-
- Konu Sahibi seyhanmerve
Arada öyle kaçamakları bende yapıyorum hemde bolca :) Ama artık karar verdim yapmicam dedim bugün 3. gün oluyor kararı alalıÖnemli olan bozduktan sonra kaldığın yerden devam etmek canım :)
haklısın :) içime su serptin vallahi :) bugün sadece çörek otlu yoğurt yedim öğğ :) kendime mercimek çorbası yapacağım bi saat sonra da ondan içeceğim bi kase :) birkaç gün sonra tartılıcam inşallah 1 kilo da olsa veririm :)
Canım bak buda olmamış bişey yemeden kilo verilirmi hiç.ye ama dikkat ederek ye kendini diyetteyim diye şartlama sağlıklı besleniyorum de.Çünkü diyetteyim dersen sürekli yeme isteğin doğar.3 ana 3 ara öğün altın kuralını unutma yoksa metabolizman alışır açlığa bi gram bile veremezsin canım vede kalktıktan sonraki bir saat içinde mutlaka kahvaltı yapıyoruz.Böyle biraz emir verir gibi oldu kusuruma bakma görüşürüz
yoo sorun değil. normalde iştahım çok fazla olduğu için az yemeye çalışıyorum. kahvaltı normalde de yapmıyorum kiaz yemeden kilo veremiyorum :/
Çubuk tarçın varya onu 2-3 dk suda kaynatıyosun çay gibi.Sonracığıma bir çay kaşığı bal koyduğun bardağa bu çayı koyup karıştırıyorsun akşam yatmadan önce sabah aç karına içiyorsun fakat belli bi dönem yapacaksın.Zararı var mı bilmiyorum ama kan şekerini dengeliyormuş,metabolizmayı hızlandırıp vede tatlı yeme isteğini gideriyomuş. Daha fazla detayı netten araştırabilirsin birçok yazı var canım
Canım bak buda olmamış bişey yemeden kilo verilirmi hiç.ye ama dikkat ederek ye kendini diyetteyim diye şartlama sağlıklı besleniyorum de.Çünkü diyetteyim dersen sürekli yeme isteğin doğar.3 ana 3 ara öğün altın kuralını unutma yoksa metabolizman alışır açlığa bi gram bile veremezsin canım vede kalktıktan sonraki bir saat içinde mutlaka kahvaltı yapıyoruz.Böyle biraz emir verir gibi oldu kusuruma bakma görüşürüz
arkadaşlar ben çok kötüyüm... bi yazı yazdım da, eğer okursanız sevinirim...
akıl almaya ihtiyacım var...
arkadaşlar ben çok kötüyüm... bi yazı yazdım da, eğer okursanız sevinirim...
akıl almaya ihtiyacım var...
estafurullah canim, fakat bende gorememiyorum yazini?
Selam kizlar,
Benim bugun 11.gunum dengeli ve saglikli beslenmede. Valla 11 gundr agzima ekmek, hamurisi, asitli icecekler yani akliniza gelen tum zararlari seylerden uzak durdum, yemedim. Canimda artik cekmiyor. Ama bir sorun var bence, 70.7 ile basladim 10 gunde 1.200 gram gitti. Ve durdu, veremiyorum. Bugun kalkayim bir sok tedavisi uygulayayim dedim, sabah kalkinca 1 simit, 1 yumurta, ve birazda beyaz peynir yedim. Aksamada bol salata yemeyi dusunuyorum. Anlamadim, sporumuda yapiyorum, ter bosaltiyorum resmen, aksam 6 dan sonrada bazen cok acikirsam 1 bardak sut, bazende mandalina yada elma yiyorum. Lutfen bir akil verin, ne yapmam gerekiyor. Hergun 3 litre suyumu, yesil cayimida iciyorum. Tartida bir 500 gram eksilse ohh be dicem, dicemde cikiyorum69.5 iniyorum69.5:))
Neyse, valla pirinc lapasi diye bisey var biliyomusunuz bilmiyorum ama ben yarinda onu uygulicam. Sizlerde yazin bana. Birde ben cizelge hazirlayayim diyorum. Ne zaman basladik. adimiz baslama kilomuz ve kac kilo olduk duzenli yazalim, buraya girdikcede goruruxz. Hadi kolay gelsin. Yorumlari bekliyorum kizlar,.
bence pirinç lapasını yapma arkadasm bu kilo verirken duraklamalar herkeste olur daha çok verende ve az verende bile benc e 2 3 gün sonra tekrar tartıldğında fark edersn daha önce duymustum . 10günde 1.200gram az değil doğru yoldasın:)))))) 20günde 2.400 ideali budur ayda 10kilo verip tekrar almaktansa az giden kiloları geri almazsn diye düşünüyorum
Selam kizlar,
Benim bugun 11.gunum dengeli ve saglikli beslenmede. Valla 11 gundr agzima ekmek, hamurisi, asitli icecekler yani akliniza gelen tum zararlari seylerden uzak durdum, yemedim. Canimda artik cekmiyor. Ama bir sorun var bence, 70.7 ile basladim 10 gunde 1.200 gram gitti. Ve durdu, veremiyorum. Bugun kalkayim bir sok tedavisi uygulayayim dedim, sabah kalkinca 1 simit, 1 yumurta, ve birazda beyaz peynir yedim. Aksamada bol salata yemeyi dusunuyorum. Anlamadim, sporumuda yapiyorum, ter bosaltiyorum resmen, aksam 6 dan sonrada bazen cok acikirsam 1 bardak sut, bazende mandalina yada elma yiyorum. Lutfen bir akil verin, ne yapmam gerekiyor. Hergun 3 litre suyumu, yesil cayimida iciyorum. Tartida bir 500 gram eksilse ohh be dicem, dicemde cikiyorum69.5 iniyorum69.5:))
Neyse, valla pirinc lapasi diye bisey var biliyomusunuz bilmiyorum ama ben yarinda onu uygulicam. Sizlerde yazin bana. Birde ben cizelge hazirlayayim diyorum. Ne zaman basladik. adimiz baslama kilomuz ve kac kilo olduk duzenli yazalim, buraya girdikcede goruruxz. Hadi kolay gelsin. Yorumlari bekliyorum kizlar,.
benim 4 5 günün sonunda tartıda çıkan kilom 88.100 90 la başladım 1.900 gram gitmiş hayret ettim ve şuna bağlıyorum siz bendn zayıf olduğunz içindir kilo yükseldikçe daha fazla gidiyor mesela 60 kiloluk biri ayda 2 3 kilo verrken 100 kiloluk kişi 5 6 kilo verebilir öle düşünüyorum çok şaşırdım bende kilomu cizelgemde nasıl belirtecem hala bilmiyorum
sanirim cizelgeni tekrar basdan yapman gerekiyor