Diyetisyen eşliğinde yaşam tarzını değiştirerek zayıfla!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınnn kızlar🥰 yarın tartı günümüz. Büyük bir fark beklemiyoruz tabi kilomuzda ama yine de tartilalim ve sadece su, yürüyüşün etkisini görelim. Yarın herkes tartilsin ve geçen hafta ki sonucu ile birlikte güncel kilosunu yazsın 🙃
Kilom 63.700, -200gr verildi 🥳 Spor yaptığım için kas kütlemin arttığını düşünüyorum.

En güzeli de belim 5 cm incelmiş🥲

Hamilelikte en çok yapılan hata iki canlıyım ben bol bol yemeliyim düşüncesi. Siz pastalar, çörekler yiyorsunuz ama onların hiçbiri bebeğe gitmiyor. Bebek sizden ihtiyacı olan şeyleri alıyor. Bebeğinizin pastaya, böreğe ihtiyacı yok. Bebeğiniz vitamin, mineral istiyor bunlarda sebzelerde, meyvelerde, sütte, yoğurtta vs var. Hamilelikte kendiniz için değil bebeğinizin gelişimi için yemelisiniz. Bol bol sebze, süt, yoğurt tüketebilirsiniz böylece yediğiniz her şey bebeğinize gider ve sağlıklı gelişimi olur ayrıca size de gereksiz kilolar gelmez:) hamilelik öncesi de hamilelik de dediğim gibi olmalı. Sağlıklı beslenmek hamile kalmanızı kolaylaştır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmenizi sağlar ☺️
Benim hamilelik te gebelik şekerim çıktı diyet yaptım 7 kilo aldım sadece 9 ay boyunca kızım 3.600 gram doğdu hiç ihtiyacı yok insanın hamilelikte pastaya poğaçaya ..sağlıklı beslenmek yeterli 😊

Bugün su 3 olmadı henüz ama yürüyüş tamam🤓😂

Eklentiler

• IMG_20210614_212634.jpg
    IMG_20210614_212634.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 24
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X