Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

Aslinda ben burada arkadaslarla birlikte baslamadan evel senin gibi dusunuyordum canim. Aman sunu da yiyim neolur ki, hadi suda olsun, hadi bu da diye diye bu hale geldim resmen. Bir an kafamda bir dink etti, yeter artik dedim!
Bir defter tuttum aklima gelen herseyi icine yazdim, mesela: eger fazla yersen, yada yagli hamurlu seyler yersem, onun sonunda gene kendime kizcam. Ama hafif yersen ve kendini oyle hisseterek kalkarsan sofradan kendini daha da mutlu hissetirsin.
Yada kizaca kendini iyi hissetmek mi, yoksa kotu hissetmek mi? Ben bu kotu hissleri eminimki bir cok arkadas gibi cok yasadim, tika basa yedikden sonra neredeyse adim atamayacak hale gelirdum (normalde mesela karnimi hic degilse icine cekersin, ama on: berbat bir his)
Kendime ve burdaki herkese o yuzden bir soz verdim, hani soz verdim dedim ama bu demek degilki ben aclik cekiyorum. yiyorum fakat ekmek, hamur gibi seylerden uzak duruyorum. Mesela eskiden bir tabak dolusu atiyorum fasulye yiyorsam, simdi 1-2 kasik yaninda da bol salata ve light yogurt.

Yani boyle, ben basaracagimiza inaniyorum, inshallah sagilikli bir sekilde basaricaz

Beyninde bitireceksin bu işi bence iradeli olacaksın.Benim kilolar doğum kilolarım ve emzirirkende aldım.Böyle günler geçerken tartıya çıkayım dedim tabi aynalardan belli oluyo ama birde baktımki almışım başımı gidiyorum.Sonra nereye kadar diye düşündüm çünkü bebeğimi kucağımsa taşıyamayacak durumdaydım resmen yuvarlanıyodum oturduğum yerden kalkamıyodum.Bir yakınımın düğününe gittim tabi kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo sonunda kıyafet almaya gittim ama gönlüme göre değil koca göbeğime göre bi kıyafet buldum haliyle yaşımada pek uygun değildi.Baktım sonra düğünde yıllardır kilo problemi olanlar çıtır çıtır olmuş.Bense kilolarımı saklayım diye oturduğum yerden kalkamadım.İşte o gün bir ışık yandı beynimde bende verebilirim vermeliyim dedim.Öyle başladım ama adı diyet değil yaptığımın sağlıklı beslenme.Aslında küçüklüğümden beri kilo problemim olmuştu fakat 20 yaşıma kadar işe başladıktan sonra evlilik vs derken 60-63 arası sabit bir kilodaydım.Neyse şimdi başlayalı 3 ay oluyor.İnşallah vereceğim geri kalanıda.Ben kısa süreli diyete karşıyım onuda söyleyim kaşıkla verip kepçeyle kilo alındığı tecrübeyle sabittir:)

Evet bugün neler yaptık kısaca yazalım sabah ballı tarçın,kahvaltı 1 kk beyaz peynir,1 damates,2 zeytin,1 dlm tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta ara öüğn 3 adet taze kayısı,öğlen 1 kase nohut yemeği 2 kaşık bulgur pilavı ara öğün 4 kaşık yoğurt,akşam 1 kase sebze yemeği 1 kase cacık,vee dayanamadım dondurma yedim napim dayanamadım 200 tanede ip atladım günü böylece kapattık yarın sabah tartılmak kaldı İnşallaah

isim Yas Boy Basladigimiz kilo Simdi
SeyhanMerve 24 1.59 70.7 69.5
Mne91 22 1.60 65
asusssss 25 1.57 72
aycen ? 1.54 75
azmiram ? ? ?
nurari 24 1.75 75
Ciida67 ? 1.55 65
Serender001 ? ? ?
ortancam ? ? ?
nrhs 27 1.61 80
Nursehulya 27 1.60 72 71.1
melisimmm 28 ? 73
busehazel ? 1.68 71
missev 25 1.62 90

aayyy canimm, bende dayanamadim ve dondurma yedim. O kadar sicakki, almayim diye dusunup durdum ama bu sefer yenik dustum

arkadaşlar ben yarın sabahtan itibaren her gün 1 saatlik yürüyüşe çıkacağım arkadaşlarla :) az yemek de önemli ama yürüyüş de çok iyi kilo veridriyormuş.
hareket etmeyi sevmiyorum pek ama inşallah işe yarar :) bir de bizim burda parkta spor aletleri var bacak hareketleri falan yapacağım bacaklarım daha bu yaşımda çatlakalrla doldu hızlı kilo almaktan
inşallah işe yarar bu yaz boyu güzelce kilo verir seneye güzel bi vücutla ve özgüvenli olurum :)
inşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz :)

canim bu sitede bir yerde okumustum catlaklar icin. Asagidaki linkte

http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html

Kendim denemedim daha, ama ilerde denemeyi dusunuyorum

Bu öyle bi kaçamaktı ben bir daha yapmicam yapsamda ara öğün olarak yicem gecenin bi vakti yedimde benAyrıca 3gündür 1 gram bile veremedim pazara kadar tartılmicam öyle karar aldım moralim bozuluyo sonra

Bende bu sabah korkudan tartildim Acaba ibre ileriye gitti mi diye, ama neyseki korktugum gibi olmadi, hatta 0.5 kilo vermisim (suan 63.5) Ama bu hafta gercektende korumam lazim dogru, umarim bu korku bize yeter:)

Bugün biraz ip atlayayım dedim boynum hala düzelmedi bu arada.İp atlamak çok zormuş 2 set halinde toplam 200 tane atladım.Ama akşamda atlicam ve pazara kadar tartilmicam moralim bozuluyo.

Sirkeye devam ediyomusun faydasını gördünmü canım ?

Sirkeye devam ediyomusun faydasını gördünmü canım ?

Hayir canim, Seyhan arkadasimizin faydasi olmuyor dedigi an biraktim, ve onerdigi limonlu, zerdecalli ve zencefilli yapip iciyorum sabahlari.

Fakat bir kac sitede okudum, bazilari metabolizmayi hizlandirini soyluyor, yani bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…