- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
-
- Konu Sahibi seyhanmerve
kızlar bir lahmacun yesem bozulur mu diyetim ?
benide aranıza alın şuan kilomu bilmiyorum ama 70 lerde varım ve 55 hatta 57 olsam yeter bunu bşir kere yaptım tekrar yapabşlirim ama o ilk karar ilk adım b turlu atamıyorum
haklisin canim, genede ipin ucunu kacirmadan yapmak gerekNerde okudum hatırlamıyorum ama biri yazmıştı şu metabolizmanın yavaşlaması olayını diyetisyeni şöyle yaptırıyomuş ona metabolizmayı şaşırtmak için 10 gün hiç kaçamaksız listene uyacaksın 11. günde istediğini yiyeceksin demiş.ben iki kere kaçamak yaptım geçen perşembe başlamıştım kaçamaksız olarak o da pazara geliyo.İyi bir sonuç alırsam abatmadan farklı birşey yemek istiyorum.Çünkü bu yavaşlayan metabolizmadan bayağı bir çektim
tam bilmiyorum korkuyorum, ama buyuk boy olmassa iyi olur yada yarisi. Gerci yarisi nekadar etikiler onuda bilmyorumkızlar bir lahmacun yesem bozulur mu diyetim ?
hosgeldin canim, insallah kurtulucagiz bu kilocuklardanbenide aranıza alın şuan kilomu bilmiyorum ama 70 lerde varım ve 55 hatta 57 olsam yeter bunu bşir kere yaptım tekrar yapabşlirim ama o ilk karar ilk adım b turlu atamıyorum
Kızlar ben zayıflama kararını tam bir hafta önce aldım.Vejeteryanım ve ona uygun diyet yapıyorum.Ayrıca da hergün 6km yol yürüyorum tempolu şekilde.geçen hafta ilk tartıldığımda 71kiloydum şuan tam olarak 68 kiloyum.Ve akşam yürüyüşe çıkmadan önce ve geldikten sonra tartılıyorum tam olarak 700 kalori azalmış oluyor.Yürüyüşün etkisini azımsamayın gerçekten işe yarıyor.Hedefim 57 boyum 1.67 olduğu için.Malum ramazanda geliyo onda da aynen akşam yürüyüşlerini yaparsak hepimiz çok güzel şekilde zayıflayabiliriz.
kızlar bir lahmacun yesem bozulur mu diyetim ?
Kızlar ben zayıflama kararını tam bir hafta önce aldım.Vejeteryanım ve ona uygun diyet yapıyorum.Ayrıca da hergün 6km yol yürüyorum tempolu şekilde.geçen hafta ilk tartıldığımda 71kiloydum şuan tam olarak 68 kiloyum.Ve akşam yürüyüşe çıkmadan önce ve geldikten sonra tartılıyorum tam olarak 700 kalori azalmış oluyor.Yürüyüşün etkisini azımsamayın gerçekten işe yarıyor.Hedefim 57 boyum 1.67 olduğu için.Malum ramazanda geliyo onda da aynen akşam yürüyüşlerini yaparsak hepimiz çok güzel şekilde zayıflayabiliriz.
valla vicdanımla lahmacun arasında kaldım ve yemedim :))) diyetime sadık kalmam lazım
süpeersiinnnaynen devam gerçekten buraya gelip okuyunca dahada sahipleniyorum diyetii
ah canim ya, resmen bize iskence cektirmeye calisiyorlar, ama biz pes etmicezvalla vicdanımla lahmacun arasında kaldım ve yemedim :))) diyetime sadık kalmam lazım
herkese selam ben tatildeyim hala. köydeyim hava mis, herşey doğal... diyetime çok dikkat edemesemde spora devam . burda tartıda yok galiba 1 kg vermişimdir ama hala göbek sorunum var toplamıyor bir türlü sezeryan göbeği off.. off...
duymamıştım bir bakayım indirebileceğim bi yer varmıCanım bir öneride bulunayım sana leslienin hızlandırılmışları var 12 dk lıklar öyle uzun uzun yapamıyorum ben bebeğimden dolayı iyi işe yarıyor 12 dk da 3 mil yapıyosun.sorun olursa cevaplarım
günaydın kızlar
duymamıştım bir bakayım indirebileceğim bi yer varmı
Oh ne güzel keyfini çıkarKöy deyince bende köyümü yaylamı özledim bitsin bu gurbetlik yaw Ah canım ya sezeryan olupta göbeği olmayan varmı ki 7 ay oldu haala trabzon ekmeği gibi duruyo karnımda
herkese selam ben tatildeyim hala. köydeyim hava mis, herşey doğal... diyetime çok dikkat edemesemde spora devam . burda tartıda yok galiba 1 kg vermişimdir ama hala göbek sorunum var toplamıyor bir türlü sezeryan göbeği off.. off...