Diyetisyen Dr.Ayça Kaya 1 Ayda 8 Kilo Zayıflatan Liste

bişey sorucam akşam hem ekmek hem çorba mı içiliyor yoksa ya ekmek ya çorbamı?? birde tostu beyaz peynirli mi yapıyosunuz yoksa kaşarlımı???

aslında ya corba yada ekmek yenıo ama ben 90 kılonun uzerınde oldugum ıcın dırek kesmek ıstemedım, daha sonra kıllo vvermem durunca keserım dedım o yusden böyle yedım. kepeklı tosta beyaz peynırlı yıyorum cnm

waaowww çok güzel kilo vermişsin benda basloıycam bu diyete sözde bu hafta baslıycaktım ama boğazımı tutamıyorum sürekli abur cubur yiyorum

kılo fazla olunca ılk baslarda cabuk verılıo cnm bırde bende cok odem oluyor ılk haftalarda onu atıyorum bakalım görucez ılerleyen aylarda ama bu sefer kararlıyım ıstıkrar tam gaz devam :) walla ac kalmıyorum. abur cuburu ve tatlıları cıkarınca hayattan , ekmegıde cavdara kepege donusturup az yıyınce oluyor, ben cok sık dıyet yapmıs 5 vermıs 10 almıs 10 vermıs 20 almıs bı ınsan olarak artık yeter dedım basladım bu dıyete hayırlısı artık :))))

Bu aralar listeye uyamadım inşallah yarın tam yaparım geçen hafta hiç veremeyince bu hafta canım ne buraya girmek nede dieti tam yapmak istedim.

olsun cnm yeterki bırakma, bazen ınsan umıtsızlıge kapılsada yılmadan devam etmeli , bu sefere el bırlıgıyle verıcez bu kıloları yılmak yok :)))

kızlar ben cumartesi ve pazarları artık pirinç lapası detoksu yapıcam çok iyi geliyouş ödemleri atarız hem ne dersiniz bu diyetle birlikte

ya ilk sayfayı tekrar tekrar okudum süper bi liste benide motive edin neolur..bi dolap dolusu kıyafetim var ve ben hiçbirine giremiyorum girebildiklerimdede heryerim fışkırıyo gibi((yeni kıyafette almak istemiyorum aslında rahat gelir diye off

ya ilk sayfayı tekrar tekrar okudum süper bi liste benide motive edin neolur..bi dolap dolusu kıyafetim var ve ben hiçbirine giremiyorum girebildiklerimdede heryerim fışkırıyo gibi((yeni kıyafette almak istemiyorum aslında rahat gelir diye off

nasıl yapılıyo bu diyet..sabahtamı lapa

evet 1 çay bardağı pirici 3 çay bardağı suyla haşlıyomusuz her öğunde yiyoruz toplam günde 4 çay bardağı pirinç yenecekmiş şişkınlikleri alıyomuş vucudu temizliyomuş 1 2 kilo verdiriyomus ama 2 günden fazla yapılmayacakmıs bende şimdi düşünüyorum haftada 1 günmu yapsam yoksa 2 gunmu?

14 şubatta dr ayça kaya nın listesine uymaya çalışıyrm
sabah: 1 dlm kepek ekmeği lor peyniri zeytin çay
ara: 4 tane minik gofret ve çay
öğle:1 kase çorba 1 pors lahana sarması cacık
ara: 2 bisküvi
akşam: 1 kase çorba biraz balık bol salata 1 dilim ekmek
ara :1 bisküvi
2 litre su
3 bardak yeşil çay

ha bu arada bugün regl oldum ama sanırım fazla kaçırmamışım dimi kızlar

ana sayfaya geldiğinde sağ üstte kullanıcı kontrol paneli var oradan profiline girip kopyaladığın diziyi buraya yapıştırıp değişiklikleri kaydediyosun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…