- 18 Mart 2021
- 11.820
- 64.418
-
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.561
Aralıkla oruca devam da regl olucam sanki şiştim o etkiler bence bu hafta
Günaydın abla nasilsin? bu hafta kilo alicam iyi gitmiyorGünaydınlar tantuniciler dönerciler börekcilernasıl gidiyor bakalım yılbaşı için planlarınız varmı netceksiniz.
Mesajı almış hatun kişisi bir kardeş
Yok gömmedim ama dün yine dışarı çıkmıştım, karşılaşmayalım da benden nasibini almasın diye dua ettim ahretliğim51 hemide vayyy çok severim hemde acayip güzel oynarım.
Gömmedin demiahretliğim abiyi
Ben mesela çok severim çok ta iyi oynarım
Ayyy geçmiş olsunCanlarımaccessdenied çok fena grip oldu sesi soluğu kesildi o yüzden buralara giremiyor. Yarına daha iyi olur mu, gelebilir mi bilmiyorum. Haberiniz olsun diye yazmak istedim
hadi inşallah
demekki daha sık uğramalısın buralaraBiraz da ben bahsedeyim mi giremediğim kotlarimdqn bu sene olmayan kisliklarimdan falan
aynen yaaa ben hergün bakıyorum aynaya.Bu topiğin sahibisi neredeaccessdenied hemen geliyorsun grubu toparlıyorsun.
Toplanın hatunlar, herkes boy aynasında kendisine bakıyor hemen, öne fırlayan göbek, yan simitler, arkadan bize el kol hareketi yapan popoyu kendine getirme zamanı.
Geçmiş olsun münnoşum ergenlik tabi olacak onlarda.Iyiyin şükür ablacım. Çocuklar okulda .büyüğü de bugün cildiye kontrolüne götürdüm. Su ergenlik sivilceleri
Birazdan hazırlanıp arkadaşa gideceğim
Geç yazdım kusura bakma temuya bir daldım şimdi çıktım oradan.Günaydın abla nasilsin? bu hafta kilo alicam iyi gitmiyor
Valla birşey düşünmedik
İyi ki denk gelmemişsin ahretlik yoksa adamın hali perişan olurduYok gömmedim ama dün yine dışarı çıkmıştım, karşılaşmayalım da benden nasibini almasın diye dua ettim ahretliğim
Zaten gıcık oluyorum fal işlerine gelip beni buluyor, git hoşlanan birine çat bana niye denk geliyorsun
Çok geçmişler olsun umarım hemen toparlanırCanlarımaccessdenied çok fena grip oldu sesi soluğu kesildi o yüzden buralara giremiyor. Yarına daha iyi olur mu, gelebilir mi bilmiyorum. Haberiniz olsun diye yazmak istedim
ne güzel yaaa tebrik ederim sizi çok güzel kilo vermişsiniz. nolur salıp tekrar almayın. zaten kilo vermek zor hele çok kiloyu vermek daha zor.Selam sekerler bende 92 kilodan kendi cabalarimla 32 kilo vererek 60 kiloya indim 3 sene oldu hala devam ediyorum ama son zamanlar biraz saldim sanirim suan 64 kiloyum tekrar basladim hedefim 55 Benide alınnn kalan kilolarımi vermem için her türlü gazlama itekleme sürükleme motivelerine talibim
Geçmiş olsun dileklerimi ilet kendisine inşallah çabuk iyileşirCanlarımaccessdenied çok fena grip oldu sesi soluğu kesildi o yüzden buralara giremiyor. Yarına daha iyi olur mu, gelebilir mi bilmiyorum. Haberiniz olsun diye yazmak istedim
İnşallah abla secip aldınmı bariGeç yazdım kusura bakma temuya bir daldım şimdi çıktım oradan.
Olur o kadar hepimiz yaşadık onları biraz sabır diyoruz ya verirsin merak etme sakın.