-
- Konu Sahibi seyhanmerve
Bugün biraz ip atlayayım dedim boynum hala düzelmedi bu arada.İp atlamak çok zormuş 2 set halinde toplam 200 tane atladım.Ama akşamda atlicam ve pazara kadar tartilmicam moralim bozuluyo.
Amin canim insallah
Bazen icimden hep soyle soyluyorum, Rabbim bende acaba incecik olurmuyum ki, ah ah, of of, daha cok yolum var
Olucaz inşallah inanmak başarmanın yarısıdır canım.Biliyomusun buraya girmeye başladıktan sonra daha disiplinli oldum.Bide hepimiz kilo vermeye çalışıp birbirimize destek oluyoruz.Kilo vermek tek başına yapması çok zor olan bir iş.Bol bol kilo vermemiz dileğiyle :)
disiplin konusu cok dogru canimEskiden saate bakmadan aksami sabahmi demeden elime her geleni tikistirirdim agzima, ama artik saatlerime uyorum ve elimden geldigi kadar sagilikli beslenmeye calisiyorum. Senin de dedigin gibi tek basina gercektende olmuyor, kac denemistim bugune kadar, ama basarisiz, o yuzden buraya uye olup araniza katildigim icin cok mutluyum, ve insallah hep birlikte hayal ettigimiz vucuda, bedene, kiloya kavustugumuzda daha da mutlu olucagim
benide aranıza alın arkadaşalr..... ben 1.60 boyunda 69 kiloyum doğum kilomu vermeye çalışıyorum hedefim 60 kilo olmak. bu siteyi takip ederek 23 nisandan beri 5 kilo verdim. yani 74 kiloydum. ama 2 haftadır ne yediklerime nede sporuma dikkat etmiyorum. beni motive edin lütfen..
Amin canım 30 ağustosa kadar gözle görülür şekilde vermem lazım :)
Olucaz inşallah inanmak başarmanın yarısıdır canım.Biliyomusun buraya girmeye başladıktan sonra daha disiplinli oldum.Bide hepimiz kilo vermeye çalışıp birbirimize destek oluyoruz.Kilo vermek tek başına yapması çok zor olan bir iş.Bol bol kilo vermemiz dileğiyle :)
kız bende buraya gelim :)
evleniyor musun abla :)
evleniyor musun abla :)
Yok canım ben evliyim bebeğim bile var1 eylül evlilik yıl dönümümde ondan incecik olayım istiyorum :)
bende bir ara ip atlayayim diyordum ama vazgecmisdim, tempolu sekilde kosu yapip kolayina kaciyorum anlicagin. Fakat anyi anda da ellerimi sanki ip atlamadaki gibi yapiyorum. Yani hem ''kosuyorum'' durdugum yerde hem de ellerim, kollarim hareket icinde
Süpersin canım aynen devam.Ben dün biraz abarttım işi 400 tane atladım tutulmuş boynumla ve akşam saat on buçukta acilde aldım soluğu boynumun ağrısına dayanamadım.Hemen kas gevşetici iğne verdiler. eve gelincede kas gevşetici jelle ovup sıcak havluya sardım rahat ettim sağlık gibisi yokmuş
Süpersin canım aynen devam.Ben dün biraz abarttım işi 400 tane atladım tutulmuş boynumla ve akşam saat on buçukta acilde aldım soluğu boynumun ağrısına dayanamadım.Hemen kas gevşetici iğne verdiler. eve gelincede kas gevşetici jelle ovup sıcak havluya sardım rahat ettim sağlık gibisi yokmuş
Valla ben hergun tartilmama karari aldim, her pazar tartilicam. Simdilik iyi gibi gidiyor, bakalim. Sizin nasil gidiyor kizlar??
Bende dün pazar kararı almıştım ama dayamadım 100 gram almış görünüyorum ekstra bişey yemedim bide ip atladım ama bi yanlış yaptım demekki pazara kilomu yazarımValla ben hergun tartilmama karari aldim, her pazar tartilicam. Simdilik iyi gibi gidiyor, bakalim. Sizin nasil gidiyor kizlar??
Ay canim, dikkat et, oyle isinmadan yapma. Cok gecmis olsun. yavas yavas basla, bende hareket yaparken 2. gunde kaslarimin agrisindan duramadim, ozellikle bacaklarimdaki:)) Orda daha cok yag varya ondandir, isyan ediyolar
Neyse, dikkat et lutfen.
Canim ablacim neolur kendine dikkat et, bunyenin kaldirdigi egzersizleri yap, sagilimizi da korumamiz lazim, bu kilodan daha da onemli!
Sagilik olduktan sonra Rabbimimin izniyle geriside gelir insallah
Gecmis olsun canim