Diyetim, günlüğüm :)

Sevda_M

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.451
10
48
Sakarya
Herkese Selamlar

Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum.Ben 35 yaşında, 16 yıllık evli, 15 ve 11 yaşında 2 oğlum var..Doğduğumdan evliliğime kadar zayıf bir genç kızdım..Evliliğimde ve doğumlarımda oldukça fazla kilo aldığımı düşünüyorum..Diyetle 96 kiloyken tanıştım..Diyete başladım ve 1 yıl içine 23 kilo verdim..Ardından 5 ayda verdiğim kiloların 7 kilosonu geri aldım.. Şu anda 80.9'la KK ile tanıştım..İnşaallah sizlerle beraber güzel bir şekilde zayıflarız..Gün gün yazmak istiyorum ve hedefime ulaşmak istiyorum..Herkese başarılar dilerim...

Boy:1.64
Kilo:80.9
Şimdilik hedef kilom:70

Hepimize kolay gelsin...

.

başarılar...allah evlatlarınızada uzun ömürler versin.bende 40 yaş 13 yıllık evli 9 yaşında 1 kızı olan 1. derece obez ,çabalıyoz ,iştee..:))

başarılar...allah evlatlarınızada uzun ömürler versin.bende 40 yaş 13 yıllık evli 9 yaşında 1 kızı olan 1. derece obez ,çabalıyoz ,iştee..:))

Çabalıyoruz olmaz ama, savaşıyoruz, bizler yaşımız ne olursa olsun aynı savaşın kahramanlarıyız. (kaldı ki yaşınızda genç yani)

.

Çabalıyoruz olmaz ama, savaşıyoruz, bizler yaşımız ne olursa olsun aynı savaşın kahramanlarıyız. (kaldı ki yaşınızda genç yani)

.

üstad;sizin karşınıza yazmaya elim titriyor herseferinde.ey vallahh.
nasılsınız.nasıl gidiyor herşey.

üstad;sizin karşınıza yazmaya elim titriyor herseferinde.ey vallahh.
nasılsınız.nasıl gidiyor herşey.

O kadar güzel yürekler varki burada, rabbim bana burayı nasip ettiği günden beri daha huzurluyum..o yüreklerin en güzellerinden biri siz nasılsınız kuzum

.

Amin ...Rabbim hepimizin evladına uzun ve hayırlı ömürler versin ... çok tşk ederim... çabalamaya devam bakalım ...

.

SABAH MENÜM

2 dilim kepek ekmeği
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
4 zeytin
1 çatal peynir
1 fincan şekersiz kahve

ÖĞLEN MENÜM

6 tane yaprak sarma
1 su bardağı ayran
1 dilim kepek ekmeği

ARA:1meyva

.

hepimize kolay gelsin inş bende katıldım aranıza oleyyy çok mutluyum.

arkadasım bende bugün diyete basladım inş hep birlikde başaracagız bu sefer.

BUGÜN YEDİKLERİM
SABAH:
1 dilim kepek ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
şekersiz çay

ARA

1 şekersiz kahve

ÖĞLE:

1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon kara lahana dolması
1 bardak ayran
yağsız salata

ARA

1 şekersiz kahve

.

AKŞAM:
5 tane dolma sarma
3 yemek kaşığı pilav
1 küçük parça börek
1 tane elma

ARA

1 şekersiz kahve
1 çatal pasta

çok oldu demi:26::26::26:

.

sevda nam ı diğer gamzenin komşusu:)

günlüğün hayırlı olsun......menülerine şöyle bir göz attım ama memnun olmadım...canım eğer zayıflamak istiyorsan bu dolmalardan sarmalardan vazgeçmelisin....tahin pekmez yememelisin.....tahinin kalorisi aşırı yüksek.....2 haftada bir az olmak kaydı ile sarma yersin ama o da ödül olmak kaydıyla....
yediğin pilavlar pirinç ise hemen bulgura dönnn ve akşam yeeklerini hafif ye....
tabi sen 23 kilo vermişsin ama sanırım bu yemeyle değil
menülerin çok fazla karbonhidrat içeriyor...menülerine bol bol protein ekle.....

nacizane tavsiyelerim.......

Aynen aynen, komşum ve arkadaşım

.

çok tşk ederim ,aranıza katılmak çok güzel bi duygu inş. burda bende kilo vereceğim ama valla doğru dedin çok fazla abarttım bugün bende farkındayım ve çok üzgünüm :26::26::26::26:

.

çok tşk ederim ,aranıza katılmak çok güzel bi duygu inş. burda bende kilo vereceğim ama valla doğru dedin çok fazla abarttım bugün bende farkındayım ve çok üzgünüm :26::26::26::26:

.

Bu gün bitti artık, şimdi önümüzdeki maçlara bakacağız arkadaşım

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…