- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
-
- Konu Sahibi seyhanmerve
ay canim, ah su kacamaklar! Yapiyormusun bilmiyorum fakat ben ana ogunlerimde artik hep bildigin kucuk kalvalti tabagini kulanuyorum, ve yemeyimi az boldugum zaman bile gozume cok geliyor
Ya sorma aliswerise gitmeye cekiniyorum ...HIc bisey yakismiyooo artik ..
of ya o sıkıntı bendede var hiç birşey olmuyo gibi ve inatlada almıyorum küçük alcam diye 4 5 kıyafetle idare ediyorum 5 aydır[/QUOT
Aynı benim durum bir gün zayıflarsam bi daha giyemem diye almıyorum
Bende kilo alımına sebep ekmek ve türevi şeyler. Adet dönemi öncesi hariç öle şeker tatlı şeylere de düşkünlğüm yok. Kızartma vs yemem. Kola çok az içerim ayda yılda bir işte.. Ya bu karbonhidrat alımını ya da ekmek olayında ne yapıyorsunuz.
Yok canim tam 4 gundur bende kacamak yapmiyorum, senin yaptigini sanmistim. Ama dun berbat oldugum an da oldu yani, ama nasil olduysa direndim. Annem sarma yapmis (dayanamam) Kokusunu resmen icime cekiyorum, ama hayirkaçamak mı yapıyorsun anlamadım ama şu tabak işini iyi yapmışsın Aferin sana ya iyi işte oturmuş bişeylerben kaçamak yapmıyodum ama kocam saolsun iki akşamdır yapıyorum ama bunun bir cezası olmalı:18::18::18: yarın kalori olarak daha az yemeyi düşünüyorum bi şekilde dengelemem lazım.Hareket etmeye çalışıyorum çok olmasada biliyosun benim metabolizma bayağı yavaşladı.Vede şu haftanın birincisi olayı beni bayağı havaya soktu hadi bakalım nolcak görcez canım
Yok canim tam 4 gundur bende kacamak yapmiyorum, senin yaptigini sanmistim. Ama dun berbat oldugum an da oldu yani, ama nasil olduysa direndim. Annem sarma yapmis (dayanamam) Kokusunu resmen icime cekiyorum, ama hayirkaçamak mı yapıyorsun anlamadım ama şu tabak işini iyi yapmışsın Aferin sana ya iyi işte oturmuş bişeylerben kaçamak yapmıyodum ama kocam saolsun iki akşamdır yapıyorum ama bunun bir cezası olmalı:18::18::18: yarın kalori olarak daha az yemeyi düşünüyorum bi şekilde dengelemem lazım.Hareket etmeye çalışıyorum çok olmasada biliyosun benim metabolizma bayağı yavaşladı.Vede şu haftanın birincisi olayı beni bayağı havaya soktu hadi bakalım nolcak görcez canım
sarma dedin mi benim için sular durur, nasıl dayandın ya?? :))Yok canim tam 4 gundur bende kacamak yapmiyorum, senin yaptigini sanmistim. Ama dun berbat oldugum an da oldu yani, ama nasil olduysa direndim. Annem sarma yapmis (dayanamam) Kokusunu resmen icime cekiyorum, ama hayironun yerine light krakerlerimi aldim, domates, salatalik, light surme peynir, annemse karsimda sarmalari goturuyor, ama genede aclik hissetmedim halla halla
Vallahi bende sabirlilikla pazar gununu bekliyorum
Bende kilo alımına sebep ekmek ve türevi şeyler. Adet dönemi öncesi hariç öle şeker tatlı şeylere de düşkünlğüm yok. Kızartma vs yemem. Kola çok az içerim ayda yılda bir işte.. Ya bu karbonhidrat alımını ya da ekmek olayında ne yapıyorsunuz.
Vallahi bende anlamadim canim, ama kokusu oyle geliyorduki, almamak icin kendimi zor tuttum. Ama genede bir tane de olsa olmadimsarma dedin mi benim için sular durur, nasıl dayandın ya?? :))
Yok canim tam 4 gundur bende kacamak yapmiyorum, senin yaptigini sanmistim. Ama dun berbat oldugum an da oldu yani, ama nasil olduysa direndim. Annem sarma yapmis (dayanamam) Kokusunu resmen icime cekiyorum, ama hayironun yerine light krakerlerimi aldim, domates, salatalik, light surme peynir, annemse karsimda sarmalari lopur lopur mideye indiriyor, ama genede aclik hissetmedim halla halla
Vallahi bende sabirlilikla pazar gununu bekliyorum
Vallahi bende anlamadim canim, ama kokusu oyle geliyorduki, almamak icin kendimi zor tuttum. Ama genede bir tane de olsa olmadim
Vallahi nedesem yalan olur canim, ama bildigim tek sey var o da anneminkilerinin baya bir kalori bombasi oldugu.ben götürürdüm iki üç tane valla :))
sarma çok kalorili mi?
bende hep kendime oyle odullendirme yapiyordum, fakat ipin ucunu kacirarakSabret canım inşallah muradımıza ereriz.Eğer iyi bi sonuç alırsam pazar günü kendimi ödüllendiricem
bende hep kendime oyle odullendirme yapiyordum, fakat ipin ucunu kacirarakO yuzden nasil bir odul yapicami bende bilmiyorum, ama gene de dikatli olmakta yarar var
Nerde okudum hatırlamıyorum ama biri yazmıştı şu metabolizmanın yavaşlaması olayını diyetisyeni şöyle yaptırıyomuş ona metabolizmayı şaşırtmak için 10 gün hiç kaçamaksız listene uyacaksın 11. günde istediğini yiyeceksin demiş.ben iki kere kaçamak yaptım geçen perşembe başlamıştım kaçamaksız olarak o da pazara geliyo.İyi bir sonuç alırsam abatmadan farklı birşey yemek istiyorum.Çünkü bu yavaşlayan metabolizmadan bayağı bir çektim
ben geçen gün 3 kaşık peynir helvası yedim valla dayanamadım :))
İyi etmişsin bazen kaçamak yapmak gerekiyo abartmadan.