- 12 Temmuz 2016
- 1.997
- 3.620
- 28
Merhaba ücreti ne acaba ?merhabalar,
daha önce Ankarada yaşarken İbrahim beye gitmiştim çok memnun kalmıştım.Çok kafa dengi birisi tavsiye ederim.Şimdi İstanbuldan Medicalpark Gaziosmanpaşa da Diyetisyen Merve Gülünay a gidiyorum.Listesi çok bol kesinlikle aç kalmıyorsunuz.2 haftada 6 kilo verdim üstelik 5,5 kilosu yağdan.Güleryüzlü mesleğinde başarılı bir diyetisyen.
İlk muayene 50 TL sonraki 15 günde bir 25 TL alınıyor canım.Merhaba ücreti ne acaba ?
Canım ancak dönüyorum. Şimdilik her şey iyi gidiyor. Yeri çok kolay bir yerde ulaşım rahat. Yaklaşımı da oldukça güzel. sıkmıyor listeyi birlikte hazırladık. Böyle havalı tiplerden değil oldukça mütevazı diyebilirim. sonuçlar da iyi geliyor şimdilik.Merhaba acaba muayene için gittiniz mi Sinem hanıma? Bende düşünüyorum da yaklaşımı vs nasıl? Beğendiniz mi?
Harikaymis ya bende gideyim o zaman 2 sokak arkamda zatn :)İlk muayene 50 TL sonraki 15 günde bir 25 TL alınıyor canım.
Bende ilk başta fiyatını duyunca şaşırmıştım. =) İyi gidiyor. Bu kontrolde de 2,1 kg gitmiş ve 2 kg si yağdan. 15 günde...Harikaymis ya bende gideyim o zaman 2 sokak arkamda zatn :)
Merhabalar gittiniz mi merve hanıma tavsiye ediyor musunuz? Ve ücretleri hala aynı mı biliyor musunuz?Harikaymis ya bende gideyim o zaman 2 sokak arkamda zatn :)
bende 1 nisan dan beri sibel hanıma gidiyorum çok güzel sonuçlar aldım ve devam ediyorummerhaba ben Sultançiftliği bahat hastanesi sibel baysala gidiyorum 40,00 TL muayenesi bir hafta ödeme yapıyosun bir hafta yapmıyosun aylık 80 tl
gayet memnunum 23 mayısta başladım 67,700 GR şuan 63,400 gram oldum gayet memnunum tavsiye ederim
İlk muayene 50 TL sonraki 15 günde bir 25 TL alınıyor canım.