- 20 Ocak 2010
- 45.671
- 159.055
- 43
- Konu Sahibi accessdenied
- #1.681
Jahahaha tam dedin bunlar hep ponçik hep hayat bunlara acımasız hep mağdurKızzz bütün balıklar gibi kendini sen de mi böyle kandırıyorsun? duygusal psikopatlar sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jahahaha tam dedin bunlar hep ponçik hep hayat bunlara acımasız hep mağdurKızzz bütün balıklar gibi kendini sen de mi böyle kandırıyorsun? duygusal psikopatlar sizi
He yaaaa dünya yıkıldı bi balıklar altında kaldı öyle bir mağduriyet halbusi seri katillerin burçlarında ilk 3telerJahahaha tam dedin bunlar hep ponçik hep hayat bunlara acımasız hep mağdur
Yengeç balık akrepmiydi annem öyle birseydi sankiHe yaaaa dünya yıkıldı bi balıklar altında kaldı öyle bir mağduriyet halbusi seri katillerin burçlarında ilk 3teler
Olm bu balıklar hep minnoş tatlı su palıkı nası psikopat la, hemen ağlıyolarHe yaaaa dünya yıkıldı bi balıklar altında kaldı öyle bir mağduriyet halbusi seri katillerin burçlarında ilk 3teler
Ahh bebem ahh seni çok üzerler bu hayattaOlm bu balıklar hep minnoş tatlı su palıkı nası psikopat la, hemen ağlıyolar
Olm benim kocam koça başak o üzememiş beni bu hayattaAhh bebem ahh seni çok üzerler bu hayatta
Bazısı akrep 1 diyor ama sıralama aynen 3ü arasında değişiyor hepYengeç balık akrepmiydi annem öyle birseydi sanki
Koç başak mı baya bi titizdir bu herif sanki Allah sabir versin koç erkeğide başak erkeğide zordurOlm benim kocam koça başak o üzememiş beni bu hayatta
Canım güzel kalpli kuzumOlm bu balıklar hep minnoş tatlı su palıkı nası psikopat la, hemen ağlıyolar
Yıldım Allah canımı alsınKoç başak mı baya bi titizdir bu herif sanki Allah sabir versin koç erkeğide başak erkeğide zordur
Terazi ve yay kafasına hastayımBen gariban terazi
Kimsenin aldisina verdisine karışmam
Cunku bana ne ya
Terazi iyidir yaylardan uzak dur bebem amanTerazi ve yay kafasına hastayım
Yayların nesini gördün ayol, yaylar çatlak olur tam benlikTerazi iyidir yaylardan uzak dur bebem aman
Evet çatlaklar bi yere kadar idare edilebilirler amaYayların nesini gördün ayol, yaylar çatlak olur tam benlik
Bakarken midem ekşidiBide limonlu maden suyu içelim napsaydık şekerli çay sütlü kahve bira şarap mı içseydik
Eki Görüntüle 3517118