Sevda_M Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 1.451 10 48 Sakarya 28 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevda_M #21 Gamze_M .!.: Bu gün bitti artık, şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız arkadaşım . Genişletmek için tıkla... ayy anlamadım ne maçı beşiktaş galatasaraymı hehehehe şaka şaka tabikide ... yarın tam gaz bugünün telafisi olacak...
Gamze_M .!.: Bu gün bitti artık, şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız arkadaşım . Genişletmek için tıkla... ayy anlamadım ne maçı beşiktaş galatasaraymı hehehehe şaka şaka tabikide ... yarın tam gaz bugünün telafisi olacak...
Gamze_M Ben Kiloya Karşıyım :D Kayıtlı Üye 19 Ocak 2013 4.518 75 93 28 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevda_M #22 Sevda_M .!.: ayy anlamadım ne maçı beşiktaş galatasaraymı hehehehe şaka şaka tabikide ... yarın tam gaz bugünün telafisi olacak... Genişletmek için tıkla... Aynennnn .
Sevda_M .!.: ayy anlamadım ne maçı beşiktaş galatasaraymı hehehehe şaka şaka tabikide ... yarın tam gaz bugünün telafisi olacak... Genişletmek için tıkla... Aynennnn .
Sevda_M Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 1.451 10 48 Sakarya 29 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevda_M #23 bugünkü menüm şu an için iyi giidiyor bakalım SABAH: 1 dilim kepek ekmeğinin üstüne peynir sürüp yedim 1 tanede salatalık ARA: 1 şekersiz kahve ÖĞLE: 1 kase çorba 1 küçük turp 1 sivri biber 1 dilim kepek ekmeği ARA: 1 şekersz kahve .
bugünkü menüm şu an için iyi giidiyor bakalım SABAH: 1 dilim kepek ekmeğinin üstüne peynir sürüp yedim 1 tanede salatalık ARA: 1 şekersiz kahve ÖĞLE: 1 kase çorba 1 küçük turp 1 sivri biber 1 dilim kepek ekmeği ARA: 1 şekersz kahve .
Sevda_M Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 1.451 10 48 Sakarya 29 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevda_M #24 Sevda_M .!.: bugünkü menüm şu an için iyi giidiyor bakalım SABAH: 1 dilim kepek ekmeğinin üstüne peynir sürüp yedim 1 tanede salatalık ARA: 1 şekersiz kahve ÖĞLE: 1 kase çorba 1 küçük turp 1 sivri biber 1 dilim kepek ekmeği ARA: 1 şekersz kahve . Genişletmek için tıkla... AKSAM: 1 porsiyon ispanak haslanmis 1 dilim kepek ekmegi 2 kask yogurt 1 tane turp ARA: 1 elma 1 sekersiz kahve
Sevda_M .!.: bugünkü menüm şu an için iyi giidiyor bakalım SABAH: 1 dilim kepek ekmeğinin üstüne peynir sürüp yedim 1 tanede salatalık ARA: 1 şekersiz kahve ÖĞLE: 1 kase çorba 1 küçük turp 1 sivri biber 1 dilim kepek ekmeği ARA: 1 şekersz kahve . Genişletmek için tıkla... AKSAM: 1 porsiyon ispanak haslanmis 1 dilim kepek ekmegi 2 kask yogurt 1 tane turp ARA: 1 elma 1 sekersiz kahve
Sevda_M Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 1.451 10 48 Sakarya 30 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sevda_M #25 slmlar ...bugünkü menüm SABAH: 1 dilim kepek ekmeği 1 kibrit k. peynir 2 tane zeytin 2 bardak şekersiz çay ARA: 1 fincan şekersiz kahve ÖĞLE: 1 porsiyon pırasa yemeği 1 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran 1 avuç ta çekirdek çekirdek olmadı ama çok cnm istedi yaa ARA: 1 tane elma 1 fincanda şekersiz kahve
slmlar ...bugünkü menüm SABAH: 1 dilim kepek ekmeği 1 kibrit k. peynir 2 tane zeytin 2 bardak şekersiz çay ARA: 1 fincan şekersiz kahve ÖĞLE: 1 porsiyon pırasa yemeği 1 dilim kepek ekmeği 1 bardak ayran 1 avuç ta çekirdek çekirdek olmadı ama çok cnm istedi yaa ARA: 1 tane elma 1 fincanda şekersiz kahve