- 27 Ocak 2014
- 250
- 135
Merhaba gizem seberin klinigine gitmek istiyorum. Muayene ucreti hakkinda bilgi verebilir misiniz?Merhaba,
Ben çok diyetisyen gezdim, ciddi kilolar da verip aldım ama Gizem Şeber bu konuda bir tanedir.. Sadece diyetisyen değildir, psikolojik olarak da destek olur.. Listeleri tamamen sizin hayatınıza göre düzenler.. Israrcı olmaz ve günceli sürekli takip eder.. Alternatifler üretir.. Mesela cips istiyorum dersiniz onu en uygun hale getirir, o liste öyle bir hal alır ki ne sizin kilo vermeniz durur nede aklınız o canınızın istediğinde kalır.. Yeri Taksim'de, internet sitesinden ulaşabilirsiniz :)
merhaba kızlarr
artık benimde bi an önce zayıflamam lazımm :çok üzgünüm:
kendim başaramıyorum diyet yapmayı artık bi uzmandan yardım almam lazım mayısta nişanım olacak inşallahh ama ben hala koca göbekli bir kızım yaasenağlamasenağlama
gaziosmanpaşa ve çevresinde bana tavsite edebileceğiniz diyetisyen varmı??
Ankara icin tavsiyesi olan var mi ???
Ben 4 aydır Arzu Şen'e gidiyorum kızılırmak caddesinde çok memnun kaldım. 15 kilo verdim çok ilgileniyor. Rahatça telefonlada görüşme yapılabiliyor tavsiye ederim.Ankara icin tavsiyesi olan var mi ???
bend size bir öneride bulunabilirim. İstanbulda yaşıyorum kuzenim izmitte oturuyordu. Tiroit bezleri çalışmadığı içiin kilo verme problemi verdı. İzmitteki Adil Gökay Taflana gitmetmeye başladı. 6 ay sonra gördüğümde gözlerime inanamadım ve bende kilo vermeye karar verdim. 2 hafta bir diyetisyene gitmeye başladım. İzmit biraz uzak ama istanbuldaki para tuzaklarına kanmak ve çok para vermekte istemiyordum. 3 ayda 12 kilo verdim ve ne aç kaldım ne zorlandım. Başlarda kimse inanmadı şimdi gören herkez çko zayıfladım diye takılıyorlar ve çok mutluyum. 6 haziranda kontrolüm var öncesi sonrası fotografımıda başlasacak. Hayatımda hiç diyette başarılı olamamıştım ve düğünüm var düğünümde harika olacam :):)