacağınız fikir ve deneyimlerinize ihtiyacım var :)

Merhaba bayanlar
Yaklaşık dört ay önce dünyalar güzeli bir minnağa sahip oldum şükür
Minnağım geldi fakat kiloları kaldı bende izmirde diyetisyen tavsiyelerinizi bekliyorum...
Profesyonel bir yardım almadan gitmeyecek bu kilolar
İZMİR için öneriler☺☺

Mrh arkadaslar bende arzu senin adini gorunce ozellikle yazmak istedim acayip kilolilu bi bayandim ozellikle dogum kilolarimdan kurtulamamisdim ama suanda arzu sene minnet borcluyum tam tamina 3 ay icinde 15 kilo verdim sporla pekistirdim ve suanda oyle fit bi bayanimki oglumu yerden almak icin resmen zorlanan ben suanda kus kadar hafifim... Arzu sen gidilip gorulesebilir

Merhaba, ücreti ne kadardı acaba bilgi verir misiniz?

Hanımlar merhaba gideceğim diyetisyeni seçemiyorum. Bayram sonrası aldığım kilolar için diyetisyene gideceğim ama bana önerileriniz var mı? Ben size araştırdığım 3 kişiyi paylaşayım: biri diyetisyen çağlayan şahin diğeri diyetisyen ibrahim taşdelen diğeri ise diyetisyen şule iskender.sizce hangisi olmalı?bu arada Ankarada yaşıyorum :) başka isimlere de açığım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…