Diyetin Sultanları 😎

Ne kadar da avukat bir kadın. Ben ikna oldum.

Ablacım birtanem can içrem ben başka tartıya göre kilo vermiş görünüyorum ama sonra evdeki tartıyı buldum ve tartılmıştım. O tartıma göre 850 gram almışım. Ceza listesinde ben de olmalıyım yani. Kendi kendimi ihbar ettiğim için ceza indirimi talep ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz kızım iyi halden dolayı cezası enteppp lehmacunu yimesin sjksjksjk

Ben bu hafta kilo verememistim ama mune bendeki ışığı görmüş olmalı ki haftanın sultanlarına dahil etmiş hadi inşallah layık olmaya caliscam

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablacım, tablodaki kilo çizelgeni kontrol edebilir misin?
Başlangıç kilon ve geçen haftaki kilona göre zayıflamış görünüyorsun, ceza verilirken buna göre veriliyor.
Ama dersen yok abla kilo çizelgemi boşver beni kırbaçla, bana soluksuz yürüme cezası ver onu da yaparız fekat amma lakin başlangıç kilonun altındasın.

Margaret Hale Boy
1.63
Hedef
60
Başlangıç
66
1.Hafta
65.5
2.Hafta
64.05

Son düzenleme:
Ben bu hafta kilo verememistim ama mune bendeki ışığı görmüş olmalı ki haftanın sultanlarına dahil etmiş hadi inşallah layık olmaya caliscam
Hatadan döndüm 7.500 adım cezan mübarek olsun, yürüdükten sonra da görelim ışığını, haydi parla kuzucum

Aaaa tabisii boy 155 hahaha kilo bugün 48 çıktım kilo almışım dicem de diyetisyen tartıları hep bir kilo düşük gösteriyor yani orda da 47yimdir ama biz 48i baz alalım genede hedef 45

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…