Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

benim 4 5 günün sonunda tartıda çıkan kilom 88.100 90 la başladım 1.900 gram gitmiş hayret ettim ve şuna bağlıyorum siz bendn zayıf olduğunz içindir kilo yükseldikçe daha fazla gidiyor mesela 60 kiloluk biri ayda 2 3 kilo verrken 100 kiloluk kişi 5 6 kilo verebilir öle düşünüyorum çok şaşırdım bende kilomu cizelgemde nasıl belirtecem hala bilmiyorum

Iste bu supersin. Dusunki 4. 5 gunde 88 lere dusuyorsun, surda ne kalmis 85e. Bak gor 85 e bir dus ondan sonra dahada istekli olacaksin.

Selam kizlar,

Benim bugun 11.gunum dengeli ve saglikli beslenmede. Valla 11 gundr agzima ekmek, hamurisi, asitli icecekler yani akliniza gelen tum zararlari seylerden uzak durdum, yemedim. Canimda artik cekmiyor. Ama bir sorun var bence, 70.7 ile basladim 10 gunde 1.200 gram gitti. Ve durdu, veremiyorum. Bugun kalkayim bir sok tedavisi uygulayayim dedim, sabah kalkinca 1 simit, 1 yumurta, ve birazda beyaz peynir yedim. Aksamada bol salata yemeyi dusunuyorum. Anlamadim, sporumuda yapiyorum, ter bosaltiyorum resmen, aksam 6 dan sonrada bazen cok acikirsam 1 bardak sut, bazende mandalina yada elma yiyorum. Lutfen bir akil verin, ne yapmam gerekiyor. Hergun 3 litre suyumu, yesil cayimida iciyorum. Tartida bir 500 gram eksilse ohh be dicem, dicemde cikiyorum69.5 iniyorum69.5:))
Neyse, valla pirinc lapasi diye bisey var biliyomusunuz bilmiyorum ama ben yarinda onu uygulicam. Sizlerde yazin bana. Birde ben cizelge hazirlayayim diyorum. Ne zaman basladik. adimiz baslama kilomuz ve kac kilo olduk duzenli yazalim, buraya girdikcede goruruxz. Hadi kolay gelsin. Yorumlari bekliyorum kizlar,.

1200 gramda fena değil.Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende sık sık bu kilolarla ilgili vücut direnci yaşıyorum.Nasıl besleniyosun neler yiyip içiyosun yazarsan belki daha iyi yardımcı oluruz.Vücut direnç gösteriyo bazı zamanlarda ben bir aydır mücadele verdim inanki yeni yeni tekrar vermeye başladım.Sen aynen devam et yaptıklarınıda yazarsan elimden geldiğince fikir veririm en azından kendi yaptıklarımı söylerim canım görüşmek dileğiyle :KK70:

benim 4 5 günün sonunda tartıda çıkan kilom 88.100 90 la başladım 1.900 gram gitmiş hayret ettim ve şuna bağlıyorum siz bendn zayıf olduğunz içindir kilo yükseldikçe daha fazla gidiyor mesela 60 kiloluk biri ayda 2 3 kilo verrken 100 kiloluk kişi 5 6 kilo verebilir öle düşünüyorum çok şaşırdım bende kilomu cizelgemde nasıl belirtecem hala bilmiyorum

yeniden düzenle canım :)

1200 gramda fena değil.Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende sık sık bu kilolarla ilgili vücut direnci yaşıyorum.Nasıl besleniyosun neler yiyip içiyosun yazarsan belki daha iyi yardımcı oluruz.Vücut direnç gösteriyo bazı zamanlarda ben bir aydır mücadele verdim inanki yeni yeni tekrar vermeye başladım.Sen aynen devam et yaptıklarınıda yazarsan elimden geldiğince fikir veririm en azından kendi yaptıklarımı söylerim canım görüşmek dileğiyle :KK70:

Evet canim dogru soyluyosun fena degil...Simdi basladigimiz gunden bugune genel olarak anlatayim bugun haric. Sabah kalkar kalkmaz zencefil+zerdacal karisimini limonlu bir sekilde 1 cay bardagi burnumu tutarakda olsa iciyorum.:)) Hemen 1 litrelik sisemi suyla doldurup onu bitirinceye kadar bekliyorum. Ardindan 1 tane elma yiyorum, bazen sutle corn flakes yiyorum, sekersizinden ve light sutunden. Yedikten sonra 1 litre daha su yapiyorum ve yarisini iciyorum. Ardindan 30 dklik, zumba yada egzersiz yapiyorum. Ter icinde kaliyorum ordan dusa, cikinca bir guzel yesil cayimi iciyorum ardindan 1 meyve ne olursa. Aksamda yapilan yemeklerden cok az yiyorum 6 dan once. 6 dan sonrada bisey yemiyorum genelde bu 10 gun boyle gecti. Oteki kalan 1 litremide yatana kadar icip bitiyorum .Nerde hata yapiyorum anlamadim.
Valla bekliyorum canim yorumunu, hizlandirayim istiyorum.

inş. ama ya su kaybıysa:KK43:(((((((((((((((

Sanmiyorum, eger oyle olsaydi diyete basladiginin 2.gununde gorurdun bu degisimi. ama sen 5, 6 gunden yani nerden baksan 1 haftadan bahsediyorsun. Haftada zaten 2 kilo en idealiymis maximum, 1,5 sa cok guzel ama 2 de iyi yani. Fazlasiysa durum vahim. OKudugum bir dergide yaziyordu. Haftada verilmesi gereken kilo diye, sen canini sikma, su falan degildir o hele 2.haftanda bitsin bir tartil ondan sonra daha iyi anlariz.

inş. ama ya su kaybıysa:KK43:(((((((((((((((

Sohbetinize giriyorum ama söylemeden edemicem eğer günlük aldığın su miktarı yeterliyse sudan gitmez.Şöyle düşün idrarla attığın suyu içerek geri alıyosun zaten vücudun döngüsü böyle.Sudan verdiğin kilo olsaydı içtiğin sudan vucut tekrar yerine koyardı:)

Sanmiyorum, eger oyle olsaydi diyete basladiginin 2.gununde gorurdun bu degisimi. ama sen 5, 6 gunden yani nerden baksan 1 haftadan bahsediyorsun. Haftada zaten 2 kilo en idealiymis maximum, 1,5 sa cok guzel ama 2 de iyi yani. Fazlasiysa durum vahim. OKudugum bir dergide yaziyordu. Haftada verilmesi gereken kilo diye, sen canini sikma, su falan degildir o hele 2.haftanda bitsin bir tartil ondan sonra daha iyi anlariz.

inşllah öyledir sonradan bak kafamı kurcaladı hani 1kilo gitse anlıcam da birden öle olunca şüphlendm

Kizlar bende size katilabilir miyimm :-)
Buraya uye olali 5sene oldu sanirim zayflamak icin uye olmstum ama basari gosteremedm malesef aksine daha da kilo aldim. İlk uye oldgmda 64kiloydum.en cok 66a cikmistim ve kendi kendime istahimi kesmeyle biraz yuruyus ve bol su ile 63e dusmustum 2hafta icinde.gayette saglikliydi.ama motibem kayboldu sartlar degisti derken suan 73kilo oldum ilk kez gecen ay gordum bu kiloyu ve biranda aldim.68lerdeydim 2ay oncesi e kadar:-( artik btsin istiyorum bu durum temelli btsin istiyorum ilk hedefim 66suan. Sonra yillardr gormedgm 61i gormeyi ozldimm :-) ve 56ile kapatmak istiyorum bu defteri. Yapablrmyz kizlar hekrs yapiyor 60yasinda 150kilo olan bayanlar suanda 50lere inebliyor bizde yapablr myiz :-)

Evet canim dogru soyluyosun fena degil...Simdi basladigimiz gunden bugune genel olarak anlatayim bugun haric. Sabah kalkar kalkmaz zencefil+zerdacal karisimini limonlu bir sekilde 1 cay bardagi burnumu tutarakda olsa iciyorum.:)) Hemen 1 litrelik sisemi suyla doldurup onu bitirinceye kadar bekliyorum. Ardindan 1 tane elma yiyorum, bazen sutle corn flakes yiyorum, sekersizinden ve light sutunden. Yedikten sonra 1 litre daha su yapiyorum ve yarisini iciyorum. Ardindan 30 dklik, zumba yada egzersiz yapiyorum. Ter icinde kaliyorum ordan dusa, cikinca bir guzel yesil cayimi iciyorum ardindan 1 meyve ne olursa. Aksamda yapilan yemeklerden cok az yiyorum 6 dan once. 6 dan sonrada bisey yemiyorum genelde bu 10 gun boyle gecti. Oteki kalan 1 litremide yatana kadar icip bitiyorum .Nerde hata yapiyorum anlamadim.
Valla bekliyorum canim yorumunu, hizlandirayim istiyorum.

Nerde hata yapıyosun 3 ana 3 ara öğün olmalı hayatında.Sen pek bişey yemiyomuşsun ki.Sonuçta diyetisyen değilim ama araştırmayı severim sağlıklı beslenme konusunda.Senin günlük yediklerinin kalorileri düşük baya vücut bu durumda kendini kıtlıkta hissedermiş ve savunmaya geçermiş.Ben sana bir günlük yediklerimi yazayım.Sabah kalkıyorum bir bardak su içiyorum ve sonraki bir saat içinde kahvaltımı yapıyorum.1 kk kadar beyaz peynir,5 adet zeytin,1 domates,1salatalık,1 dilim tam buğday ekmeği,mutlaka 1 adet haşlanmış yumurta ki bunu emzirdiğim için mutlaka yiyorum.2 ssat sonra 4 kaşık yoğurt veya 1 meyve yiyorum.bundan 1 saat sonra öğle öğünü 1 kase çorba veya sebze yemeği ekmeksiz yiyorum ekmek sadece kahvaltıda yiyorum.2 ssat sonra 4 kaşık yoğurt yada meyve yada diyet ürünü olabilir ara öğün olabilecek herhangi birşey yiyorum.saat 5-6 arasıda akşam yemeği çorba salata yada sebze yemeği salata,yada nohut veya kuru fasülyede olabilir abartmadan bir kase yiyorum salata yiyorum.Bu saatten sonra bişey yememeye çalışıyorum yesemde en geç saat 8 gibi meyve yiyorum.İşin püf noktası kalktansonra bir ssat içinde kahvaltı,öğle yemeği 12 ile 2 arasında yenecek aşkam yemeği 6 dan önce yenecek,6 dan sonra yesemde meyve yiyorum.Ben bu şekilde yapıyorum martın 26 sında başlamıştım 81.3 ile şimdi 71.1 kiloyum emzirmek avantajım oldu.Oyüzden spor yamadan verebildim sende spor yapıyomuşsun bak rahatlıkla verebilirsin. Bu arada yaşım 27 6 aylıkta bebeğim var.Benim bir günüm böyle işte arkadaşım sürçülisan ettiysem affola canım.

Buraya uye olali 5sene oldu sanirim zayflamak icin uye olmstum ama basari gosteremedm malesef aksine daha da kilo aldim. İlk uye oldgmda 64kiloydum.en cok 66a cikmistim ve kendi kendime istahimi kesmeyle biraz yuruyus ve bol su ile 63e dusmustum 2hafta icinde.gayette saglikliydi.ama motibem kayboldu sartlar degisti derken suan 73kilo oldum ilk kez gecen ay gordum bu kiloyu ve biranda aldim.68lerdeydim 2ay oncesi e kadar:-( artik btsin istiyorum bu durum temelli btsin istiyorum ilk hedefim 66suan. Sonra yillardr gormedgm 61i gormeyi ozldimm :-) ve 56ile kapatmak istiyorum bu defteri. Yapablrmyz kizlar hekrs yapiyor 60yasinda 150kilo olan bayanlar suanda 50lere inebliyor bizde yapablr myiz :-)

Hoşgeldin canım.Tabiki kilo vermek irade işi öncelikle güzellik değilde sağlık dersen bence işin daha kolay olur.Kaç yaşındasın neler yapıyorsun yazbilirmisin.Biz burda naçizane yaptıklarımızı paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz.Senide kabul ederiz aramıza tabiki tekrar hoşgeldin:KK70:

Teskr ederm hobulduk cnm :-) 22 yasindayim kilo gecmsimi zaten soyldim cok cabuk kilo alan ve cabuk verebilen bir bunyem var :-). 2 ucu keskin bicak yani :-) bnm en buyuk sorunum iradeszlik. Sabah full motiveyle kalkiyorum kahvalti hazrlarken sucukta pisirreym azcik yerim diyorum kwhvalti sirasinda tum tavayi pisirmis ve yaninda da ekmek hamur isi ne varsa yiyorum.sonra pisman oluyorum oglen duzelteyim diyorum gene ayni seyleri yasiyorum.tutamiyorum artik kendimi. Kisa sure icinde 2ay gbi 68den 73e hatta 75ide gordum. Noldu bana anlamiyorum atrtik :-( lakin sonum vahim..

Teskr ederm hobulduk cnm :-) 22 yasindayim kilo gecmsimi zaten soyldim cok cabuk kilo alan ve cabuk verebilen bir bunyem var :-). 2 ucu keskin bicak yani :-) bnm en buyuk sorunum iradeszlik. Sabah full motiveyle kalkiyorum kahvalti hazrlarken sucukta pisirreym azcik yerim diyorum kwhvalti sirasinda tum tavayi pisirmis ve yaninda da ekmek hamur isi ne varsa yiyorum.sonra pisman oluyorum oglen duzelteyim diyorum gene ayni seyleri yasiyorum.tutamiyorum artik kendimi. Kisa sure icinde 2ay gbi 68den 73e hatta 75ide gordum. Noldu bana anlamiyorum atrtik :-( lakin sonum vahim..

İşin zor ama imkansız değil bence biraz bizimle takıl motive olursun :)

hosgeldin canim, umarim hayirlisiyla diledigimiz kiloya, bedene kavusuruz

İşin zor ama imkansız değil bence biraz bizimle takıl motive olursun :)

bu dogru iste, burda gercekten motive oluyor insan. Cunku bende sucuk, yumurta hayraniyim, fakat kac haftadir elimi bile surmedim, dolapta oyle boynu bukuk halde yatiyorlar:), annem bazen kardesime yapiyor ama gene de elimi surmuyorum. kendimi baska seylerle oyaliyorum

bu dogru iste, burda gercekten motive oluyor insan. Cunku bende sucuk, yumurta hayraniyim, fakat kac haftadir elimi bile surmedim, dolapta oyle boynu bukuk halde yatiyorlar:), annem bazen kardesime yapiyor ama gene de elimi surmuyorum. kendimi baska seylerle oyaliyorum

Ah kuzucum kıyamam ben sana :)Boynu bükük bekleyen sucuk ve yumurta espiriside çok komik number one koptum ya canım...

Sizler nasil idarednze sahip cikiyorsnz? Aman bunuda yiyim nolckki demeden durabiliyorsnz :-)
Bn hep suna inanmismdr adam gbi 1ay diyet yaptin mi isin %80i bitmistr bnce. O 1 ay icinde hem kilo werms hem mideni kucultmus hmde nefsini koreltmis olursun. Ama 3gun yap birak,sonra tekrar dene vs. Sadce bedenini yormus ve bos yere ac birakmis olursn. :-D

X