- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
-
- Konu Sahibi seyhanmerve
Buarada kizlarr, bende bu sabah tarildim, ve tam 60 gosterdiYani 2kg vermisim
Cok sagol canim, senide tebrik ederim, az once belirtmeyi unutmusum, sonucta sende 2kg vermissin masallahTebrik ederim canım
insallah oyle degildir canim yaBişey diyecem ben geçen pazar 70.5 tim bugün 68.4 çıktım ama bi değişiklik yok gibi bende üstelikte şuanda regl im başladı.Acaba baskülüm mü bozuk bilemdeim pilini değiştiricem bakalım sanırım baskülüm yanlış gösteriyo
Cok sagol canim, senide tebrik ederim, az once belirtmeyi unutmusum, sonucta sende 2kg vermissin masallah
Darisi diyer haftalarin basina insallah
ben sabah tartıldım 62 çıktım bikaç defa çıktım aynı çıktı ama ölçülerim aynı yani aslında kilo vermedim neden gitti acaba şekeri ve ekmeği minumuma düşürdüm onun dışında az yemedim yaniGünaydın kızlar 68.4 kg geldim sevinemiyorum ama haala çok şişkoyum hiçbirşeye sığamıyorum
inşallah arkadaşım bende senin gibi hiçbirşey değişmemiş gibi hissediyorumBende senin gibiyim canim, tartiya ciktigimda positief gosteriyor, ama kendime ve aynaya bakiyorum hic birsey degismemis. Ama yavas yavas iste, hic degilse icimizde birseyler degismege baslamis demekki
tebriklerBuarada kizlarr, bende bu sabah tarildim, ve tam 60 gosterdiYani 2kg vermisim
bende hastayım şişkinlik varBişey diyecem ben geçen pazar 70.5 tim bugün 68.4 çıktım ama bi değişiklik yok gibi bende üstelikte şuanda regl im başladı.Acaba baskülüm mü bozuk bilemdeim pilini değiştiricem bakalım sanırım baskülüm yanlış gösteriyo
sonuc bu hafta 1 kilo aldım acaba cok yürüdü kasmı yaptım ama emin değilim(((((((((( 43:
yasadigim sey bir universte ögrencinin drami...spor saglikli beslenme tam alismisken sinav dönemi / dosya hazirlama vakti gelir catarStres denen kilolumuzun sebebi arkadasimiz davetsiz misafir gibi geli gitmeyide bilmez abur cubur ne varsa su son 2-3 de tükettim su dosya beni öldürdü haftaya basliycak sinavlar 6 günde tam 6 sinav bunlarin allahi yok ya olsun gece yarisina kadar dosa biterse evde sporumu yaparsam yarindan itibarende 0 dan baslarimmm.....
Insallah dedigin gibidir canim, moralini bozmasonuc bu hafta 1 kilo aldım acaba cok yürüdü kasmı yaptım ama emin değilim(((((((((( 43:
sagol canim, hep birlikte insallahben sabah tartıldım 62 çıktım bikaç defa çıktım aynı çıktı ama ölçülerim aynı yani aslında kilo vermedim neden gitti acaba şekeri ve ekmeği minumuma düşürdüm onun dışında az yemedim yani
inşallah arkadaşım bende senin gibi hiçbirşey değişmemiş gibi hissediyorum
tebrikler
bende hastayım şişkinlik var
sen kendini biliyosundur az yedin çok yürüdüysen dediğin gibi olabilir
ben sabah tartıldım 62 çıktım bikaç defa çıktım aynı çıktı ama ölçülerim aynı yani aslında kilo vermedim neden gitti acaba şekeri ve ekmeği minumuma düşürdüm onun dışında az yemedim yani
inşallah arkadaşım bende senin gibi hiçbirşey değişmemiş gibi hissediyorum
tebrikler
bende hastayım şişkinlik var
sen kendini biliyosundur az yedin çok yürüdüysen dediğin gibi olabilir
Canim hos geldin aramizayaaa arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve çok hoşuma gitti bayıldııımmmm... Bende kilo vermek istiyorum aranıza katılmak istiyorum isterseniz.. Ama benim durumum vahim.. Gerçi çok kilom yok.. Boy 1,63 kilo 60 ama ben bi 55 olmak istiyorum hatta 53 falan.. Benim asıl sorunum çok çok pis boğazlı olmam... Yani hamile hatunlar gibi gün içinde tonla şeye aş erip yiyorum ve bunun ilk sırasında da abur cubur geliyor!! Gerçi çok şükür kilo aldırmıyor o kadar yememe rağmen... Gece yeme alışkanlığım var çok fena (bi dönem kilo alma çabası içinde alıştım buna).. gece dediysem cipsler yine ilk sırada... Çikolatalara pastalara hayatta dayanamıyorum... Ve özellikle de astımım olduğu için her gece yatarken tam, 1 bardak ballı keçi sütü içiyorum.. Malum yağlı ve bir de bal...Zaten bu süte başlayalı 56'dan 60'a çıktım.. Ama bu beslenme alışkanlığımdan kurtulmak istiyorum çünkü eski kilo alma çabası içinde olan çiroz değilim kiii Ama ne yapacağım cipslerden abur cuburdan nasıl vazgeçeceğim gece boğazı nasıl tutacağım bilmiyoruuumm
Canim hos geldin aramizaHangimiz dayanamayiz ki cipslere, pastalara canim yaa, bende ayni senin gibiydim, ve abartmiyorum tek basima kocaman bir tabaga (dolu dolu ama) bitirebilirdim, ama artik cok sukur yapmiyor, cunku kendime bir dur artik dedim. O azmin gelmesi cok onemli bence, cunku eskiden de hep oyle derdim ama aksama gene yapacagimi yapardim.
Sonucta her yedigimde sadece pismanlik hissediyordum ve karnim da dolu oldugu icin patlayacakmis gibi
Bende 160 boydayim ve kilom suan 60, ama eskiden 72yi de gormustum, ama 65e fena halde takilmistim, benim buyuk sorunun gobegim, fazla gobekligim, ve basen kalca yani ne ararsan
Ama kendime defter tutuyorum simdi ne yiyip ictigimi yaziyorum (hatta olculeriyle birlikte) Ve en onemlisi tabagimi degistirdim, artik su kucuk kalvalti tabagini kulaniyorum ogunlerimde (yemekler bu sekilde daha fazla geliyor gozume).
Ve mazaya gittigimde abur cubur seyleri yerine, sagilikli ve daha az kalorili seyler aliyorum (eeehh ne demisler gozden uzak olan gonulden de uzak olur)
Istesem suan bile kalkip kek yapabilirim (bundan 1-2 ay oncesine her haftada 1 yapardim) ama artik hayir yapmiyorum.
Ve bol su iciyorum.
Ve canim artik fazla abur cubur yememek icin kendimi oyalicak seyler yapiyorum (hobbylerim, ya da yuruyus)
Biraz uzun oldu canim, ama insallah biraz da olsa yardimci olabilmisimdir.
Bu kilolar insallah gidecek canim
Biliyorum canim bir cirpida birakmak zor, ama alistara alistara biraksan. Mesela bir paket abur cubur yerine cok az alip bir ara ogun olarak mesela. Meyve bende normalde fazla yemeyen bir insandim, ama simdi ara ogunlerimden eksik etmiyorum. kucuk bir kasenin icine kucuk kucuk dilimliyorum (hem boylece goze de cok gozukuyor) Mesela elmanin uzerine tarcin, buna bayiliyorum.inşallah ama yaaaya ben çok ders çalışıyorum. ve çalışırken de çok yiyorum.. hiç meyve alışkanlığım da yok ki onu yiyeyim.. su konusunda iyiyimdir çok içerim gece bile bi yarım litre içerim :) ama abur cubur konusu çok fena dediğin gibi akşam olunca yine yapacağımı yapıyorum...
ve işin komiği bildiğiniz kokuları falan gelir burnuma resmen gözüm döner yanitatlılar sağolsun işte göbek olmaz mı ((
deneyeceğim ben de.. inşallah olur.. olur mu olur işte.. gerçi ramazanda ne yapacağız o da önemli sanırım..
yaaa arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve çok hoşuma gitti bayıldııımmmm... Bende kilo vermek istiyorum aranıza katılmak istiyorum isterseniz.. Ama benim durumum vahim.. Gerçi çok kilom yok.. Boy 1,63 kilo 60 ama ben bi 55 olmak istiyorum hatta 53 falan.. Benim asıl sorunum çok çok pis boğazlı olmam... Yani hamile hatunlar gibi gün içinde tonla şeye aş erip yiyorum ve bunun ilk sırasında da abur cubur geliyor!! Gerçi çok şükür kilo aldırmıyor o kadar yememe rağmen... Gece yeme alışkanlığım var çok fena (bi dönem kilo alma çabası içinde alıştım buna).. gece dediysem cipsler yine ilk sırada... Çikolatalara pastalara hayatta dayanamıyorum... Ve özellikle de astımım olduğu için her gece yatarken tam, 1 bardak ballı keçi sütü içiyorum.. Malum yağlı ve bir de bal...Zaten bu süte başlayalı 56'dan 60'a çıktım.. Ama bu beslenme alışkanlığımdan kurtulmak istiyorum çünkü eski kilo alma çabası içinde olan çiroz değilim kiii Ama ne yapacağım cipslerden abur cuburdan nasıl vazgeçeceğim gece boğazı nasıl tutacağım bilmiyoruuumm
Biliyorum canim bir cirpida birakmak zor, ama alistara alistara biraksan. Mesela bir paket abur cubur yerine cok az alip bir ara ogun olarak mesela. Meyve bende normalde fazla yemeyen bir insandim, ama simdi ara ogunlerimden eksik etmiyorum. kucuk bir kasenin icine kucuk kucuk dilimliyorum (hem boylece goze de cok gozukuyor) Mesela elmanin uzerine tarcin, buna bayiliyorum.
Yada o da olmadi bildigin salatalik ya da dometes de atistirmalik olabilir.
Ama genede alisverisde bizlere iyi gelen seyleri almamizda yarar var canim, diyerlerin yanindan bile gecmemeye calis. Ben oyle yapiyorum, annem masus eder gibi genede hep soyler sunu da alalim diye sonrada donup bana bakar ve simdi bana kizacaksin der
Yapiyormusun bilmiyorum canim ama, 3 ara 3 ana ogun oneririm, aksamlari erken yatip sabahlarida erken kalmaya calis. (biliyorum kulaga hic hos gelmiyor, Ben aslinda tam bir uykucuyum, ama buraya katildim katilali saat kurup erken kalkiyorum gune, gercekten iyi geliyor.
Ramazanda ne yapacagini bilimeyenlerden biride benim, ama burdaki onerilere gore bol bol su iftardan sonra, ve cok az yemek, ve tabikide full olamasada egzersizler
Bişey diyecem ben geçen pazar 70.5 tim bugün 68.4 çıktım ama bi değişiklik yok gibi bende üstelikte şuanda regl im başladı.Acaba baskülüm mü bozuk bilemdeim pilini değiştiricem bakalım sanırım baskülüm yanlış gösteriyo
Buarada kizlarr, bende bu sabah tarildim, ve tam 60 gosterdiYani 2kg vermisim
inş değildir canm