- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
-
- Konu Sahibi seyhanmerve
kizlar merhabalar.. ben merve bende bu diyetle cebellesip duranlardanim.. bende hersey super de bi dogru düzgün diyet yoldaslari bulamadim kendime. ve inanin bu cok onemli. moral destek gerekirse yönlendirmek.. ben uc yillik evliyim ve iki yasinda oglum var 70 kiloyla evlendim 95 kiloyla doguma girdim :) tam 25 kilo aldim. bu iki sene icersinde cik onemsemedim emziriyorum diye iki ay once 82 kiloydum bir hirs yaptim iki ayda kacamak ta yaparak 10 kilo verdim. suanda bu sabah tartildim 71.50 kiloyum hedefim ise bayrama 62 kiloya inmek.. hedefim bu yani. araniza alirsaniz memnun olurum. ve soyle bisey yapalim isterseniz. cuma gunleri tarti günümüz olsun ve her cuma tartilip yazalim. ise ya r io daha once yapmisligim var :) görüşmek üzere kizlar
Ramazanda geldi çattı istediğim kadar kilo veremedim kilo almam inşallah
abur cubur çikolatalar gece yemek yemeler hepsi en sevdigim şeyler arasında ancak karar verince bi süre sonra alısıyorsun arada kacamak yapınca cok aklına gelmiyor
yaaa arkadaşlar yorumlarınızı okudum ve çok hoşuma gitti bayıldııımmmm... Bende kilo vermek istiyorum aranıza katılmak istiyorum isterseniz.. Ama benim durumum vahim.. Gerçi çok kilom yok.. Boy 1,63 kilo 60 ama ben bi 55 olmak istiyorum hatta 53 falan.. Benim asıl sorunum çok çok pis boğazlı olmam... Yani hamile hatunlar gibi gün içinde tonla şeye aş erip yiyorum ve bunun ilk sırasında da abur cubur geliyor!! Gerçi çok şükür kilo aldırmıyor o kadar yememe rağmen... Gece yeme alışkanlığım var çok fena (bi dönem kilo alma çabası içinde alıştım buna).. gece dediysem cipsler yine ilk sırada... Çikolatalara pastalara hayatta dayanamıyorum... Ve özellikle de astımım olduğu için her gece yatarken tam, 1 bardak ballı keçi sütü içiyorum.. Malum yağlı ve bir de bal...Zaten bu süte başlayalı 56'dan 60'a çıktım.. Ama bu beslenme alışkanlığımdan kurtulmak istiyorum çünkü eski kilo alma çabası içinde olan çiroz değilim kiii Ama ne yapacağım cipslerden abur cuburdan nasıl vazgeçeceğim gece boğazı nasıl tutacağım bilmiyoruuumm
kizlar merhabalar.. ben merve bende bu diyetle cebellesip duranlardanim.. bende hersey super de bi dogru düzgün diyet yoldaslari bulamadim kendime. ve inanin bu cok onemli. moral destek gerekirse yönlendirmek.. ben uc yillik evliyim ve iki yasinda oglum var 70 kiloyla evlendim 95 kiloyla doguma girdim :) tam 25 kilo aldim. bu iki sene icersinde cik onemsemedim emziriyorum diye iki ay once 82 kiloydum bir hirs yaptim iki ayda kacamak ta yaparak 10 kilo verdim. suanda bu sabah tartildim 71.50 kiloyum hedefim ise bayrama 62 kiloya inmek.. hedefim bu yani. araniza alirsaniz memnun olurum. ve soyle bisey yapalim isterseniz. cuma gunleri tarti günümüz olsun ve her cuma tartilip yazalim. ise ya r io daha once yapmisligim var :) görüşmek üzere kizlar
Napayim canim, aksi taktirde dogru durust baslicam yok cunkumasallah canım sen baya yapıyorsun
Canim hiiiic takma, sonucta 1de olsa vermissinMalesef 1 kg eksik gösteriyomuş pili zayıflamış
sagol canim darisi hepimizin basina insallah, cok umutluyumsüperr tebrikleerrr
Valla canim daha az once annemle konustuk (kendisi rahatsiz oldugundan oruc tutamiyor, vakat ben tutucam Rabbimin izniyle insallah) Kizim yapiyim borek felan diyor, anne hayir hic gerek yok zaten iftardan sonra hemen tikaniyor insan. Kizim sana kiyamiyorumki diyorRamazanda geldi çattı istediğim kadar kilo veremedim kilo almam inşallah
Canim hos geldin aramizakizlar merhabalar.. ben merve bende bu diyetle cebellesip duranlardanim.. bende hersey super de bi dogru düzgün diyet yoldaslari bulamadim kendime. ve inanin bu cok onemli. moral destek gerekirse yönlendirmek.. ben uc yillik evliyim ve iki yasinda oglum var 70 kiloyla evlendim 95 kiloyla doguma girdim :) tam 25 kilo aldim. bu iki sene icersinde cik onemsemedim emziriyorum diye iki ay once 82 kiloydum bir hirs yaptim iki ayda kacamak ta yaparak 10 kilo verdim. suanda bu sabah tartildim 71.50 kiloyum hedefim ise bayrama 62 kiloya inmek.. hedefim bu yani. araniza alirsaniz memnun olurum. ve soyle bisey yapalim isterseniz. cuma gunleri tarti günümüz olsun ve her cuma tartilip yazalim. ise ya r io daha once yapmisligim var :) görüşmek üzere kizlar
Valla canim daha az once annemle konustuk (kendisi rahatsiz oldugundan oruc tutamiyor, vakat ben tutucam Rabbimin izniyle insallah) Kizim yapiyim borek felan diyor, anne hayir hic gerek yok zaten iftardan sonra hemen tikaniyor insan. Kizim sana kiyamiyorumki diyorCaniiimm bende ona kiyamam, ama genede anlastik bu sene diyer seneler gibi borekler corekler yapmicaz.
Merhaba canımm aramıza hoşgeldinnvalla çikolatalar pastalar cipsler en büyük düşmanımız birazcık hırs yapcan eger gerçekten istiyosan elinden geleni yapıcan zayıflamak için ama istemen en önemlisii istedikten sora zaten yaparsın ve uzak durucan o bol kalorili gıdalardan bi paket cips yerine bi meyve yiycen mesela D sütü sağlığın için içiyosun o konuda yapabilicek bişey yok ama akşam yemegini çok yemeyip yada spor yapıp dengeleyebilirsin belkii canım D umarım hayallerine kavuşursun :))
Kizlar beni de alin araniza175 boyunda 67kikiloyum.hedefim 60. 3haftadir yediklerime dikkat ediyorum ama pek ilerleme kaydedemedim sanirim ara sira bozdugum icin.ama onu bile hic abartmadim.jilian yapiyorum level3teyim.ramazanla beraber sıkı tutmayi dusunuyorum ama spor yapip dikkat ettigim halde kilo verememem sinirimi bozdu cokmus durumdayim
Hoşgeldin canım.Umarım istediğin motivasyonu burada yakalarsın.Üzülme kilo veremem diye vücudun tepkisi olabilir.Birde şunu söylim dikkat edip vede spor yapıp kilo verememişssinya nedeni başka bir şey mi acaba hormonlarına baktırdın mı hiç onu merak ettim.Herşeye rağmen moralini bozma boşver kilo vermekte almakta bizim elimizde azmin bol olsun canım
Oyleler canim. Uzulme insallah yakin zamanda gorursun anneni. Rabbim onlara uzun omurler versinAnneler bir başkadır canım . benimki uzakta özledim
Canim hosgeldin aramiza. Insallah basaririzKizlar beni de alin araniza175 boyunda 67kikiloyum.hedefim 60. 3haftadir yediklerime dikkat ediyorum ama pek ilerleme kaydedemedim sanirim ara sira bozdugum icin.ama onu bile hic abartmadim.jilian yapiyorum level3teyim.ramazanla beraber sıkı tutmayi dusunuyorum ama spor yapip dikkat ettigim halde kilo verememem sinirimi bozdu cokmus durumdayim