- 15 Temmuz 2010
- 214
- 11
- 318
- 39
kızlar bende aranıza katıldım..boyum 1.70 kılom suanda 59.9. ıkı haftada 61.5den dustum bu kıloya.bu rakam sıze ıyı gelıyo ama benım basen kalca sorunum var bıraz yaa..52 falan olmak ıstıyorum..kıst amelıyatından sonra cıktım bu kıloya.ve soyle bı mantıkla basladım yemek yemek sadece 3sanıyelık damak zevkıymıs bu yuzden ıstedıklerımı gıyemıycekmıyım yanii..ye ye ye nereye kadar dımı..asla kendımı dıyet psıkolajısıne sokmadan ve bır dıyete uymadan ne cok yıyosam azalttım..ekmegı sadece kahvaltıda yıyorum artık abur cubara son verdım cokk yıyordum cunku..kahvaltıda mutlaka haslanmıs yumurta yıyorum ve onun dısında olculu yedım 1haftada 1kılom gıtmıs..şubatın sonuna kadar 52olmayı planlıyorum cunku uzun surede verılen kılolar alınmazmış..ve kızlar sebze corbası benım kurtarıcım acıkınca hemen yıyorum..ıcınde lahana,pırasa,ıspanak,bıraz bulgur,kuru sogan,maydanoz,havuc,bulyon cok az tuz ve kımyon koyuyorum harıka oluyor..bence sebze sevenler mutlaka denemeli kolarısı az ve cok faydalı..LUTFEN HEP SUNU DUSUNUN 3 SANİYELİK yemek ZEVKİ İÇİN ŞİŞMAN OLMAYA MAHKUM OLMAYALIM BU PSIKOLOJIYLE EMIN OLINKİ YEMEZSINIZ .. ben bıle yapabılıyosam sızde yaparsınız..ve mutlaka PLATES YAPIN kızlar gercekten inceltıyor..hadı bakalım umarım basarıcaz arkadaslar