- 28 Şubat 2010
- 436
- 1.055
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben üskidar da mihrimar sultan tıp merkesınde bır dıyetısyene gıdıyorum ve çok memnunun daha yenı başladım fakat hiç aç kalmıyorum. 2 haftada 2 kılo vermışım p.tesi tekrar kontorle gidiyorum bakalım bu sefer ne kadar gıtmış benden :))))
Herkese Merhaba,
Dyt. Banu Kazanç'la ilgili bilgisi olan war mıdır???
Kitabı da mevcut, makaleleri de, ancak ben bizzat kendisinden destek alan birini arıyorum:126:
sakın gitme ben daha önce yazdım,araştır oku,kadın tırlak,3000 tl istiyor alay etti benımle,h..a... sanatçıyıda ilaçla zayıflatmış
Ankarada diyetisyen soran arkadaşlar için:
Hoşdere Fatih üniversite Hastanesinde Semra Öztürke gidiyorum 15 günde bir kontrole gidiyorsunuz 25 lira kontrol ücreti ayrıca aylık da 50 ödüyorsunuz yani toplamda her ay 100 lira ödemiş oluyorsunuz.benim 20 gün oldu başlayalı.15 günlük ilk kontrolümde 1,5 kilo vermiştim tabi çok uyamadım diyetisyenin suçu yok....
birden fazla doktor gezdim ve hiç birinden memnun kalmadım taa ki müge başer'le tanışana kadar.
mükemmel bir diyetisyen sıkmadan zorlamadan keyifle kilo verdiyor çok çoook memnunum kendisinden
Merhaba kizlar daha önce bir kac diyetisyene gitmistim ama istedigim gibi sonuc alamamistim cok kolay kilo alip zor veren biriyim.. Arkadaşımın tavsiyesiyle izmirde olan Dyt.Andaç Yeşilyurta başladım... 80 kiloydum tam olarak 3 ay oldu ve 10 kilo verdim...Bir çok yöntem denemiştim olmadı ama şimdi hem hiç aç kalmıyorum hemde çok sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum.. Andaç beyden çok memnunum çok iyi motive ediyor kesinlikle hepinize tavsiye ediyorum kizlar.....