- 12 Temmuz 2006
- 55.904
- 214.884
- 52
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.621
“Ali hakimiyyət orqanları xalq tərəfindən müəyyən müddətə seçilən dövlət idarə forması “ Tələffüz belədirŞimdi sen davet edersinde ben gelmezmiyim ablamm
kaçış yok acces acır sen acımazsın
Bu arada Respublikası
İki bebeyle yapıyorsun sen zaten spor be anam sana gelen ceza bana gelsin beTamamlamam mümkün değiliki bebeyle düşüp bayılırım evin bir köşesinde
Elədir bu tam açıqlanmış versiyonudur düz deyirsən“Ali hakimiyyət orqanları xalq tərəfindən müəyyən müddətə seçilən dövlət idarə forması “ Tələffüz belədirInfinite Soul
10bin degil 7.500 kararlaştık artirma kız Mune ablanin aklini karıştırma zaten ceza alıcam
7.500 adım olsun herkes uyabilsin.Mune abla 15 bin diyelim yürüyüşün ortasında düşüp kalalım aplam
Işte dost gibi dost beeİki bebeyle yapıyorsun sen zaten spor be anam sana gelen ceza bana gelsin be
Mune abla biliyorsun annemdeyim daha tam odaklı değilim ama evime dönünce düzen oturunca diyetisyene gideceğim eve yürüyüş bandı alacağız tam gaz başlayacağım inşallah7.500 adım olsun herkes uyabilsin.
7.500 adımdan fazlasını yürüyebilen yürüsün ama ceza 7.500 adım, bunu yapamayan bebekli olur, evden dışarı çıkamayan olur, evde 45 dakika egzersiz yapsın.
Vücutlarınız yürümeye egzersize alıştıkça ve şartlarınız daha fazlasını yapmaya elverdikçe yürüyüş ve egzersizleri arttırmalısınız ama
Dipnot:
Tamam ablacım, şimdilik yediklerine dikkat et, abur cubur yok, yapabildiğin kadar egzersiz ya da yürüyüş yap, şartların düzelince her şeyi harfiyen yapmalısın amaMune abla biliyorsun annemdeyim daha tam odaklı değilim ama evime dönünce düzen oturunca diyetisyene gideceğim eve yürüyüş bandı alacağız tam gaz başlayacağım inşallah
Günlük baya adım atiyorsun ha bu iyi birşey dışarımi çıkıyorsun hergunDipnot:
Yürüyüş cezasını alırım sadece ama yürümeyi seviyorum mekik çekmeyi değil
Evime düzenime döneyim, en çok kiloyu ben vereceğime inanıyorum 120yi görmüş insanım yine veririm inşallah desteğiniz de varTamam ablacım, şimdilik yediklerine dikkat et, abur cubur yok, yapabildiğin kadar egzersiz ya da yürüyüş yap, şartların düzelince her şeyi harfiyen yapmalısın ama
Ben gün içinde dışarı çıkmazsam mutsuz oluyorum asla çıkmamazlık yapmam yürürüm kahve içer dönerim ( annemin desteği olmasa nanay)Günlük baya adım atiyorsun ha bu iyi birşey dışarımi çıkıyorsun hergun
Mekik çekerken 4 5ten sonra yere kapaklanirim sakin abla öyle ceza yazmabu vucut daha ona hazir degil
Banada annem çok destek oluyor yoksa daha zor olurdu benim içindeBen gün içinde dışarı çıkmazsam mutsuz oluyorum asla çıkmamazlık yapmam yürürüm kahve içer dönerim ( annemin desteği olmasa nanay)
Rabbim tüm annelere uzun sağlıklı ömürler versin inşallah inşallahBanada annem çok destek oluyor yoksa daha zor olurdu benim içinde
Ben bir kilo aldım. Şimdiden teşekkürler.accessdenied hasta olduğu için yarın tartı veremeyebilir ama biz yarın en geç 14:00’da kadar tartılarımızı koyuyoruz hanımlar.
Listede olanları yazıyorum, henüz listede olmayanlar varsa acces gelince onun adını etiketleyerek boy kilo ve hedef kilosunu yazdırırlar
Listedekiler:
@Berrfeelinda
@Bllossom
@Cemoos
@Cledyana
@COLIN
gelengiden
@Istenmeyentuyy
Infinite Soul
@Led_BiR_Vele_DisTiri
Margaret Hale
Mune
@Nowaybabe
@Orenda
@prensesss016
@Processes
@sweetgirlcandy
@Tenceresiz kaldim anne
@WOMAN
Yok yok, mekik çektirmeyiz ama yürüyemeyen mutlaka evde egzersiz yapsın en azından 45 dakika ayaktayken dizleri karna çekseniz, sağa sola esneme hareketleri yapsanız, hiçbir şey yapamıyorsanız 45 dakika oynasanız, vücut bir ter atsa, kalori yaksa ona da razıyım şimdilik.Günlük baya adım atiyorsun ha bu iyi birşey dışarımi çıkıyorsun hergun
Mekik çekerken 4 5ten sonra yere kapaklanirim sakin abla öyle ceza yazmabu vucut daha ona hazir degil
İnşallah ablacım, zaten senin hemen mucize yaratman gerekmiyor, ayda ortalama 5-6 kilo verebilecek şekilde yediklerine dikkat etsen, o arada vücutta sarkma vb olmaması için spor yapabilsen yeterli, aniden çok kilo vermen sağlık sorunlarına neden olacağından iyi değil zaten, sağlıklı olayım derken ani kilo kaybı sağlığından eder.Evime düzenime döneyim, en çok kiloyu ben vereceğime inanıyorum 120yi görmüş insanım yine veririm inşallah desteğiniz de var
Mesela ne oldu da kilo aldın MargaretBen bir kilo aldım. Şimdiden teşekkürler.
AminnnRabbim tüm annelere uzun sağlıklı ömürler versin inşallah inşallah
ŞimdilikmiYok yok, mekik çektirmeyiz ama yürüyemeyen mutlaka evde egzersiz yapsın en azından 45 dakika ayaktayken dizleri karna çekseniz, sağa sola esneme hareketleri yapsanız, hiçbir şey yapamıyorsanız 45 dakika oynasanız, vücut bir ter atsa, kalori yaksa ona da razıyım şimdilik
E tabii şimdilik, senin bebe küçük, gelengiden annesinin evinde, kış mevsiminin en soğuk zamanları başladığı için gruptakilerin bir kısmı hasta, ister istemez tam kadro düzenli egzersiz yürüyüş vs olamıyor ama grup dağılmazsa nasip de olursa baharda hiiiç acımam herkesten ter çıkaracağımŞimdilikmi
Abla etmaa daaE tabii şimdilik, senin bebe küçük, gelengiden annesinin evinde, kış mevsiminin en soğuk zamanları başladığı için gruptakilerin bir kısmı hasta, ister istemez tam kadro düzenli egzersiz yürüyüş vs olamıyor ama grup dağılmazsa nasip de olursa baharda hiiiç acımam herkesten ter çıkaracağım