- Konu Sahibi seyhanmerve
Sizler nasil idarednze sahip cikiyorsnz? Aman bunuda yiyim nolckki demeden durabiliyorsnz
Bn hep suna inanmismdr adam gbi 1ay diyet yaptin mi isin %80i bitmistr bnce. O 1 ay icinde hem kilo werms hem mideni kucultmus hmde nefsini koreltmis olursun. Ama 3gun yap birak,sonra tekrar dene vs. Sadce bedenini yormus ve bos yere ac birakmis olursn. :-D
Aslinda ben burada arkadaslarla birlikte baslamadan evel senin gibi dusunuyordum canim. Aman sunu da yiyim neolur ki, hadi suda olsun, hadi bu da diye diye bu hale geldim resmen. Bir an kafamda bir dink etti, yeter artik dedim!
Bir defter tuttum aklima gelen herseyi icine yazdim, mesela: eger fazla yersen, yada yagli hamurlu seyler yersem, onun sonunda gene kendime kizcam. Ama hafif yersen ve kendini oyle hisseterek kalkarsan sofradan kendini daha da mutlu hissetirsin.
Yada kizaca kendini iyi hissetmek mi, yoksa kotu hissetmek mi? Ben bu kotu hissleri eminimki bir cok arkadas gibi cok yasadim, tika basa yedikden sonra neredeyse adim atamayacak hale gelirdum (normalde mesela karnimi hic degilse icine cekersin, ama on: berbat bir his)
Kendime ve burdaki herkese o yuzden bir soz verdim, hani soz verdim dedim ama bu demek degilki ben aclik cekiyorum. yiyorum fakat ekmek, hamur gibi seylerden uzak duruyorum. Mesela eskiden bir tabak dolusu atiyorum fasulye yiyorsam, simdi 1-2 kasik yaninda da bol salata ve light yogurt.
Yani boyle, ben basaracagimiza inaniyorum, inshallah sagilikli bir sekilde basaricaz