Diyetisyen Önerilerimiz...

Merhaba ücreti ne acaba ?

Kızlar kusura bakmayın şehir dışı programım vardı bir de ramazan öncesi temizlik vs. malum ancak yazabiliyorum. Sinem hanıma gittim. Yaklaşımı oldukça güzel. açıkçası merkezinin adı da çekici gelmişti Fit&Sin Yaşam Koçluğu :))) Peşinen söyliyim kendisi tatlı düşmanı ( Ancak kesinlikle ekmek yediriyor. Sıkı durun ücretleri ise tam bir bomba... İlk muayenede 50 TL ücreti var. Sonra 15 günde bir çağırıyor o zaman 25 tl ücret alınıyor. Ben 2 haftada 1,9 kg yağdan olmak üzere 2,4 kg verdim. Diyetini uygulamak zor değil. kendi hazırlattığı özel bir çayı var. çayı da almanız zorunlu değil ücreti 20 TL içinde 42 adet var günde bir tane içmenizi istiyor. ilerleyen dönemlerde paylaşmaya devam edeceğim.

Ben web sitesini inceledikten sonra fiyatı için ilk etapta tercih etmiştim. pişman olmadım. Diğerlerine 1 ay gideceğime aynı paraya buraya 2 ay giderim diye düşünüyorum. Bakalım gelecek günler ne gösterecek.

Merhaba acaba muayene için gittiniz mi Sinem hanıma? Bende düşünüyorum da yaklaşımı vs nasıl? Beğendiniz mi?
Canım ancak dönüyorum. Şimdilik her şey iyi gidiyor. Yeri çok kolay bir yerde ulaşım rahat. Yaklaşımı da oldukça güzel. sıkmıyor listeyi birlikte hazırladık. Böyle havalı tiplerden değil oldukça mütevazı diyebilirim. sonuçlar da iyi geliyor şimdilik.

Merhabalar okuyabildigim kadar okudum ama pek net bir bilgi alamadim 1 aylik bebegim var hem kilo vermek istiyorum hemde sutumun kalitesi artsin bebegimde saglikli beslensin diye diyetisyene gitmek istiyorum Istanbul avrupa yakasinda bakırköy bahcelievler civarlarinda onerebileceginiz diyetisyen var mi iyi günler

Benim kilo fazlam yok, kas almak istiyorum bu yüzden diyetisyene gitmeye karar verdim. Florya liv hospital den 6 seans 400 tl aldım. Doktora öğrencisi uzman diyetisyen Olcay Barış. O kadar pozitif, naif ve güleryüzlü ki. seans görüşmesi abartmıyorum en az 30-45 dk sürüyor. Son teknolojik aletlerle ölçüm yapılıyor. Ayağınıza giyeceğiniz kullan at terliğini bile diyetisyeniniz getiriyor, girişte ayakta karşılıyor giderken de yine ayakta kapıya kadar uğurluyor. Bunlar önemli şeyler.

Anadolu yakasında da sezercan okçuoğlunu tavsiye ederim. Şeker mi şeker bir diyetisyendir kendisi. ama bana uzak.

Ben de kayseriden bi öneride bulunayım madem , Hümeyra Taşçıoğlu hüma tüp bebek merkezinin yanında okka wellness, ücreti aylık 180 tl, 13 gün oldu diyete başlayalı hiç aç kalmadim 10 günün sonunda 3,7 kg verdim 2,7si yağdan, inanılmaz tatlı bir bayan verdiği diyette tariflerde oluyor bana özel hastalıklarıma özgü önerileri var. Ben memnun kaldım hemen ablama da randevu aldım ideal kiloma ulaştım fakat 4 kg daha zayıflamak istiyorum biraz da kas yapsam değmeyin keyfime.
İlk kez diyetisyene gidiyorum çevremdekiler fazla kilom olduğunu düşünmüyor ama ben 2,3 sene öncesine kadar hep zayif bi kadındım 65 kilo kendimi hantal hissettiriyordu hedefim 58 kilo, acaip motive bi şekilde diyetime devam ediyorum

Merhaba, polikistik over ve insülin direncim var 20 kg vermem lazım ankarada önereceğiniz diyetisyen var mıdır. tahlillerle hareket eden deneyimli biri_?

bende 1 nisan dan beri sibel hanıma gidiyorum çok güzel sonuçlar aldım ve devam ediyorumkendisi de ekibi de mükemmel insanlar
ama artık bahat hastanesin de çalışmıyor yine aynı çevrede özel beslenme merkezi var

Ankara da önerebileceğiniz bir diyetisyen ya da online destek veren bir diyetisyen öneriniz var mıdır acaba ?

Bursa, özellikle Nilüfer bölgesinde güncel bir diyetisyen ismi önerebilecek olan var mı acaba? Eğer gittiyseniz ya da gidiyorsanız muayene ücretlerini de söyleyebilirseniz çok güzel olur :)

Konyada harika bir diyetisyen..Her konuda açılımlar yapan biri.15 günde 5 kg verdim hemde yiyerek.Özel muayenehanesinde Atilla Zeyrek.Konyadakilere tavsiye ediyorum..

kızlar sakın atilla zeyreke gitmeyin. ben kendisine uzun bir süre gittim ve hiç memnun kalmadım. yaklaşımını hiç beğenmedim. sürekli moralimi bozmaya çalıştı gibi. gittiğimde de listemi hiç değiştirmiyordu. zaten insan sıkılıyor kısa bir sürede hep aynı şeyleri yemekten. o zamanlar bile 80 liraydı. hem pahalı hem de bir işe yaramadı. paranızı çöpe atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…