Diyetin Sultanları 😎

51 hemide vayyy çok severim hemde acayip güzel oynarım.
Gömmedin demiahretliğim abiyi

Ben mesela çok severim çok ta iyi oynarım
Yok gömmedim ama dün yine dışarı çıkmıştım, karşılaşmayalım da benden nasibini almasın diye dua ettim ahretliğim
Zaten gıcık oluyorum fal işlerine gelip beni buluyor, git hoşlanan birine çat bana niye denk geliyorsun

Selam sekerler bende 92 kilodan kendi cabalarimla 32 kilo vererek 60 kiloya indim 3 sene oldu hala devam ediyorum ama son zamanlar biraz saldim sanirim suan 64 kiloyum tekrar basladim hedefim 55 Benide alınnn kalan kilolarımi vermem için her türlü gazlama itekleme sürükleme motivelerine talibim

aynen yaaa ben hergün bakıyorum aynaya. ve diyorumki daha kaç yaşındasın. ne zaman giyeceksin o çok sevdiğin bluzleri. kotların içine sokmalısın diyorum artık gömleklerini. evet çok kilom yok belki ama bütün kilom göbek bölgemde. ben dar giyinmeyi çok seven bi insanım ama hep bol giyiniyorum bu yüzden. yanlarım göbeğim hep fırlıyor.
azmettim en azından 54-55 olacağım artık.

Iyiyin şükür ablacım. Çocuklar okulda .büyüğü de bugün cildiye kontrolüne götürdüm. Su ergenlik sivilceleri

Birazdan hazırlanıp arkadaşa gideceğim
Geçmiş olsun münnoşum ergenlik tabi olacak onlarda.
İyi oturmalarolsun çok yeme saakın
Günaydın abla nasilsin? bu hafta kilo alicam iyi gitmiyor
Valla birşey düşünmedik
Geç yazdım kusura bakma temuya bir daldım şimdi çıktım oradan.
Olur o kadar hepimiz yaşadık onları biraz sabır diyoruz ya verirsin merak etme sakın.
İyi ki denk gelmemişsin ahretlik yoksa adamın hali perişan olurdu
Canlarım accessdenied çok fena grip oldu sesi soluğu kesildi o yüzden buralara giremiyor. Yarına daha iyi olur mu, gelebilir mi bilmiyorum. Haberiniz olsun diye yazmak istedim
Çok geçmişler olsun umarım hemen toparlanır

ne güzel yaaa tebrik ederim sizi çok güzel kilo vermişsiniz. nolur salıp tekrar almayın. zaten kilo vermek zor hele çok kiloyu vermek daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…