Diyetin Sultanları 😎

Gel 10.000’de anlasalim, hadi gel orta noktayi bulalim
Valla yaaa

İnşallah Allah herkesin evladını hayırlı insanlarla karşılaştırsın cabbardır kızım, uyanıktır da, babasının varlığını hep hissettirdi eşine ki 10 düşünüp 1 adım atsın ayağını denk alsın diye
Babacıdır benim cadı, birbirlerine düşkünler, yazık damadıma :)))
Selamını söylerim

Çok şükür ateşleri yokmuşben kızımda çok çektim ateşten, o yüzden ateş denilince tüylerim diken diken oluyor
Oyyy kıyamam, damakları da acıyordur şimdi.
Şu birkaç senedir aynı anda birkaç virüs birden bulaşıyor galiba Infiniti, o yüzden kimi duysam gribi çok ağır atlatıyorum diyor, genelde de önce çocuklar hasta oluyor onlardan anne babalara bulaşıyor, hastaneler tıklım tıklım grip vakalarıyla dolu diyorlar, 1-2 ay öncede ishal salgını varmış.

Benim oğlumda ateşlenince 3gun ateşi düşüp kalkardi en çokta bebekken birşey olucak diye ödüm kopuyordu
Coronadan sonra hiçbirşey eskisi gibi degil ki..
O ishal salginina bende yakalandim 3hafta ishal oldum ilk haftalar kustum mahv oldum ya gitsin gelmesin o salgin birdaha.

Maalesef öyle, pandemi sonrası virüsler mutasyona uğradı, artık hastalık geldimi 3-5 virüs bir arada geliyor.
Kızkardeşim de ishal salgınından etkilendi, onun da 2 hafta sürdü ilk hafta perişandı yataktan kalkamadı ama çalışması da gerekiyordu, binlerce km öteden onu ye şunu yeme, bol su iç talimat verip durdum, korktum da beti benzi gitmişti çünkü, toparlayamasaydı yanına gidecektim.

Bende ilaçla kendime geldim. Ishal basladigi gün döner yedim öğlen midem hazm etmedi onu geceyle çok iğrenç bir şekilde kustum sanki zehirdi sabaha kadar mahv olmuşum 2hafta birsey yiyemedim.Ilaçta çok geç durdurdu nasil birşediyse artık.Şu olaydan sonra hala döner yiyemiyorum aldim yiyemedim tiksinmişim.Ben yiyemiyordum kusuyodum yediğimi kardesiniz iyi ki sizi dinlemiş.

Nasıl fark ediyor demi ahretliğim MuneMune hesabı doğrulanmış üye. nerden baksan 300-400 gram etkiliyor .
Verdim tüyoyu nasılsa artık mapısa tıkmazsın beni demi bak söz ver koğuşumu kiraya verecemde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…