• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetim

jade2713

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
20
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar,
Uzun süredir bu forumu takip ediyordum .Ama bugün üye olup size kendi deneyimimden bahsetmek istedim. 18 yaşındayım 1.66 boyum ve 64 kiloyum şu an . 2 Ay önce diyetisyene gittim.68 kilodan başladım . AÇık konuşmak gerekirse hiç bir zaman tam anlamıyla listeme uymadım. Kaçamaklar yaptım.
Normalde her hafta gidiyordum ama okulum yüzünden 2 hafta da bire düşürdük randevuları. Kilo vermeme göre listede değişiklilkler yapılıyor. Şu anki listem

Sabah :
2 Dilim ekmek
1 yumurta
1 kibrit kutusu peynir

Ara Öğün:
Bir meyve

Öğlen :
8 Yemek kaşığı sebze yemeği
yarım su bardağı yoğurt
2 Dilim ekmek

Ara öğün
1 bardak süt

Akşam
1 Kase çorba
3 köfte kadar et
1 dilim ekmek

Ara öğün
1 meyve

Diyetim bu şekilde ama önceden de dediğim gibi haftada en az bi kere kaçamak yapıyorum. Mesala bu 15 günlük periyod da profitorol , pasta , pizza, lahmacun ve döner yedim :) Biraz abarttım biliyorum ama engell olamıyorum kendime . Buna rağmen 1 kilo yağdan vermişim regl dönemim yaklaştığı için de vucudum su toplamış . Umarım listem size yardımcı olur .

Bugün yediklerimi yazıyım belki yazınca yanlışlarımı görürüm :)
Sabah iki dilim ekmek domates ve peynir yedim.
Okulda olduğum için öğün yiyemedim.
Öğlen 2 küçük sigara böreği yedim ama fırında yapılmış böirek
Akşam biraz kaçırdım şimdi çok pişmanım ama tüm gün derslerin yoğunluğundan yemek yiyemedim.
Çok acıkmıştım ve annem balık kızartmış biraz ondan yedim 2 dilim de ekmek. Birazdan da meyve yerim heralde off sanırım tüm günü akşam yediğim balıkla berbat ettim:43:

bence ekmekten kısıp yemeğe yüklensen daha ii olur,ekmek fazla geldi açıkcası bana,bende her öğün ne bulursam onu yiyorum ama az az, ve kalori sayımıyla kg vermeye çalışıyorum 2. günüm 1225 kalaroiyle devam edicem bakalım,bu arada merak ettim çayı kahveyi şekerlimi içiyosun ve şekerli içiyorsan ne kadar şeker atıyorsun yoksa hiç içmiyor musun ?

ben çaya ve kahveye çok düşkün değilim . sabahları 1 bardak içerim 1 şekerle ama gün içinde de içtiğim oluyo bazen . Ekmeğim daha azdı ama kastan kaybetmeye başlayınca doktorum mecbur artırtırdı.

teşekkür ederim canım . Aslında bu diyeti harfi harfine uygulasam daha çok veririm. Mesela bugün gittim hamburger yedim :D Bunda öncede yiyodum Genelde öğle yemeklerinde kaçamak yapıyorum . Akşam salata yiyorum ya da sadece çorba içiyorum . Bazen de süt içip geçştiriyorum. Ah bi uygulayabilsem şu diyeti çook güzel olucak

Back
X