-
- Konu Sahibi seyhanmerve
Sizler nasil idarednze sahip cikiyorsnz? Aman bunuda yiyim nolckki demeden durabiliyorsnz
Bn hep suna inanmismdr adam gbi 1ay diyet yaptin mi isin %80i bitmistr bnce. O 1 ay icinde hem kilo werms hem mideni kucultmus hmde nefsini koreltmis olursun. Ama 3gun yap birak,sonra tekrar dene vs. Sadce bedenini yormus ve bos yere ac birakmis olursn. :-D
Sizler nasil idarednze sahip cikiyorsnz? Aman bunuda yiyim nolckki demeden durabiliyorsnz
Bn hep suna inanmismdr adam gbi 1ay diyet yaptin mi isin %80i bitmistr bnce. O 1 ay icinde hem kilo werms hem mideni kucultmus hmde nefsini koreltmis olursun. Ama 3gun yap birak,sonra tekrar dene vs. Sadce bedenini yormus ve bos yere ac birakmis olursn. :-D
Evet bugün neler yaptık kısaca yazalım sabah ballı tarçın,kahvaltı 1 kk beyaz peynir,1 damates,2 zeytin,1 dlm tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta ara öüğn 3 adet taze kayısı,öğlen 1 kase nohut yemeği 2 kaşık bulgur pilavı ara öğün 4 kaşık yoğurt,akşam 1 kase sebze yemeği 1 kase cacık,vee dayanamadım dondurma yedim napim dayanamadım200 tanede ip atladım günü böylece kapattık yarın sabah tartılmak kaldı İnşallaah
aayyy canimm, bende dayanamadim ve dondurma yedim. O kadar sicakki, almayim diye dusunup durdum ama bu sefer yenik dustum
Olsun arada tatlıda almak lazım sütlü tatlı bu şerbetli değil iyi yaptık :))
Icime su serptin canim, cok sagol:)
arkadaşlar ben yarın sabahtan itibaren her gün 1 saatlik yürüyüşe çıkacağım arkadaşlarla :) az yemek de önemli ama yürüyüş de çok iyi kilo veridriyormuş.
hareket etmeyi sevmiyorum pek ama inşallah işe yarar :) bir de bizim burda parkta spor aletleri var bacak hareketleri falan yapacağım bacaklarım daha bu yaşımda çatlakalrla doldu hızlı kilo almaktan
inşallah işe yarar bu yaz boyu güzelce kilo verir seneye güzel bi vücutla ve özgüvenli olurum :)
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz :)
Bu öyle bi kaçamaktı ben bir daha yapmicam yapsamda ara öğün olarak yicem gecenin bi vakti yedimde benAyrıca 3gündür 1 gram bile veremedim pazara kadar tartılmicam öyle karar aldım moralim bozuluyo sonra
Bugün biraz ip atlayayım dedim boynum hala düzelmedi bu arada.İp atlamak çok zormuş 2 set halinde toplam 200 tane atladım.Ama akşamda atlicam ve pazara kadar tartilmicam moralim bozuluyo.
canim bu sitede bir yerde okumustum catlaklar icin. Asagidaki linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html
Kendim denemedim daha, ama ilerde denemeyi dusunuyorum
Allah kolaylık versin :)
İp atlamak boyna iyi mi geliyor ki?
Evet bende coook istiyorum!! Aslinda bundan once anneme hep soyledim, anne lutfen bana yardimci ol diye, ama annem gene de yapacagini yapip onume yagli ve goze ve miydeye guzel gelen yiyecekler yapti (yanlis anlamayin sakin, annemi cooook seviyorum, vakat bir de beni anlayabilse, gercekten bunalima girmek uzereyim, cunku her serferinde dayanamayip yiyorum)
ayrica faydasi olurmu bilmiyorum fakat elma sirkesi zayiflamak icin faydali deniliyor, bugun ictim (fakat Rabbimin gucune gitmesin, ama tiksine tiksine ictim resmen, burnumu tutup iciyorum, sadece bana mi oyle geliyor bilmiyorum tabi ama kokusu ve tadi bana gore dayanilmaz, ama gene de denemeye devam etmeyi de dusunuyorum)
INSHALLAH dediyin gibi hayirlisiyla fazlalarimizdan kurtuluruz canim
Yok gelmiyo .Isınmadan oryantal yapmıştım boynum tutuldu.Demek istediğim zorlanıyorum atlarken ama yinede atlıyom.Malum ramazan yaklaştı bari o zamana kadar bikaç kilo verebilseydim iyiyidi
inşallah verirsiniz hepimiz veririz
Sirkeye devam ediyomusun faydasını gördünmü canım ?
Amin canım 30 ağustosa kadar gözle görülür şekilde vermem lazım :)