Hocam 4 sene oldu atanali ama pandemiye denk geldi benim ilk yilim, sonra doğum izni, ucretsiz izin derken oyle gitti iki yılım. 2022'de tekrar başladım. İlk kez göreve başlamış sayıyorum kendimi. Branşım görsel sanatlar. Ama bana teknoloji tasarımı, müziği İngilizceyi de verdiler. Çocuk hasta olunca rapor aldim birçok kez. Sorun çıkaranlar oldu. Rapor hakkım halbuki. Daha kötüsüyle karşılaştırmasın Allah. Ama ağustosta gideceğim yere cok umut bağlıyorum. Orda da ayni mualemeyi görürsem ne yaparim bilemiyorum.
Ev isi konusunda da evimde fazla esya yok aslında. Hatta her seyim tastamam değildi. Gardrobu 1,5 sene sonra aldık mesela. Emaneten burdayiz dedik kendi kendimize. O da zor oldu. 4 yillik evliyim, esimin ailesiyle gecti nerdeyse yarısı. Ben onlara gitmek zorunda kaldim, onlar buraya geldiler vs. Evi benimseyemedigimi düşünüyordum ben. Ama 3-4 ay önce acaba bende dikkat eksikliği mi var diye düşünmeye başladım. Cunku önemli iş sıralaması yaparken bile işleri sıraya koyamıyorum. Net bir sey de diyemiyorum bu konuyla ilgili. Eşim gittiğimiz yerde evi sen seç, senin istediğin olsun artık diyor. O güne umut bağladım. Eksiği olmayan yeni bir evde bakalım aynı şeyleri yasayacak miyim? Eğer öyleyse teşhisi koyacağım galiba
Becerikli bir insan da değilim. Anne baba ayrı olunca babamla kaldık. Yeni evlilikler yaptılar. Yabancı birinin evinde misafir gibiydim yani. Temizlik yapsak eline sağlık diyen olmadi, yapmayınca sorun oldu. Bu halime şükrediyorum. Kendi düzenim var çok şükür.