- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
-
- Konu Sahibi seyhanmerve
kızlar doktorlar sezeryan göbeği kalır diye bişey yok spor yapın diyor bence kendimizi şartlamayalım ısrarla devam edelim yılmadan benimde duruyor ama gidecek kafaya koydum
Iyi gezmeler canim. Veremesen bile, almamaya dikat etiyi geceler kızlar3-4 gündür giriyorum öyle okuyup cıkıyorumm eşim izinde geziyoruz diyete eskisi gibi önem veremesemde yürüyüş full ayaklarım su topladı yeni gelenlere hepsine kocaman merhaba
iyi geceler kızlar3-4 gündür giriyorum öyle okuyup cıkıyorumm eşim izinde geziyoruz diyete eskisi gibi önem veremesemde yürüyüş full ayaklarım su topladı yeni gelenlere hepsine kocaman merhaba
Iyi gezmeler canim. Veremesen bile, almamaya dikat et
Oh gez bakalım bizim yerimizede gez iyi eğlenceler canım
yarım kilo almısım galiba :/
Nazarı olsun canım o da
yasadigim sey bir universte ögrencinin drami...spor saglikli beslenme tam alismisken sinav dönemi / dosya hazirlama vakti gelir catarStres denen kilolumuzun sebebi arkadasimiz davetsiz misafir gibi geli gitmeyide bilmez abur cubur ne varsa su son 2-3 de tükettim su dosya beni öldürdü haftaya basliycak sinavlar 6 günde tam 6 sinav bunlarin allahi yok ya olsun gece yarisina kadar dosa biterse evde sporumu yaparsam yarindan itibarende 0 dan baslarimmm.....
Arkadaşlar benim moralim çok bozuldu bugünbi avm ye gittik orda güzel pantolanlar gördüm ama hiç bedenime göre bulamadım ne olacak bu hep böylemi gidecek kiloysa veriyorum demekki vermekte bi işe yaramıyo ben kıyafetlerin içine ne zaman sığcam yaw
üzülme arkadaşım bende senin gibiydim. bugün terziye pantolonlarımı götürüp daralttırdım. oysa onlarıda 2 ay önce severek almıştım bu arada 42 bedendim demekki zayıflamışım darısı sana :) bir gün gelecek o kıyafetleri alacaz buseferde onları terziye götürüp daraltıracaz. umutsuz olma yılmak yok diyete ve spora devam
Canim hic takma kafana, Rabbim yardimcin olsun, insallah hayirlisiyla atlatip morelin yuksek olarak baslarsin. Bol sans canimyasadigim sey bir universte ögrencinin drami...spor saglikli beslenme tam alismisken sinav dönemi / dosya hazirlama vakti gelir catarStres denen kilolumuzun sebebi arkadasimiz davetsiz misafir gibi geli gitmeyide bilmez abur cubur ne varsa su son 2-3 de tükettim su dosya beni öldürdü haftaya basliycak sinavlar 6 günde tam 6 sinav bunlarin allahi yok ya olsun gece yarisina kadar dosa biterse evde sporumu yaparsam yarindan itibarende 0 dan baslarimmm.....
Bende senin gibiyim canim, tartiya ciktigimda positief gosteriyor, ama kendime ve aynaya bakiyorum hic birsey degismemis. Ama yavas yavas iste, hic degilse icimizde birseyler degismege baslamis demekkiGünaydın kızlar 68.4 kg geldim sevinemiyorum ama haala çok şişkoyum hiçbirşeye sığamıyorum
Bende senin gibiyim canim, tartiya ciktigimda positief gosteriyor, ama kendime ve aynaya bakiyorum hic birsey degismemis. Ama yavas yavas iste, hic degilse icimizde birseyler degismege baslamis demekki