İstanbul'dayım, şu an
Canan Aksoy 'dan destek alıyorum.
Yeni başladık memnunum, kendisinin geçmiş diyet hikayelerimi doğru analiz edip yönlendirmesinin çok faydası oldu; endokrinolojiye yönlendirip insülin direncim olduğunun tespit edilmesini sağladı. OGTT de insülin seviyem 1. saatte 200, 2. saatin sonunda 103 çıkınca, endokrinoloji doktoru xxxx başlattı. Canan Hanım'ın verdiği listeyi de uygulayarak hiç zorlanmadan 1 haftada 1,5 kg verdim.
3-4 yıl önce tavsiye üzerine
Dr. Osman Bulutlar 'a gitmiştim. Kendisi çok değerli ve canayakın bir doktor, glisemik indeks e dikkat etmek kaydıyla 2 ayda 5 kilo vermemi sağladı. Ofisi evime uzak olduğu için daha sonra devam edemedim, ama kendisini de tavsiye ederim.
Gizem Tutar 'a devam eden bir arkadaşım var ; kilo vermeyi engelleyen bir ilaç kullandığı halde Gizem Hanım'ın desteğiyle 2 ayda 10 kg verdi, çok memnun olduğunu söylüyor.
Bu arada bağlantılı olarak kişisel bir anti-tavsiye:
Geçen yıl 5 ay boyunca
Nil Şahin Gürhan a gittim, ancak 5 ayda sadece 5 kilo verebildim
. Bu kadar yavaş ilerlemesine rağmen ne insülin direncinden şüphelendi, ne de yavaş kilo vermemin sebeplerini araştırdı. Kilo vermediğimi görmesine rağmen, her seferinde yeni bir sayfa yırtıp liste yazıp yollamaktan başka bir şey yapmadı. Tabi bir sonraki randevunun tarihini netleştirmeyi ihmal etmeden
.. 2 haftada 1 ödediğim 200 YTL ücretin karşılığında yeterli destek ve yönlendirme almadım; bu nedenle kendisini
kesinlikle tavsiye etmiyorum. ( Umarım memnun olmadığım şeyi net aktarabilmişimdir. Kilo vermediğim için değil, bu durumun nedeni analiz edilmediği ve insülin problemimin tespiti için doğru yönlendirme yapılmadığı için tavsiye etmiyorum. )