Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

kizlar merhabalar.. ben merve bende bu diyetle cebellesip duranlardanim.. bende hersey super de bi dogru düzgün diyet yoldaslari bulamadim kendime. ve inanin bu cok onemli. moral destek gerekirse yönlendirmek.. ben uc yillik evliyim ve iki yasinda oglum var 70 kiloyla evlendim 95 kiloyla doguma girdim :) tam 25 kilo aldim. bu iki sene icersinde cik onemsemedim emziriyorum diye iki ay once 82 kiloydum bir hirs yaptim iki ayda kacamak ta yaparak 10 kilo verdim. suanda bu sabah tartildim 71.50 kiloyum hedefim ise bayrama 62 kiloya inmek.. hedefim bu yani. araniza alirsaniz memnun olurum. ve soyle bisey yapalim isterseniz. cuma gunleri tarti günümüz olsun ve her cuma tartilip yazalim. ise ya r io daha once yapmisligim var :) görüşmek üzere kizlar

Hoşgeldin canım bende yıllık evliyim 1,5 yasında kızım var :) 2 ayda güzel kilo vermişssin inş. vericez kiloları ama ramazanda nasıl olcak bilemiyoruz /:

abur cubur çikolatalar gece yemek yemeler hepsi en sevdigim şeyler arasında ancak karar verince bi süre sonra alısıyorsun arada kacamak yapınca cok aklına gelmiyor

Merhaba canımm aramıza hoşgeldinn valla çikolatalar pastalar cipsler en büyük düşmanımız birazcık hırs yapcan eger gerçekten istiyosan elinden geleni yapıcan zayıflamak için ama istemen en önemlisii istedikten sora zaten yaparsın ve uzak durucan o bol kalorili gıdalardan bi paket cips yerine bi meyve yiycen mesela D sütü sağlığın için içiyosun o konuda yapabilicek bişey yok ama akşam yemegini çok yemeyip yada spor yapıp dengeleyebilirsin belkii canım D umarım hayallerine kavuşursun :))

Merhaba canımm aramıza hoşgeldinn valla çikolatalar pastalar cipsler en büyük düşmanımız birazcık hırs yapcan eger gerçekten istiyosan elinden geleni yapıcan zayıflamak için ama istemen en önemlisii istedikten sora zaten yaparsın ve uzak durucan o bol kalorili gıdalardan bi paket cips yerine bi meyve yiycen mesela D sütü sağlığın için içiyosun o konuda yapabilicek bişey yok ama akşam yemegini çok yemeyip yada spor yapıp dengeleyebilirsin belkii canım D umarım hayallerine kavuşursun :))

Hoş geldin canım.Kilolarımız nerdeyse aynı gibi bende 81 ile başladım şu an 69,5 kiloyum ama ben başlayalı 4 ay olacak nerdeyse .Kısa zamanda iyi yol katetmişsin tebrikler

Ramazanda geldi çattı istediğim kadar kilo veremedim kilo almam inşallah
Valla canim daha az once annemle konustuk (kendisi rahatsiz oldugundan oruc tutamiyor, vakat ben tutucam Rabbimin izniyle insallah) Kizim yapiyim borek felan diyor, anne hayir hic gerek yok zaten iftardan sonra hemen tikaniyor insan. Kizim sana kiyamiyorumki diyor Caniiimm bende ona kiyamam, ama genede anlastik bu sene diyer seneler gibi borekler corekler yapmicaz.

Canim hos geldin aramizaBiraz azimle hirs yaparsak basaririz insallah

Anneler bir başkadır canım . benimki uzakta özledim

Hepinize ilgilendiğiniz için çoook teşekkür ederim :) tamam söz çalışacağım artık valla :) bir yol bulunacak ne yapalım..
ama ramazan da önemli tabi.. inşallah hayırlısı olur hepimiz için
hadi verelim kilolarıııııı

tesekkürler canım ama ben hep burdaydım önerilerin cok güzel

Kizlar beni de alin araniza 175 boyunda 67kikiloyum.hedefim 60. 3haftadir yediklerime dikkat ediyorum ama pek ilerleme kaydedemedim sanirim ara sira bozdugum icin.ama onu bile hic abartmadim.jilian yapiyorum level3teyim.ramazanla beraber sıkı tutmayi dusunuyorum ama spor yapip dikkat ettigim halde kilo verememem sinirimi bozdu cokmus durumdayim

Hoşgeldin canım.Umarım istediğin motivasyonu burada yakalarsın.Üzülme kilo veremem diye vücudun tepkisi olabilir.Birde şunu söylim dikkat edip vede spor yapıp kilo verememişssinya nedeni başka bir şey mi acaba hormonlarına baktırdın mı hiç onu merak ettim.Herşeye rağmen moralini bozma boşver kilo vermekte almakta bizim elimizde azmin bol olsun canım

Kas yogunlugum artmis olabilir diye dusundum ben.bi de cok sıkı diyet yapmiyorum yoksa cok sıkılıyorum :/ saglikli beslenmeye calisiyorim mesela demin sutlu tatlimi da yedim yani zararli seylerden uzak durmaya calisiyorum sadece. Hormonlarima baktiricam gidip yarin ins saglik sorunum yoktur yoksa kilo vermem cok zorlasicak :/

Canim hosgeldin aramiza. Insallah basaririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…