kilo konularında malesef çevremizdeki insanlar bizi yanlış yönlendiriyor. bundan 6 sene önce 63-64 kiloda biriydim. zayıf değildim ancak şişman da değil gayet normal bir vücut yapım vardı. ancak herkesin zayıflık anlayışı göreceli. çevremdeki herkes tombiş, şişko biraz kilo versen aslında daha iyi gibi yorumlarda bulundukça diyet yapmaya başladım. aslında bu bir kendini kandırış bir hafta az yiyorsam acısını daha sonra çıkarttığımdan metabolizmamı bozdum. şimdi geriye dönüp baktığımda keşke hiç diyet yapmasaydım diyorum çünkü diyet yaptığım şu 6 sene içerisinde bu yaz en son 86 yı gördüm:) sürekli kilo alıp verdim bundan 3 sene önce yine 60ların başındaydım ama yine aldım. geçen sene 70 lerin başındaydım. bir verip bir alıyodum. işte en sonunda bu yaz 80 leri gördüm. bi ara 86 oldum falan filan.. neyse bu kadar zaman dilimi içerisinde 2 kere diyetisyen deneyimim oldu. biri özel bir hastanede diyetisyendi ismini bile hatırlamıyorum 3 kere gittim bıraktım. biri ise nil şahin di. kendisine bir ay gittim ve bıraktım o bir ayda da gerçekten psikolojim bozuldu. kendisine gittiğimde 67 kiloydum ancak vereceğime almaya başladım. bir de nedense elektiriğimiz uyuşmadı kendisiyle
bir ay önce berrin yiğit e gitmeye başladım. gittiğimde 81.4 kiloydum bir ayda 74.1 e düştüm. üstelk hiç de zorlanmadan
şu an 5.haftam kendisiyle uzun bir maratona başladık denebilir. kendisi çok pozitif ve sevimli biri başladığımdan bu yana vaktin nasıl geçtiğini anlayamadım. resmen her haftayı iple çekiyorum.ilk hedefim 60 lı kilolara dönmek ve eski kıyafetlerime kavuşmak
sonrasında ise ne yapacağıma o zaman karar vereceğim tamam ya da devam ama itiraf edeyim içten içe 57 kiloda olmayı istiyorum.
bakalım her şeyi zaman belirleyecek benim diyetisyen ve diyet maceralarım bu kadar tabi bunlar benim şahsi görüşlerim. benim memnun olduğum ya da olmadığım kişilerle aynı şekilde uyuşmanız mümkün olmayabilir ama fikir de verebilir. bu arada berrin yiğit in ücreti biraz pahalı resmen tüm paramı oraya veriyorum :26: ancak değdiğine tüm içtenliğimle inanıyorum
herkese bu süreçte başarı ve sabır diliyorum