Diyetin Sultanları 😎

10bin degil 7.500 kararlaştık artirma kız Mune ablanin aklini karıştırma zaten ceza alıcam🥹🤣

Mune abla 15 bin diyelim yürüyüşün ortasında düşüp kalalım aplam
7.500 adım olsun herkes uyabilsin.
7.500 adımdan fazlasını yürüyebilen yürüsün ama ceza 7.500 adım, bunu yapamayan bebekli olur, evden dışarı çıkamayan olur, evde 45 dakika egzersiz yapsın.
Vücutlarınız yürümeye egzersize alıştıkça ve şartlarınız daha fazlasını yapmaya elverdikçe yürüyüş ve egzersizleri arttırmalısınız ama😉

7.500 adım olsun herkes uyabilsin.
7.500 adımdan fazlasını yürüyebilen yürüsün ama ceza 7.500 adım, bunu yapamayan bebekli olur, evden dışarı çıkamayan olur, evde 45 dakika egzersiz yapsın.

Vücutlarınız yürümeye egzersize alıştıkça ve şartlarınız daha fazlasını yapmaya elverdikçe yürüyüş ve egzersizleri arttırmalısınız ama😉
Mune abla biliyorsun annemdeyim daha tam odaklı değilim ama evime dönünce düzen oturunca diyetisyene gideceğim eve yürüyüş bandı alacağız tam gaz başlayacağım inşallah

Mune abla biliyorsun annemdeyim daha tam odaklı değilim ama evime dönünce düzen oturunca diyetisyene gideceğim eve yürüyüş bandı alacağız tam gaz başlayacağım inşallah
Tamam ablacım, şimdilik yediklerine dikkat et, abur cubur yok, yapabildiğin kadar egzersiz ya da yürüyüş yap, şartların düzelince her şeyi harfiyen yapmalısın ama😌

Günlük baya adım atiyorsun ha bu iyi birşey dışarımi çıkıyorsun hergun
Mekik çekerken 4 5ten sonra yere kapaklanirim sakin abla öyle ceza yazma🤣bu vucut daha ona hazir degil🥹
Ben gün içinde dışarı çıkmazsam mutsuz oluyorum asla çıkmamazlık yapmam yürürüm kahve içer dönerim ( annemin desteği olmasa nanay)

accessdenied accessdenied hasta olduğu için yarın tartı veremeyebilir ama biz yarın en geç 14:00’da kadar tartılarımızı koyuyoruz hanımlar.
Listede olanları yazıyorum, henüz listede olmayanlar varsa acces gelince onun adını etiketleyerek boy kilo ve hedef kilosunu yazdırırlar😘

Listedekiler:
@Berrfeelinda
@Bllossom
@Cemoos
@Cledyana
@COLIN
gelengiden gelengiden
@Istenmeyentuyy
Infinite Soul Infinite Soul
@Led_BiR_Vele_DisTiri
Margaret Hale Margaret Hale
Mune Mune
@Nowaybabe
@Orenda
@prensesss016
@Processes
@sweetgirlcandy
@Tenceresiz kaldim anne
@WOMAN
Ben bir kilo aldım. Şimdiden teşekkürler. 💔

Günlük baya adım atiyorsun ha bu iyi birşey dışarımi çıkıyorsun hergun
Mekik çekerken 4 5ten sonra yere kapaklanirim sakin abla öyle ceza yazma🤣bu vucut daha ona hazir degil🥹
Yok yok, mekik çektirmeyiz ama yürüyemeyen mutlaka evde egzersiz yapsın en azından 45 dakika ayaktayken dizleri karna çekseniz, sağa sola esneme hareketleri yapsanız, hiçbir şey yapamıyorsanız 45 dakika oynasanız, vücut bir ter atsa, kalori yaksa ona da razıyım şimdilik.
Evime düzenime döneyim, en çok kiloyu ben vereceğime inanıyorum 120yi görmüş insanım yine veririm inşallah desteğiniz de var 🙏🏻
İnşallah ablacım, zaten senin hemen mucize yaratman gerekmiyor, ayda ortalama 5-6 kilo verebilecek şekilde yediklerine dikkat etsen, o arada vücutta sarkma vb olmaması için spor yapabilsen yeterli, aniden çok kilo vermen sağlık sorunlarına neden olacağından iyi değil zaten, sağlıklı olayım derken ani kilo kaybı sağlığından eder.

Yok yok, mekik çektirmeyiz ama yürüyemeyen mutlaka evde egzersiz yapsın en azından 45 dakika ayaktayken dizleri karna çekseniz, sağa sola esneme hareketleri yapsanız, hiçbir şey yapamıyorsanız 45 dakika oynasanız, vücut bir ter atsa, kalori yaksa ona da razıyım şimdilik
Şimdilikmi🥹

E tabii şimdilik, senin bebe küçük, gelengiden annesinin evinde, kış mevsiminin en soğuk zamanları başladığı için gruptakilerin bir kısmı hasta, ister istemez tam kadro düzenli egzersiz yürüyüş vs olamıyor ama grup dağılmazsa nasip de olursa baharda hiiiç acımam herkesten ter çıkaracağım🤣

E tabii şimdilik, senin bebe küçük, gelengiden annesinin evinde, kış mevsiminin en soğuk zamanları başladığı için gruptakilerin bir kısmı hasta, ister istemez tam kadro düzenli egzersiz yürüyüş vs olamıyor ama grup dağılmazsa nasip de olursa baharda hiiiç acımam herkesten ter çıkaracağım🤣
Abla etmaa daa:KK17::KK17:
Inş kilo verip gruptan sıvışırım o zamana kadar:dua: gelip rahatca takılmak nasip olurmu be🤣

X