Diyete basliyoruz bayanlar 70 den 50 ye dusmek icin varim, ya siz???

haklisin canim, genede ipin ucunu kacirmadan yapmak gerek

Kızlar ben zayıflama kararını tam bir hafta önce aldım.Vejeteryanım ve ona uygun diyet yapıyorum.Ayrıca da hergün 6km yol yürüyorum tempolu şekilde.geçen hafta ilk tartıldığımda 71kiloydum şuan tam olarak 68 kiloyum.Ve akşam yürüyüşe çıkmadan önce ve geldikten sonra tartılıyorum tam olarak 700 kalori azalmış oluyor.Yürüyüşün etkisini azımsamayın gerçekten işe yarıyor.Hedefim 57 boyum 1.67 olduğu için.Malum ramazanda geliyo onda da aynen akşam yürüyüşlerini yaparsak hepimiz çok güzel şekilde zayıflayabiliriz.

Maşaallah canım sana ya bir haftada 3 kilo gitmiş bu azimle devam yürümende güzel.Bende arada bir çıkıyordum ama artık çıkamicam yürüyüşe kolay gelsin canım yaz buraya sık sık

valllla super darısıı başımıza inşallah

metabolizman hızlı olduğu için şanslısın :) benimki yavaş, hatta 2 ay öncesine kadar tiroit tedavisi gördüm, lanet kilolarımın sebebi tiroit

herkese selam ben tatildeyim hala. köydeyim hava mis, herşey doğal... diyetime çok dikkat edemesemde spora devam . burda tartıda yok galiba 1 kg vermişimdir ama hala göbek sorunum var toplamıyor bir türlü sezeryan göbeği off.. off...

Oh ne güzel keyfini çıkarKöy deyince bende köyümü yaylamı özledim bitsin bu gurbetlik yawAh canım ya sezeryan olupta göbeği olmayan varmı ki 7 ay oldu haala trabzon ekmeği gibi duruyo karnımda

günaydın kızlar
Canım bir öneride bulunayım sana leslienin hızlandırılmışları var 12 dk lıklar öyle uzun uzun yapamıyorum ben bebeğimden dolayı iyi işe yarıyor 12 dk da 3 mil yapıyosun.sorun olursa cevaplarım
duymamıştım bir bakayım indirebileceğim bi yer varmı

günaydın kızlar
duymamıştım bir bakayım indirebileceğim bi yer varmı

Canım ben hiç indirmedim youtubeden arama yapıyorum.Beni bir saatlik leslie çok sıkıyor.Belki sanada yararı olur dedim.En yüksek seviye 4 mil olanı buldum.Aramak için şunları yaz ' leslie part4 fat burning yaz geliyo.Bide leslie tek değil 6 kişi daha var hem sıkılmıyosun hemde kısa canım...

Oh ne güzel keyfini çıkarKöy deyince bende köyümü yaylamı özledim bitsin bu gurbetlik yawAh canım ya sezeryan olupta göbeği olmayan varmı ki 7 ay oldu haala trabzon ekmeği gibi duruyo karnımda

kızlar doktorlar sezeryan göbeği kalır diye bişey yok spor yapın diyor bence kendimizi şartlamayalım ısrarla devam edelim yılmadan benimde duruyor ama gidecek kafaya koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…