- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.930
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
- #2.901
Gelme yeme şimdi yani homini gırtlak götürmek varkenAman ahretlik, lahmacun, keşkül, dürüm, kebap deme hepsini yemek için kapıda bekliyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelme yeme şimdi yani homini gırtlak götürmek varkenAman ahretlik, lahmacun, keşkül, dürüm, kebap deme hepsini yemek için kapıda bekliyorlar
Mune gruba alma işini bidahamı düşünsek 48 ne yaaaaaaaaaaAaaa tabisii boy 155 hahaha kilo bugün 48 çıktım kilo almışım dicem de diyetisyen tartıları hep bir kilo düşük gösteriyor yani orda da 47yimdir ama biz 48i baz alalım genede hedef 45
Dusun iste ben bu istahla (ozellikle tatli istahiyla) kendimi nasil frenlemeye calisiyorumAy sen tam yeme canavarı çıktın Hadi küçük bebekli olan gelengidenle Infiniti neyse de, sen ne olcan böyle anacım
Sevgili MuneARZELYAA ve @yosunlupapatya gruba katılmak için boy, başlangıç kilonuz ve hedef kilonuzu yazın.
Ben şimdi dışarı çıkıyorum sultanlar, kiloların hakkından gelin, yürüyerek yolları fethedin
Nasipse akşama buradayım
Neden bir tane sarma demeyin annem zorla tadına bak olmuş mu dedi sarma sevmiyorumKimse neden ne yediğini yazmıyorrrrrree aloooo
Sabah nesfit kahve
Öğlen yarım simit peynir sınırsız çay
Türk kahvesi + 2 kare Dubai çikolatası
Akşam kocaman tonbalıklı salata büyük bardak ayran 1 tane sarma
Başlangıç kilosunun baz alındığını bilmiyordum. Ben 1. haftaya göre kilo almıştım, o yüzden dedim. (1. hafta yanlış yazıyor, 63.2 olacak.) Zaten bugün de yürüdüm. Çünkü günüm vardı ve bedelini ödedim dkdkdkdkdAblacım, tablodaki kilo çizelgeni kontrol edebilir misin?
Başlangıç kilon ve geçen haftaki kilona göre zayıflamış görünüyorsun, ceza verilirken buna göre veriliyor.
Ama dersen yok abla kilo çizelgemi boşver beni kırbaçla, bana soluksuz yürüme cezası ver onu da yaparız fekat amma lakin başlangıç kilonun altındasın.
bugünde böyle olsun be beybimBen bugün çok saçma sapan beslendim. Bütün öğünlerim ara öğünlerim aksadı
Kapanışı az önce yaptım. Neyse moral bozmak yok yarın yine devam.
Akşam spor yapıp daha iyi hissedeceğim
Spor sonrası kahve içelimBen bugün çok saçma sapan beslendim. Bütün öğünlerim ara öğünlerim aksadı
Kapanışı az önce yaptım. Neyse moral bozmak yok yarın yine devam.
Akşam spor yapıp daha iyi hissedeceğim
Sonunda kahveye dönüceksiniz yahuSpor sonrası kahve içelim
Bünye istiyor beybiSonunda kahveye dönüceksiniz yahu
bugünde böyle olsun be beybim
Nazar değdirdin keşkül kadın Şimdi içicem kuzum kahve. Spor için erken azıcık dinlenem.Spor sonrası kahve içelim
Valla maşallah dedim kızzzzNazar değdirdin keşkül kadın Şimdi içicem kuzum kahve. Spor için erken azıcık dinlenem.
Takılıyom şekerim bir aya yakın oldu benim arada olsun böyleValla maşallah dedim kızzzz
Yani Bencede bugünü yok farzet zaten çarşambaya da varTakılıyom şekerim bir aya yakın oldu benim arada olsun böyle
En azından tartının hemen ertesi yaşandı yaşananlarYani Bencede bugünü yok farzet zaten çarşambaya da var