- 15 Şubat 2013
- 24.941
- 94.571
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.121
Valla şuvan ciğerimin içini oymakla meşgullarFransa’ya sevgilerFransız virüsleriyle aran nasıl oldu öz hakiki Türk virüsü olsaydı vücudun yabancılık çekmezdi, biz Türküz bize bir şey olmaz deyip püskürtürdün ama Fransız virüsü sinsice ele geçirdi ihtilal yaptılar fücüdünde
Alerjin ya da sürekli kullandığınız bir ilaç yoksa, bulabilirsen marketten zencefil aldırt, bir bardak kaynamış suya birkaç dilim zencefil atıp bir 5-10 dakika demlenmesini bekleyip balla karıştırıp içebilirsin, 8-10 tane kuru karanfili yine sıcak suda demleyip içine biraz limon sıkarak içebilirsin, ayva dilimleri kaynatıp tanelerini süz, suyuna bal karıştırıp iç bu da rahatlatır, gece öksürük yoğunlaşır uyutmaz, yattığın odayı nemlendirin, Fransa’da vicks var mı ya da okaliptüs yağıValla şuvan ciğerimin içini oymakla meşgullarÖksürürken ciğerlerim parçalanıyor sanki, öksürük şurubu alana kadar bi kuble tavsiye veren varsa alırım göğsüm yırtıldı anacım hxhxh
Senden de bir deneme gelir mi minikom
Yürekler bir bekleriz yaniSenden de bir deneme gelir mi minikom
Yürekler bir bekleriz yani
İyiyim kuzum, hasta olduğum zamana denk geldiyse fark etmemişimdir aşko yoksa dönmez miyimaccessdenied geçmiş olsun kuzuu o kadar satastim kız sana birine donmemissin duydumki hasta olmuşun gene buldum seni bakk burda da naber nasılsın şimdi
47 48 kilo arası oynuyorum şu sıralarİyiyim kuzum, hasta olduğum zamana denk geldiyse fark etmemişimdir aşko yoksa dönmez miyimnoldu kız senin rejimler tamam mı devam mı?
Ama yine takımlara girdim sen kaçtın ben geldim hahaha ama beni etiketlememissinİyiyim kuzum, hasta olduğum zamana denk geldiyse fark etmemişimdir aşko yoksa dönmez miyimnoldu kız senin rejimler tamam mı devam mı?