- 17 Ağustos 2023
- 7.635
- 21.528
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.141
Sagol ablaÇok geçmiş olsun eve girp girdimi herkese geçiyor dkkst edin kendinize
Sendae sağol canımSagol abla
Hep beraber görcez bakalım
sakin kal diyetisyenimden detoks istedim atarsa yaparız iki günGünaydın hanımlar
bende bol yemeli bir hafta sonu geçirdim.cumartesi sabahı çarşambadan 500 gr eksideydim ama şuan 1,5 kilo fazlayım nasıl bir ödemdir yahuuuuuuu. nasıl vericez şimdi çarşambaya kadaaaarrrrrr
Bizede söyleesakin kal diyetisyenimden detoks istedim atarsa yaparız iki gün
tabi ki cevap versin hop burdayımBizede söylee
Ay ay ay süper olur yaaa heyecanla bekliyorum.sakin kal diyetisyenimden detoks istedim atarsa yaparız iki gün
2 gün var daha verirsin hafta sonları böyle oluyor maalesef.Günaydın hanımlar
bende bol yemeli bir hafta sonu geçirdim.cumartesi sabahı çarşambadan 500 gr eksideydim ama şuan 1,5 kilo fazlayım nasıl bir ödemdir yahuuuuuuu. nasıl vericez şimdi çarşambaya kadaaaarrrrrr
tamamdır canım teşekkür ederim tarifler için. bugün işteyim yapamam actıvıa yoğurt granola muz yapıp yiyeceğim. birde ara öğün yaparım saat 5 gibi bidaha yemek yemem. ama yarın sabah detoks suyunu yapayım. arındırıcı suyuda yapıp gün boyu tüketeyim. 2 gün tek öğün yapacağım hafif bir şekilde.gazamız mübarek olsunInfinite Soul prensesss016 ben sabah yeşil detoks öğlen ve akşam o çorbayı yapacağım bugün yarın, öğleni atlayacağım bugün çorba akşam sadeceEki Görüntüle 3524958 Eki Görüntüle 3524959 Eki Görüntüle 3524960
inşallah hanımım yaaa2 gün var daha verirsin hafta sonları böyle oluyor maalesef.
Merak etme gider nasılsa.tamamdır canım teşekkür ederim tarifler için. bugün işteyim yapamam actıvıa yoğurt granola muz yapıp yiyeceğim. birde ara öğün yaparım saat 5 gibi bidaha yemek yemem. ama yarın sabah detoks suyunu yapayım. arındırıcı suyuda yapıp gün boyu tüketeyim. 2 gün tek öğün yapacağım hafif bir şekilde.gazamız mübarek olsun
inşallah hanımım yaaa
Teşekkür ederim daha iyiyimÇok geçmiş olsun şimdi nasılsın daha iyisindir umarım dikakr et kendine
Çok geçmiş olsun eve girp girdimi herkese geçiyor dkkst edin kendinize
Sevindim iyi olmanaTeşekkür ederim daha iyiyim
iyi olmana sevindim çok geçmiş olsun. Türkiye işide yattı sanırım ? olsun sağlık olsun lafı tam bu günler için söylenmiş olsa gerekGünaydın canlarımdiyetimin sultanları
Biraz öyle oldu ay napayım kabullendim artık, bi deben gidicektim kızım kalıcaktı. O da içime sinmedi böyle daha iyi oldu belki deiyi olmana sevindim çok geçmiş olsun. Türkiye işide yattı sanırım ? olsun sağlık olsun lafı tam bu günler için söylenmiş olsa gerekcanın sağolsun sen iyi olda gelirsin nasıl olsa.