Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz de dün oğlum bisikletten düştü hastane doktor derken stresli ve yorucu bir gün oldu .
Su aklıma geldikçe içmeye çalıştım .

Ama yeme işini abartmış olabirim.

Bugün 50dk yürüyüş yaptım kahvaltıdan önce .

Bende çok abur cubur çukulata asitli içecek tüketirdim ama yedin yedin bu duruma geldin diye hep telkin ettim kendimi ve bi süre sonra alışıyosun o tatlı krizleri kalkıyo ortadan inan içim çekilirdi sinirlenirdim tatlı yiyemeyince :) ama şimdi çok nadir sende başarabilirsin
önceki halimde ben de çok mesafeliydim böyle kendine telkinlerde bulunmak çok işe yarıyor gerçekten. sizin adınıza da sevindim umarım ben de bir an önce kendimi toparlarım :)

slm bende katılmak istiyorum diyetisyen hanım acaba benide yönlendirebilir misiniz?Benimde zayıflamaya çok ihtiyacım var bende tatlı yiyeceklerden vazgeçemiyorum dışarıdan abur cubur yada paketli ürün alıp yemiyorum ama evde kendim yapıyorum(eşim ve çocuklar istedikleri icin).ilk sayfa ve şu ana kadar yazılmış son sayfa hariç diğer sayfaları yorumları okumadım malum 66 sayfa var eğer kabul görürseniz bende varım bu yolculukta

Hocam yeşil beyaz çay tiroit hastalarına neden önerilmiyor. Ben de nodül var ama kanımdaki oran güzel ilaç kullanmıyorum. Cevabınızı merak edyrm
Merhabalar, yeşil Beyaz çay içerisindeki katesinden dolayı tiroit hormonunu baskılar. Bu sağlıklı bireylerde bir sorun yasatmazken nodülü olan veya tiroidi çalışmayan kişilerde kilo verimini ters yönde etkileyebilir o yüzden önermiyoruz. Kişinin durumuna tahlillerine göre ve kişi içmek isterse bu tamamen doktor ve diyetisyenin insifiyatina göre değişir 🙂

Suyu günde 3 lt mutlaka içiyorum. Rafine şeker, beyaz un, pirinç pilavı hiç tuketmiyorum. Düzenli kolojen takviyesi yapıyorum. Yeşil çay mutlaka iciyorum. Kuru veya taze meyveyi de günün ilk yarısında yiyorum. Akşamdan ertesi günü mutlaka planlıyorum ki, boş kalori almayayım. Kisacasi eşim de ben de temiz beslenmeye çalışıyoruz.
Öğrencilik yıllarımda sporla mesgul olduğum için, oldukça disiplinliyim. Bunda sıkıntım yok.
Bunlara rağmen yine kilo alırsam da yapacak bir şey yok değil mi?

Günlük bir kaç farklı listemi paylaşsam değerlendirmeniz mümkün olur mu?
Veya liste paylaşımınız var mı?

Sakatlıktan önce 1400-1450 kalorilik bir beslenme düzenim vardı
4 haftadır da 1200-1250 kalorilik.

Çok teşekkür ederim...🥰
Malesef direk liste paylaşımım yok çünkü etik değil bu durum. Biz listeleri kişiye özel, kişinin yemek yeme davranışı, hastalıkları, alışkanlıkları, kilosu, dini, dili, ırkı vs bütün bunları göz önüne alarak planlıyoruz ve hep dediğimiz gibi bir liste birine iyi gelirken diğer kişiye iyi gelmeyebilir. Diyetler kişiye özeldir 🥰 bu arada kaloriden ziyade içerik ile ilgilenmenizi tavsiye ederim 🌺

ben bir süredir aranızdan ayrılmıştım, bugün tekrar sağlıklı beslenmeye başladım. suyu düzenli içiyordum zaten ama biraz abur cubur ve yağlı beslenme vardı. şimdi sabah haşlanmış yumurtayla başladım, akşam 6dan sonra bir şey yemeyeceğim artık. hedefim 65i görmek şu an 71im.
Tekrardan aramıza hoşgeldiniz o zaman 🌺🥰

merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.. 20-25 kilo kadar verdim geçmişte ama son zamanlarda antidepresan kullanımım yüzünden beslenmem değişti abur cubura düştüm diyette sürekli kaçamak yapıyorum:KK43: nasıl üstesinden geleceğim bilemiyorum psikolojim çökmüş durumda
Öncelikle derin bir nefes alarak tekrar bu sürece neden başlamak istediğinizi kendinize sesli bir şekilde söyleyin. Daha önce başarılı bir diyet geçmişiniz var yani daha önce başardınız şimdi neden basaramayasiniz? Kullandığınız ilaç evet yemek yeme durumunuzu etkiliyordur ama buna sığınmak sadece bahane olur. Bahanelere hayatınızda yer vermeyerek yola başlayabilirsiniz 🥰

slm bende katılmak istiyorum diyetisyen hanım acaba benide yönlendirebilir misiniz?Benimde zayıflamaya çok ihtiyacım var bende tatlı yiyeceklerden vazgeçemiyorum dışarıdan abur cubur yada paketli ürün alıp yemiyorum ama evde kendim yapıyorum(eşim ve çocuklar istedikleri icin).ilk sayfa ve şu ana kadar yazılmış son sayfa hariç diğer sayfaları yorumları okumadım malum 66 sayfa var eğer kabul görürseniz bende varım bu yolculukta
Tabikide hoşgeldiniz aramıza. İlk sayfa da nasıl ilerlediğimizin basamakları var onları hayatınıza ekleyerek çok rahat sizde başarabilirsiniz🥰 tatlıyı birden bırakmak zor olacaktır en azından porsiyonu kontrol altına alabilirsiniz suanlik. Zamanla da tüketilme süresini azaltirsiniz🙂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X