• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin Sultanları 😎

tabiki inşallah ulaşıcaz hedeflerimize.:KK5:
ben bu grupların her zaman faydasını görmüşümdür. o tartı gününün vermiş olduğu korku istesende yedirmyor sana.:KK17:
Kesinlikle katılıyorum motivasyon için birlikte hareket etmek çok faydalı beni aldılar mı gruba onu da henüz anlayamadım 🤔

Mune ben simdi 68’in kisuratini tam bilmesek de almis gorunuyorum ya 😔 cezam nedir mudurum 🥲
7.500 adım ama her gün o kadar yürüyorum demişsin yanına sana özel paket 45 dakika egzersiz, egzersiz tercihini sana bırakıyorum 😂
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla 15bin yap günlük adimlari 7bini geçenleri haksızlık oluyo bize🥹🤣
Vuhuuuuu topiğin yarıdan fazlasını tık nefes mi yapalım 😂
15 bin adım bana dokunmaz, belki birkaç kişi daha vardır yürüme performansı olarak iyi olan ama diğerleri mahvolur lakin 7.500 adımı ben zaten yürüyorum diyenler varsa, onların cezasını 10 bin adıma çıkarabiliriz.
10 bin adım yürürüm diyen parmak kaldırsın, diğerleri 7.500 adımla devam etsin.

Mesela ben yarın dışarı çıkacağım kafadan 13.600 adımım var bir kere, pazara da uğrarsam 5000 adımda o tutar ama bu benim her hafta en az 3 defa yaptığım rutinim.
P.ztesi dışarı çıkmıştım 11. 657 adım attım, her zamankinden 1.900 küsür adım eksik oldu çünkü benim çocuklar tutturdu anne seni motorla götürelim diye, cin arabasına binince adımlarımdan oldum 😂

7.500 adım ama her gün o kadar yürüyorum demişsin yanına sana özel paket 45 dakika egzersiz, egzersiz tercihini sana bırakıyorum 😂

15 bin adım bana dokunmaz, belki birkaç kişi daha vardır yürüme performansı olarak iyi olan ama diğerleri mahvolur lakin 7.500 adımı ben zaten yürüyorum diyenler varsa, onların cezasını 10 bin adıma çıkarabiliriz.

Mesela ben yarın dışarı çıkacağım kafadan 13.600 adımım var bir kere, pazara da uğrarsam 5000 adımda o tutar ama bu benim her hafta en az 3 defa yaptığım rutinim.
P.ztesi dışarı çıkmıştım 11. 657 adım attım, her zamankinden 1.900 küsür adım eksik oldu çünkü benim çocuklar tutturdu anne seni motorla götürelim diye, cin arabasına binince adımlarımdan oldum 😂
Neden bana ozel ceza var 🥲

Ablamda herşeye çözüm var🤣🧿 10/10 kadınsın ya
Beni çocuklar yoruyor yani bekar olsam baya yürürüm ama enerji kalmıyor çocuklarla günlük bende🥹 10binden o yana gecemem dışarı çıkarsam geçe bilirim oda bu havada bebeyle zor.Bakalim griple 7500 tamamlaya bilecekmiyim şuan burnum tutuk tat almamda gitti çocuklar pert berbat geçiyor günümüz.Yarin doktora gidicez tamamlaya bilecegimi düşünüyorum.

Haftanın Sultanları
Nowaybabe Nowaybabe
Cledyana Cledyana
Margaret Hale Margaret Hale
Processes Processes
Bllossom Bllossom
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy
gelengiden gelengiden
Led_BiR_Vele_DisTiri Led_BiR_Vele_DisTiri
prensesss016 prensesss016
Orenda Orenda

Tebrikler
madalya-hareketli-resim-0016.gif

Haftanın Kırbaçlanacakları
WOMAN WOMANWOMAN hesabı doğrulanmış üye.
Infinite Soul Infinite Soul
Cemoos Cemoos
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.
COLIN COLIN
Berrfeelinda Berrfeelinda

144939.gif

Son düzenleme:
Neden bana ozel ceza var 🥲
Her gün zaten 7.500 adım yürüyorum demedin mi? Yürüyebilene ceza olmuyor ki😂
Ablamda herşeye çözüm var🤣🧿 10/10 kadınsın ya
Beni çocuklar yoruyor yani bekar olsam baya yürürüm ama enerji kalmıyor çocuklarla günlük bende🥹 10binden o yana gecemem dışarı çıkarsam geçe bilirim oda bu havada bebeyle zor.Bakalim griple 7500 tamamlaya bilecekmiyim şuan burnum tutuk tat almamda gitti çocuklar pert berbat geçiyor günümüz.Yarin doktora gidicez tamamlaya bilecegimi düşünüyorum.
Geçmiş olsun kuzucum, cezalılar arasında hasta olanlar hemen yapmak zorunda değil, iyileşince yapacaksınız, zalimim ama insaflı zalimlerdenim, hasta hatunlara kıyamam:(

Her gün zaten 7.500 adım yürüyorum demedin mi? Yürüyebilene ceza olmuyor ki😂

Geçmiş olsun kuzucum, cezalılar arasında hasta olanlar hemen yapmak zorunda değil, iyileşince yapacaksınız, zalimim ama insaflı zalimlerdenim, hasta hatunlara kıyamam:KK43:
Ceza herkes icin esittir. Kanunlarda ceza kisiye gore degisir mi? Degismez.

Ornegin yalnizliktan hoslanan insana hucre cezasi verilemz, onun yerine idam edelim diyebiliyor muyuz? Demiyoruz.

Cezalar ve kurallar bastan belirlenmis ve herkese her kosulda esit uygulanmalidir

Bu kadar duyvu somurusunden sonra bana ekstra ceza vermezsin insallah masallah fesuphanallah 😂😂😂

Ceza herkes icin esittir. Kanunlarda ceza kisiye gore degisir mi? Degismez.

Ornegin yalnizliktan hoslanan insana hucre cezasi verilemz, onun yerine idam edelim diyebiliyor muyuz? Demiyoruz.

Cezalar ve kurallar bastan belirlenmis ve herkese her kosulda esit uygulanmalidir

Bu kadar duyvu somurusunden sonra bana ekstra ceza vermezsin insallah masallah fesuphanallah 😂😂😂
Yürrrü be vumınnnnnn yürüyüşü seviyoruz yada zorlu şartlar da yürüyoruz diye cezamız artmamalı🫡

Tebrikler mesajını almadan uyumak istemiyordum ablacığım şimdi rahatlıkla uyuyabilirim 😌

Peki kilo alana ceza verken verene niye ödül yok? 🥹
Kilo verenlere keşkül gönderilsin vücut şaşırtılsın şok uygulansın, talep ederim…

Son düzenleyen: Moderatör:
Back