Herkese Selamlar
Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.Ben 35 yaşında, 16 yıllık evli, 15 ve 11 yaşında 2 oğlum var..Doğduğumdan evliliğime kadar zayıf bir genç kızdım..Evliliğimde ve doğumlarımda oldukça fazla kilo aldığımı düşünüyorum..Diyetle 96 kiloyken tanıştım..Diyete başladım ve 1 yıl içine 23 kilo verdim..Ardından 5 ayda verdiğim kiloların 7 kilosonu geri aldım..Şu anda 80.9'la KK ile tanıştım..İnşaallah sizlerle beraber güzel bir şekilde zayıflarız..Gün gün yazmak istiyorum ve hedefime ulaşmak istiyorum..Herkese başarılar dilerim...
Boy:1.64
Kilo:80.9
Şimdilik hedef kilom:70
Hepimize kolay gelsin...
.
başarılar...allah evlatlarınızada uzun ömürler versin.bende 40 yaş 13 yıllık evli 9 yaşında 1 kızı olan 1. derece obez ,çabalıyoz ,iştee..:))
Çabalıyoruz olmaz ama, savaşıyoruz, bizler yaşımız ne olursa olsun aynı savaşın kahramanlarıyız. (kaldı ki yaşınızda genç yani)
.
üstad;sizin karşınıza yazmaya elim titriyor herseferinde.ey vallahh.
nasılsınız.nasıl gidiyor herşey.
başarılar...allah evlatlarınızada uzun ömürler versin.bende 40 yaş 13 yıllık evli 9 yaşında 1 kızı olan 1. derece obez ,çabalıyoz ,iştee..:))
Amin ...Rabbim hepimizin evladına uzun ve hayırlı ömürler versin ... çok tşk ederim... çabalamaya devam bakalım ...
.
hepimize kolay gelsin inş bende katıldım aranıza oleyyy çok mutluyum.
BUGÜN YEDİKLERİM
SABAH:
1 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
şekersiz çay
ARA
1 şekersiz kahve
ÖĞLE:
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon kara lahana dolması
1 bardak ayran
yağsız salata
ARA
1 şekersiz kahve
.
sevda nam ı diğer gamzenin komşusu:)
günlüğün hayırlı olsun......menülerine şöyle bir göz attım ama memnun olmadım...canım eğer zayıflamak istiyorsan bu dolmalardan sarmalardan vazgeçmelisin....tahin pekmez yememelisin.....tahinin kalorisi aşırı yüksek.....2 haftada bir az olmak kaydı ile sarma yersin ama o da ödül olmak kaydıyla....
yediğin pilavlar pirinç ise hemen bulgura dönnn ve akşam yeeklerini hafif ye....
tabi sen 23 kilo vermişsin ama sanırım bu yemeyle değil
menülerin çok fazla karbonhidrat içeriyor...menülerine bol bol protein ekle.....
nacizane tavsiyelerim.......
sevda nam ı diğer gamzenin komşusu:)
günlüğün hayırlı olsun......menülerine şöyle bir göz attım ama memnun olmadım...canım eğer zayıflamak istiyorsan bu dolmalardan sarmalardan vazgeçmelisin....tahin pekmez yememelisin.....tahinin kalorisi aşırı yüksek.....2 haftada bir az olmak kaydı ile sarma yersin ama o da ödül olmak kaydıyla....
yediğin pilavlar pirinç ise hemen bulgura dönnn ve akşam yeeklerini hafif ye....
tabi sen 23 kilo vermişsin ama sanırım bu yemeyle değil
menülerin çok fazla karbonhidrat içeriyor...menülerine bol bol protein ekle.....
nacizane tavsiyelerim.......
çok tşk ederim ,aranıza katılmak çok güzel bi duygu inş. burda bende kilo vereceğim ama valla doğru dedin çok fazla abarttım bugün bende farkındayım ve çok üzgünüm :26::26::26::26:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?