• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

Ceza herkes icin esittir. Kanunlarda ceza kisiye gore degisir mi? Degismez.

Ornegin yalnizliktan hoslanan insana hucre cezasi verilemz, onun yerine idam edelim diyebiliyor muyuz? Demiyoruz.

Cezalar ve kurallar bastan belirlenmis ve herkese her kosulda esit uygulanmalidir

Bu kadar duyvu somurusunden sonra bana ekstra ceza vermezsin insallah masallah fesuphanallah 😂😂😂
Ne kadar da avukat bir kadın. Ben ikna oldum.

Haftanın Sultanları
@Nowaybabe
@Cledyana
Margaret Hale Margaret Hale
@Processes
@Bllossom
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy
@gelengiden
@Led_BiR_Vele_DisTiri
prensesss016 prensesss016
@Orenda

Tebrikler
madalya-hareketli-resim-0016.gif

Haftanın Kırbaçlanacakları
WOMAN WOMANWOMAN hesabı doğrulanmış üye.
@Infinite Soul
@Cemoos
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
@COLIN
Berrfeelinda Berrfeelinda

144939.gif
Ablacım birtanem can içrem ben başka tartıya göre kilo vermiş görünüyorum ama sonra evdeki tartıyı buldum ve tartılmıştım. O tartıma göre 850 gram almışım. Ceza listesinde ben de olmalıyım yani. Kendi kendimi ihbar ettiğim için ceza indirimi talep ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablacım birtanem can içrem ben başka tartıya göre kilo vermiş görünüyorum ama sonra evdeki tartıyı buldum ve tartılmıştım. O tartıma göre 850 gram almışım. Ceza listesinde ben de olmalıyım yani. Kendi kendimi ihbar ettiğim için ceza indirimi talep ediyorum.
Yaz kızım :mapus: iyi halden dolayı cezası enteppp lehmacunu yimesin sjksjksjk :olamaz::KK53::skandal::KK70::KK70:

Ben bu hafta kilo verememistim ama mune bendeki ışığı görmüş olmalı ki haftanın sultanlarına dahil etmiş 😂😂 hadi inşallah layık olmaya caliscam 😂😂

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablacım, tablodaki kilo çizelgeni kontrol edebilir misin?
Başlangıç kilon ve geçen haftaki kilona göre zayıflamış görünüyorsun, ceza verilirken buna göre veriliyor.
Ama dersen yok abla kilo çizelgemi boşver beni kırbaçla, bana soluksuz yürüme cezası ver onu da yaparız 🤣 fekat amma lakin başlangıç kilonun altındasın.

Margaret Hale Margaret Hale Boy
1.63
Hedef
60
Başlangıç
66
1.Hafta
65.5
2.Hafta
64.05

Son düzenleme:
Ben bu hafta kilo verememistim ama mune bendeki ışığı görmüş olmalı ki haftanın sultanlarına dahil etmiş 😂😂 hadi inşallah layık olmaya caliscam 😂😂
Hatadan döndüm 🤣 7.500 adım cezan mübarek olsun, yürüdükten sonra da görelim ışığını, haydi parla kuzucum😂

ARZELYAA ARZELYAA ve yosunlupapatya yosunlupapatya gruba katılmak için boy, başlangıç kilonuz ve hedef kilonuzu yazın.

Ben şimdi dışarı çıkıyorum sultanlar, kiloların hakkından gelin, yürüyerek yolları fethedin😂

Nasipse akşama buradayım😘
Aaaa tabisii boy 155 hahaha kilo bugün 48 çıktım kilo almışım dicem de diyetisyen tartıları hep bir kilo düşük gösteriyor yani orda da 47yimdir ama biz 48i baz alalım genede hedef 45:spor:

Back