Gider canım hele tam uyarsan kesin gider benim kaçamaklarım dağ kadardı 500 gr vermişim o kadar iyi bir diet yani.bende başlıyorum yarın umarım kalan kilollarımmm bu diyetle gider:)
Yok yok merak etme 5 litre değil,süpersin yine....
Gider canım hele tam uyarsan kesin gider benim kaçamaklarım dağ kadardı 500 gr vermişim o kadar iyi bir diet yani.
Canım niye öyle diyosun olur bazı haftalar inşallah haftaya bak gör nasıl vericez.banucum yazmıycaktım Ama ibreti alem olsun diye deşifre ettimm
Merhaba adaşım:)fazla gibi geliyor ama çok güzel kilo verdiriyor diet tabiki ara öğünlerde dediklerinide yiyebilirsin mesala 10 badem bir avuş kuru dut bir avuç yabanmersinide olabilir.merhaba adaşım benim ismimde banu
yaa ekmek çok fazla gibi geldi bana diyettee
benn tost ayran yerine erik süt filan düşünüyorum
birde belki bazen diet büskivi olabilir mi?
aylardır şimdi başlayacağım birazdan başlayacağım derken düzenli başlayıp devam edemedim ama çok istiyorum vermeyi 1,5 yıl önce 60kgdım sonra bir hamileleik dönemim geçti ama 6aylıkken bebeği kaybettim ve çok kilo almıştım tam 74 kg olarak temmuzda ölü doğum yaptım tam kendimi az da olsa toparlayayım derken annem gögüs kanseri oldu bi daha toparlayayım derken van da deprem oldu tüm hayatımız alt üst oldu şimdi herşeyi yeniden düzene koymaya çalışıyoruz
koşu bandı, mekik, bisiklet,step im var nasıl bir programla zayıflayabilirim..... okulöncesi öğretmeniyim okulda çok yoruluyorum saat 11-17 arası okuldayım ve kilolarımdan kurtulmak istiyorum
boyum:164
kg:70
hedefim:58kg
yardım yardım yardım yardım
aylardır şimdi başlayacağım birazdan başlayacağım derken düzenli başlayıp devam edemedim ama çok istiyorum vermeyi 1,5 yıl önce 60kgdım sonra bir hamileleik dönemim geçti ama 6aylıkken bebeği kaybettim ve çok kilo almıştım tam 74 kg olarak temmuzda ölü doğum yaptım tam kendimi az da olsa toparlayayım derken annem gögüs kanseri oldu bi daha toparlayayım derken van da deprem oldu tüm hayatımız alt üst oldu şimdi herşeyi yeniden düzene koymaya çalışıyoruz
koşu bandı, mekik, bisiklet,step im var nasıl bir programla zayıflayabilirim..... okulöncesi öğretmeniyim okulda çok yoruluyorum saat 11-17 arası okuldayım ve kilolarımdan kurtulmak istiyorum
boyum:164
kg:70
hedefim:58kg
yardım yardım yardım yardım
süperim di mi?
hayır kaldı şurda 1.5 kilom..onu vermesemde olur..sıkılaşayım yeter diyorum..1.68 boy 53.5 kilo iyidir..sıkılaştım mı zaten 50 kilo gibi dururum..
diyorumm....
bende bu sabah biraz kahvaltıyı kaçırdım..kalktığımda biraz halsizlik vardı..o yüzden normal kahvaltının yanına bir dilimde tahin pekmezli ekmek yedim.
ama sonra çıkıp 1 saat tempolu yürüdüm..yakmışımdır belki:44:
gelelim menüye
1 dilim ç.ekmeği,peynir,domates 1 dilim ç.ekmeği üstüne tahin-pekmez
öğle
baget,yoğurt ,yarım dlim ekmek
yeşil çayy..
mrb bugün kimse gelmiycek sanmıştım...
bende size katılıyorum
bu sabah tartıldım: 83.5 çıktım
boyum 172
bnide ekleyin
ayça kaya gerçekten çok başarılı bir doktor
benim kuzenim ankarada yasıyor ayda bir gelerek devam etti ayca hanıma ve
30 haftada yaklasık 20 kg verdi ( 90dan 70e)
e-maille ayca hanıma her hafta yediklerini gönderiyordu
ve arada tatlısına kadar her seyi yiyordu
ayca hanım ona uygun limitler vermisti
mesela
her gün 4 5 birim tahıl
2 3 birim et
2 3 birim süt
1 2 birim yağ
2 3 birim meyve seklinde
neyi tahıl saymalıyız neyi et 1 porsiyon neye denk gelir bununla ilgili cok egitimler aldı ayca hanımdan
ama cidden cok cok iyi beslenmeyi de ögrendi
isteyen olursa örnek haftalık menülerinden buraya yazabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?