Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

Bugün biraz ip atlayayım dedim boynum hala düzelmedi bu arada.İp atlamak çok zormuş 2 set halinde toplam 200 tane atladım.Ama akşamda atlicam ve pazara kadar tartilmicam moralim bozuluyo.

bende bir ara ip atlayayim diyordum ama vazgecmisdim, tempolu sekilde kosu yapip kolayina kaciyorum anlicagin. Fakat anyi anda da ellerimi sanki ip atlamadaki gibi yapiyorum. Yani hem ''kosuyorum'' durdugum yerde hem de ellerim, kollarim hareket icinde

Amin canim insallah
Bazen icimden hep soyle soyluyorum, Rabbim bende acaba incecik olurmuyum ki, ah ah, of of, daha cok yolum var

Olucaz inşallah inanmak başarmanın yarısıdır canım.Biliyomusun buraya girmeye başladıktan sonra daha disiplinli oldum.Bide hepimiz kilo vermeye çalışıp birbirimize destek oluyoruz.Kilo vermek tek başına yapması çok zor olan bir iş.Bol bol kilo vermemiz dileğiyle :)

disiplin konusu cok dogru canim Eskiden saate bakmadan aksami sabahmi demeden elime her geleni tikistirirdim agzima, ama artik saatlerime uyorum ve elimden geldigi kadar sagilikli beslenmeye calisiyorum. Senin de dedigin gibi tek basina gercektende olmuyor, kac denemistim bugune kadar, ama basarisiz, o yuzden buraya uye olup araniza katildigim icin cok mutluyum, ve insallah hep birlikte hayal ettigimiz vucuda, bedene, kiloya kavustugumuzda daha da mutlu olucagim

Aynen katılıyorum canım neredeyse 3 ay oldu ben başlayalı hep diyorumya bu süre zarfında çok kaçamak yaptım belkide buraya daha önce üye olsaydım sizlerle paylaşımda bulunsaydım çoktan bitmişti iş istediğim kiloaya gelmiştim.Ama seninde dediğin gibi hem burda olmaktan hemde sizlerle tanışmaktan çok mutlu oldum.Hep birlikte el ele destek olalım kilocuklardan kurtulalım.Gün içinde sırf buraya takılmak için kendi kendime yazıyorum bişeyler yaptıkça motivasyonum artıyo

benide aranıza alın arkadaşalr..... ben 1.60 boyunda 69 kiloyum doğum kilomu vermeye çalışıyorum hedefim 60 kilo olmak. bu siteyi takip ederek 23 nisandan beri 5 kilo verdim. yani 74 kiloydum. ama 2 haftadır ne yediklerime nede sporuma dikkat etmiyorum. beni motive edin lütfen..

Hosgeldin canim, seninle ayni boydayim, benimde hedefim 51 olmak, insallah basaricagiz canim inan.
5 kilo vermissin bile, masallah canim
Kendine bir defter tut, yiyip ictigin herseyi yaz ve saatlerini. Ve olmazsa olmaz 3 ara 3 ana ogun, ben bunu bu ayin 15den beri yapiyorum, yiyorum ama az, abartisiz, aclikta cekmiyorum (sadece bazen tatli krizlerim tutuyor), onda da ya portakal ya da elmayi kup kup dilimleyip tarcin ekliyorum

Senin ozel uyguladigin birseyler varmiydi canim, 5 kiloyu verirken

kız bende buraya gelim :)

Süpersin canım aynen devam.Ben dün biraz abarttım işi 400 tane atladım tutulmuş boynumla ve akşam saat on buçukta acilde aldım soluğu boynumun ağrısına dayanamadım.Hemen kas gevşetici iğne verdiler. eve gelincede kas gevşetici jelle ovup sıcak havluya sardım rahat ettim sağlık gibisi yokmuş

Ay canim, dikkat et, oyle isinmadan yapma. Cok gecmis olsun. yavas yavas basla, bende hareket yaparken 2. gunde kaslarimin agrisindan duramadim, ozellikle bacaklarimdaki:)) Orda daha cok yag varya ondandir, isyan ediyolar

Neyse, dikkat et lutfen.

Canim ablacim neolur kendine dikkat et, bunyenin kaldirdigi egzersizleri yap, sagilimizi da korumamiz lazim, bu kilodan daha da onemli!
Sagilik olduktan sonra Rabbimimin izniyle geriside gelir insallah

Gecmis olsun canim

Valla ben hergun tartilmama karari aldim, her pazar tartilicam. Simdilik iyi gibi gidiyor, bakalim. Sizin nasil gidiyor kizlar??

Bende dün aynı kararı almıştım ama bugün dayanamayıp çık tım yine 100 aldım görünü yo halbuki ekstra bişey yemedim bide ip atladım ama söz artık pazara kadar tartılmicam vede yürüyüşe başlicam bugün pazara yazarım kilomu

Valla ben hergun tartilmama karari aldim, her pazar tartilicam. Simdilik iyi gibi gidiyor, bakalim. Sizin nasil gidiyor kizlar??
Bende dün pazar kararı almıştım ama dayamadım 100 gram almış görünüyorum ekstra bişey yemedim bide ip atladım ama bi yanlış yaptım demekki pazara kilomu yazarım

Benimki daha öncedende tutuktuya geçti zannettim atlayayım dedim dahada ezildi boynum.Bir daha atlasamda çok uzun zaman sonra atlarım yürüyüşe başlicam bakalım o da tek başına güzel olmuyo ama napim bari böyle hareket katayım hayatıma :)

Canim ablacim neolur kendine dikkat et, bunyenin kaldirdigi egzersizleri yap, sagilimizi da korumamiz lazim, bu kilodan daha da onemli!
Sagilik olduktan sonra Rabbimimin izniyle geriside gelir insallah

Gecmis olsun canim

Saol canım dikkat etcem bundan sonra çünkü hayatımda dün geceki kadar ağrı çekmedim

kızlar bende 1,5 yasında kızı olan 24 yasında anneyim :) 3 hafta oldu diyete baslayalı 72 den bugün itibariyle 67,8 e düştüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…